לתחילת שבוע

LeAnnDylan

Well-known member
דיון: iTunes בישראל?

כבר כמה שנים שיש דיבורים על הפיכת iTunes לחוקי בישראל. עד כה, כל המגעים לא הניבו שום פרי.
iTunes מתפקדת כבר למעלה מעשור כמקור הראשון והגדול ביותר לרכישת מוזיקה דיגיטלית. ישירות למחשב או לאייפון.
בפעם הראשונה, המגעים להפיכת אייטונס לחוקית בישראל, נראים קרובים מתמיד והשמועה מדברת על מספר חודשים ספורים עד שגם אנחנו נוכל, כמו שאר המדינות המפותחות בעולם, לרכוש מוזיקה בלחיצת כפתור בודדת.

כחובבי קאנטרי תמיד ניצבנו בפני דילמה (או שלא
) מצד אחד, אנחנו רוצים לתמוך באמנים האהובים עלינו. ומצד שני, אין בארץ אלבומי קאנטרי ואייטונס לא היה זמין עבורנו (אני לא מדברת על כל חברי הפורום שלנו שגרים מעבר לים
)
אז נכון שתמיד אפשר להזמין דרך האינטרנט וברוב המקרים האלבומים יהיו זולים משמעותית מאלבומים שנמכרים בארץ. ונכון שיש חנויות כמו התו השמיני או דיסק סנטר שמביאות לא מעט אלבומי קאנטרי. אבל בנינו, זה לא אותו הדבר. לא כל אחד מעונין לנסוע במיוחד לחנויות האלה כדי לחפש דיסקים שלא בהכרח נמצא שם וגם לא כולם ששים לחלק את מספר כרטיס האשראי שלהם לאתרי אינטרנט שונים כדי להזמין אלבומים. לכן, כמו רוב האנשים במדינה שלא בהכרח שומעים קאנטרי, גם אנחנו פונים רוב הזמן לאתרים לא חוקיים כדי לקבל את המוזיקה שאנחנו אוהבים למחשב הביתי.

אז לכבוד היציאה של ישראל מתקופת האבן והתקדמות למאה ה-21, כמה תהיות-
קודם כל, מה דעתכם? האם אתה שמחים מהצעד הזה?
האם אתם חושבים שהוא נעשה בזמן הנכון או שזה כבר מאוחר מידי ואנשים שהתרגלו להוריד מוזיקה לא חוקית, לא ירצו להתחיל לשלם עליה?
והשאלה הכי מעניינת- בהנחה וכבר מעכשיו החנות זמינה ופתוחה לכל משתמש- מהם שלושת האלבומים/שירים הראשונים שתרוצו להוריד? (לא חייבים לבחור במשהו שלא קיים אצלכם במחשב, אתם יכולים להחליט שסתם בא לכם להוריד משהו שכבר קיים אצלכם בתיקיית המוזיקה אבל בגרסה ה"חוקית" שלו)

מגניב!

הגיע הזמן באמת. לא שזה משנה לי כי אני גרה מעבר לים ויש לי אייטונס זמין אבל אם זה ימנע מדילן לדרוש ממני לרכוש לה שירים זה יהיה שווה את זה

LeAnnDylan

Well-known member

אני עדין אדרוש ממך לרכוש לי דברים כי את מיליונרית ויכולה להרשות לעצמך

LeAnnDylan

Well-known member
לתחילת שבוע

אוף למרמורים, תסכולים, שמחות, התגלויות ושאר ירקות שאתם חפצים לחלוק עם האינטרנט לעולמי עולמים

שמעתם שיר מענין?
קראתם ספר מרתק?
התחלתם לראות סדרה שווה?
נתקלתם בתמונה אדירה שאתם חייבים לשתף?
זה המקום לעשות את זה.
תבלו

LeAnnDylan

Well-known member
CMA Songwriters Series

למישהו יצא לצפות בזה? זה שודר לפני כשלושה חודשים אבל רק עכשיו יצא לי לצפות בכל האירוע הזה. יש ביוטיוב לינק לכל האוונט וזה כמעט שעתיים אבל בחיי שאלו היו שעתיים Well Spent.
אני מניחה שמבין כולנו בטח רק רעות צפתה בחלקים מזה אז לטובת האחרים אספר קצת על האירוע.
מדובר באירוע שנערך מידי שנה בחסות ה-CMA ובו מיטב הכותבים של הז'אנר מתאחדים כדי לשיר שירים שכתבו ולספר את הסיפורים מאחוריהם.

השנה הביאו את קרי אנדרווד לפאנל של כותבים בניהם נמצאים הילרי לינדזי אהובתי (Jesus, Take the Wheel, American Honey, This One's for the Girls), לוק ליירד (Pontoon, Hillbilly Bone, Last Name), ברט ג'יימס (Cowboy Casanova, Mr. Know It All, Till We Ain't Strangers Anymore) בוב דפירו (Lovin' You Is Fun, There You Are, Gone) וקרי בארלו.
קרי (אנדרווד), הילרי, לוק, בוב וברט שרו את רוב הלהיטים הגדולים שהם כתבו וסיפרו את הסיפורים מאחוריהם וחייבת לציין שמעבר לחוויה מוזיקלית מהנה ביותר זה גם היה ממש מרתק לשמוע את כל הסיפורים מאחורי השירים. מדובר בחבורה משעשעת מאוד שברגעים מסוימים רציתי שידברו יותר מאשר ישירו (והם שרו שירים שווים!) בהתחלה חשבתי לעצמי שלמי יש כוח לשבת לראות את זה במשך שעתיים אבל הזמן עף ובלי ששמתי לב זה כבר הסתיים ורציתי שזה ימשך עוד שעתיים בכיף.

