Sexy Darren

New member
יוווו באמת שהאולפנים מושלמים

ורק כי אני חייבת להשוויץ, היינו שם 5 ימים אחרי הפתיחה!!! דיברתי עם אחת המדריכות (וכולם עוד היו שם בהיי מטורף, כי זה היה טיפה אחריי הפרימיירה) והיא סיפרה לי איך זה לעשות סיור לכוכבים, ושהיא דיברה עם טום פלטון, ואפילו בטיסה על המטאטא היו תמונות שלו ושל רופרט גרינט.

אני רוצה שובבבב, נוי נכון שקנית צפרדע שוקולד ותביאי לי קצת?

N o R i K o

New member
האמת שלא

איך אלמוג הגיבה לי על האלבום... חבל שכל דבר שם עולה כמו חצי סיור. וגאד, כמה שוקולד קניתי, כאילו הצפרדע שוקולד זה מה שהיה חסר לי

אני הייתי ב-Eye of London ביום של הפתיחה. אבל זה סתם היה מעפן, והייתי בת 10 אז אני לא באמת זוכרת משהו

אבל באמת שהסיור הזה מושלם. ולא אכפת לי שהוא עולה 180 ש"ח כניסה, אני לגמרי עושה אותו שוב

טוב זה נשמע מושלם!!

אני לגמרי חייבת לעשות את הסיור הזה באולפנים ..
וגם לי קרה הקטע עם הטארדיס
בהתחלה לא מצאתי אותה ואז היא פתאום עמדה שם

N o R i K o

New member

איך לא עשית?!
אני לא יכולתי לשאת את המחשבה שיש מצב שבגלל הלימודים אני לא אהיה בלונדון מלא זמן וזה כבר יסגר. אז הלכתי. עצוב לי שלבד, אבל מה זה לא מתחרטת, זה היה כיףףףףףף

זהו שחברה שלי שהייתה איתי שונאת ה"פ

וחברות ממש טובות שלי רצו לתת לי את זה בתור מתנת יומולדת אבל אמרתי להן שאני לא רוצה ללכת לבד , אני צריכה שמישהו יתלהב איתי ויהנה איתי

ואני לא מודאגת אני בטח אחזור ללונדון מתישהו

ellendili

New member
נו זה כי הדוקטור בדיוק טס משם.

ואז חזר.
כי גם לו יש חיבה ללונדון של ימינו.

yam74

New member
איזה מעולה את

קודם כל העובדה שנסעת לבד

ולמרות שאין לי מושג בה"פ, ממש נהניתי לקרוא....
וכמות האוכל והארוחות השוות
מושחת אינדיד

ו"יעשה תיירות", סירייסלי?!

לונדון

E l S i

New member
זה נשמע כל כך כיף ולהגיד שאני גם רוצה

יהיה לא מספיק

שמחה שהיה לך כיף (X10000000000) ושכן חזרת בשלום :)

Miss Lavet

New member
אז אני בתהליך חזרה לכל הפורומים שהייתי בהם-

התיסלחו לי?

אז ככה: הייתי בהארוקון (כנס אנימה ומנגה למי שלא יודעת (היצטרפו בנים כשלא הייתי?)) בפורים... כן, אני יודעת שזה היה לפני מיליון שנה אבל אני חייבת לספר: אז בכנס מלבד זה שהייתי סוויני מדהימה וכל זה פגשתי מישהו מושלם!!! הוא בן 17 שנראה בן 22+ דומה לדיוויד טננט, אוהב הארי פוטר, עם פאטיש לדוקטור הו וכנראה במיוחד ל-10, אוהב אנימה, מצחיק, חמוד, חתיך, נחמד ו-וואו! דיברתי איתו איזה 4 שעות+ ובאמת על הכל באמת! אבל, יש בעיה... הוא אובססיבי לדוקטור הו... זה טוב והכל אבל פור גאד סייק! לא טוב לי אובססיבים T__T ואנחנו מדברים כמעת כל יום בפייסבוק אבל אין לי ת'אומץ להתחיל לדבר איתו על ה"קליק" שהרגשתי שהיה בינינו ואני לא רוצה להיות פרנדזון (שכנראה אני אהיה)... והוא כזה מושלם!!!!!!!!!!!!!!
אגב, למי שבאה לעולמות, הוא כנראה יהיה הדוקטור ה-10

מצטערת על הדיבור של בת 12 מתלהבת אבל... (עכשיו אני אתן דוגמה שקשורה לפורום) זה כאילו מצאתי את פיניק!

תודה על ההקשבה אני

N o R i K o

New member
לי זה דווקא נראה מאוד מאוזן

את אובססיבית לדייויד, הוא אובססיבי לדוקטור... תתאבססו ביחד!

Miss Lavet

New member
תיקון:

הייתי אובססיבית לדיוויד (למרות שכל מי שמכיר אותי אומר לי שעד לא "התגברתי" עליו)... מה שכן מאוזן זה שהוא חושב שהסדרה ירדה (קצת) מגדולתה בגלל מופאט ואני חושבת בגלל מאטי, טוב.. כן זה באמת מאוזן (את לא יודעת כמה הוא דומה לדיוויד T___T)

למעלה