לאמצע השבוע

Macphista

New member
תגידו, זה לא מתחיל קצת לעייף?

כל כך הרבה סדרות/סרטים/ספרים/קומיקס חורשים על אותם הדמויות?
מליפיסנט בוואנס, יש סרט מאליפיסנט.
שילגיה, המכשפה הרעה והצייד בוואנס, בשני סרטים שונים, בספרי אגדות, בספרי אגדות עם טוויסט, בקומיקסים שונים.
ועוד- אליסה בארץ הפלאות, ארץ עוץ וכו' וכו'.
אני אישית קצת עייפה ולא אלך לסרט הזה, כמו שגם לא הלכתי לסרטי שגלייה ובמקרה תפסתי חלקים מהם בטלוויזיה ושמחתי שלא ראיתי את זה בקולנוע (ואוי כמה סבלתי בארץ אוז שראיתי בקולנוע).

זה בא בטרנדים

בדיוק סיימנו טרנד ערפדים (מקווה שסיימנו),
אנחנו בעיצומו של טרנד מכשפות ואנשי זאב, וכן - גם אגדות ילדים.
אגב מכשפות, במרץ מתחילה סדרת מכשפות שנראית ממש טובה, אפלולית כזו, לא כמו המכשפות מאיסט אנד שהיא קצת טלנובלית מדי עבורי (נתקעתי בפרק 4 או 5 איתה).

Jimmy Kane

New member
יש גם את העונה החדש של סיפור אימה אמריקאי

הוא בנתיים קצת מוזר אבל עדיף על עונה 2

ואיך קוראים לסדרת מכשפות החדשה? ידוע מי קנה אותה? (הוט/יס)

Jimmy Kane

New member
נראה טוב

אבל אין מספיק מכשפות ביצ'יות כמו בסיפור אימה אמריקאי

Macphista

New member
ספרים, קומיקס, אבודים ומזרון שרוף

סיימתי לקרוא את משתה לעורבים.
קראתי אוגדן ראשון בקומיקס sweet tooth שהיה מגניב לחלוטין.
הייתי היום ב"יום תל אביב" והוצאתי יותר מדי כסף ב"קומיקס וירקות".
ראיתי את שני הפרקים הראשונים בעונה השלישית באבודים.
אני עייפה.
אני אמורה לקנות מזרון חדש בבית החדש כי המזרון שקיים בן ... לפחות עשרים... והוא מלא שקעים שלא משנה כמה הזזתי והחלפתי צדדים וכו'- עדיין בעייתי לישון עליו, וזה בלי להזכיר את החלק השרוף במזרון... ואני עדיין לא קונה מזרון כי לקנות מזרון זה להצהיר שאני משתקעת כאן ואני לא יכולה לעשות את ההצהרה הזו כשעוד לא מצאתי עבודה אמיתית כאן ואני כבר שוקלת מעבר למרכז...

Macphista

New member
הוא כבר בשימוש

כל הצחוקים על אנשים שההורים שלהם עושים מה שבא להם עם החדר שלהם אחרי שהם עזבו- קרו.
גם המזרון מהבית כבר לא שלי.

Macphista

New member
אין לי דעה

אני לא מבינה מה הולך שם.
כאילו, ממממההההה????
יש שם קהילה שלמה שמנצלת את ניצולי תאונת המטוס כדי לחצוב אבנים?
כולאים אותם בגן חיות?
הם שיחררו את הדובים כדי שיהרגו את הניצולים?
או כדי לעשות להם תחושת ג'ונגל?
ולמה ג'ק לא חוצב אבנים?
ו.. ג'ון לוק מגדל מריחואנה?
מה?
יו, כמה לקחתי ממנו בתחילת הסדרה, אבל הוא הפך לכזה... חננה נמושה...
ואיפה סעיד? מה קרה לזמן המסך שלו? צריך להחזיר מהמתים את שאנון! אני רוצה את סעיד בסצנות מוציות.
לפחות מר אקו מת. הוא היה מיותר.

תראה, את שלושת הפרקים האחרונים בעונה השלישית סיימתי במן " מ ה א ת ם ר ו צ י ם ???"
כשה"אתם" מכוון לתסריטאים. כאילו, מה אתם מנסים להגיד בסדרה הזו? מה המסר? יש מסר? מה הקטע? הכל פשוט שליפות מהמותן או שידעתם מההתחלה שיש חברה שלמה שחיה בכיף שלה על האי? אני באמת לא יודעת מה לחשוב.

Jimmy Kane

New member
את עוד תשאלי את עצמך הרבה מה רוצים ממך

אמנם העונה התחילה טיפ טיפה חלש אבל אני חושב שלדעת הרוב היא נחשבת לעונה הכי טובה (גם לדעתי למען האמת..).

אולי לא נענו בכלל תשובות לכל השאלות בסדרה אבל מתישהו את תדעי למה יש חבורה שלמה שחיה בפרברים באי.
סעיד יחזור, אל תדאגי ואפילו יהיה דמות קצת יותר משמעותית ממה שהיה,

סקנדל ו-parenthood

נשבתי בקסמי אוליביה פופ.
אוהבת אותה. אוהבת את פיץ'. אוהבת אשתו של פיץ'.

parenhood מסתבר כתוכנית מצויינת. חששתי שהיא תהיה כמו אחים ואחיות, ברור שיש קווי דימיון ברורים, אבל עדיין, משהו מושך אותי לראות את זה

Jimmy Kane

New member
Parenthood

אני התחלתי לראות את הסדרה לפני שנתיים רק בגלל שמשחק שמה הבחור מעמוק באדמה וגם לורן גרהאם (למרות שלא ראיתי בנות גילמור)
באיזו עונה את עכשיו?

היום נראה את הפרק השלישי

אני מאוד אהבתי את נייט, ועכשיו אני מקבלת את נייט ביקום אחר - מה היה קורה אם הוא לא היה מת.....
קצת עצוב שלפיטר קראוס יש רק דמות אחת, אבל הוא משחק אותה כלכך טוב שכל סצנה איתו מדהימה.
אני מאוד לא אוהבת את לורן גראהם, אני חושבת שאני האישה היחידה שלא אהבה אותה בבנות גילמור, ולא חשבה שהיא אימא מדהימה אלא סתם אישה אבודה שהתחילה להתבגר בגיל 35 (ואם זה אני דווקא מזדהה).
ובעלי היה בהלם לגלות שהיא מגלמת דמות בת 38, הוא אמר שהיא ניראת כלכך מנותחת שהוא היה בטוח שהיא בת 40+ לפחות....

Macphista

New member
כן, היא הזדקנה ולא בחינניות

ואת לא היחידה שלא אהבה אותה בבנות גילמור...
לא שנאתי אותה, אבל גם לא נשבתי בקסמיה.
את כל כך בהתחלה של הסדרה? הייתי בטוחה שזו אחת הסדרות הקבועות שלך. לא יודעת למה, הסדרה הזו פשוט... מתאימה לך.
אני בטוחה שאת ממש אוהבת את כריסטינה. וואו, חכי חכי, העלילה הופכת לאדירה מעונה לעונה.
לא נראה לי שבסדרה הזו היה פרק אחד שאמרתי אחריו "נו, בסדר...". כל הפרקים ברמה גבוה והדמויות מתגבשות, ומצד שני משתנות, מתבגרות... וואו. תהני!

אני עוד לא זוכרת את השמות של הדמויות

בנתיים אני אוהבת את האימא עורכת הדין (שיעור השחייה היה אדיר!) ואת המשפחה של נייט.

למעלה