הנה רשימת השירים שהחבר'ה שרו:
1. בוב דפירו - Southern Voice (טים מקגרואו)
2. לוק ליירד - Take a Back Road (רודני אטקינס)
3. קרי אנדרווד - So Small
4. הילרי לינדזי - Do You Think About Me (קרי אנדרווד)
5. ברט ג'יימס - The Truth (ג'ייסון אלדין)
6. בוב דפירו - Daddy's Money (ריקושט)
7. לוק ליירד - Pontoon (ליטל ביג טאון)
8. קרי אנדרווד - Undo It (היה קטע מצחיק בהתחלה שקרי אמרה שההתחלה של השיר מזכירה לה את השיר What I Am אז היא התחילה לשיר אותו)
9. הילרי לינדזי - Jesus, Take the Wheel (קרי אנדרווד)
10. ברט ג'יימס - Mr. Know It All (קלי קלרקסון)
11. בוב דפירו - If You Ever Stop Loving Me (מונטגומרי ג'נטרי)
12. לוק ליירד - Hillbilly Bone (בלייק שלטון)
13. קרי אנדרווד - Temporary Home
14. הילרי לינדזי - American Honey (ליידי אנטבלום)
15. ברט ג'יימס - Cowboy Casanova (קרי אנדרווד)
16. בוב דפירו - Gone (מונטגומרי ג'נטרי)
17. לוק ליירד - Drink In My Hand (אריק צ'רץ')
18. קרי אנדרווד - Two Black Cadillacs
19. הילרי לינדזי - Concrete Heart
20. ברט ג'יימס - When the Sun Goes Down (קני צ'זני ואנקל קראקר)
21. קרי אנדרווד - Good Girl

בקיצור, אם בא לכם לצפות, הנה לינק - http://www.youtube.com/watch?v=aztpwdfBf8s
זה כל ההופעות יחד אבל מן הסתם שאתם יכולים לדלג לקטעים שנראים לכם מעניינים, הרשימה שכתבתי למעלה זה השירים בסדר שלהם ככה שתוכלו להתמצא בקישור.
תהנט

symptoms

New member
אני זוכרת משהו כזה במעורפל.

אבל אני לא מוצאת קבצים של זה במחשב, אז כנראה ראיתי את זה בלינקים. (או לחילופין רק קראתי על זה כי זה היה בתקופת החור השחור של הוידאוים של קרי)

רעות

ראיתי חלק מזה

זה באמת היה מענין אבל לא היו לי שעתיים בשביל זה. אהבתי את פונטון והשיר הזה של הילרי שאף אחד לא הקליט. ואם כבר הילרי, מה נסגר איתה ועם השירותים
השיחה שהייתה להם אחרי שהיא חזרה מהשירותים הייתה כזו הזויה

"that's the perfect song for peeing"
"because your pee was gone right?"

מטומטמים

LeAnnDylan

Well-known member
אוי דיבורי פיפי

וקרי אהבלה

"את השיר הבא כתבתי עם שני כותבים אחרים... הילרי לינדזי *מחיאותכפייםבקהל* כן.. אתם מכירים אותה.. אתם אוהבים אותה. היא מדברת הרבה על פיפי.."

LeAnnDylan

Well-known member
משהו שהצחיק אותי

GAC משדרים היום שידור חוזר של טקס הגירלז נייט אאוט משנה שעברה (זוכרים כמה מדהים הוא היה?
) ובפייסבוק הם שאלו את הגולשים מי מבין משתתפות הטקס (לורטה לין, ריבה, קרי אנדרווד, מירנדה למברט, ג'ניפר נטלס, מרטינה מקברייד והג'אדיות) היא המועדפת עליהם. זו התשובה שאחד הגולשים בחר לכתוב

זה כל כך מטומטם שלא יכולתי להפסיק לצחוק. כמה טיפשים אנשים יכולים להיות?

symptoms

New member
וזה בכלל לא השיר החדש שלה.

בשיר החדש יש שתי נשים שמתכננות לרצוח את הבעל/מאהב שלהן. שיתעדכן!

רעות

LeAnnDylan

Well-known member
מה מתביישת. טוב שהיא לא הכריזה על זה לפני

שעתיים בערך. במקרה שלך זה מזה מהיר שעלית על זה. אם לא היית נכנסת לפה, סביר להניח שהיית מודעת לזה שזה יצא כסינגל באלבום הבא או משהו..

symptoms

New member

אני דואגת לעדכן אותה באירועים חשובים, ברגע שהיה יוצא קליפ או משהו היא הייתה יודעת..

רעות

symptoms

New member
נדפק לי השעון הביולוגי

ואין לי זמן לראות את ה-CMA. הדבר היחיד שראיתי זה הגנגם סטייל וגם זה רק בגלל ששמת לי את הלינק ההוא.

רעות

למעלה