תראי את המערכון פתיחה. ואולי כמה הופעות של אנשים שיעניינו אותך. לא צריך את הכל.
LeAnnDylan Well-known member 4/11/12 #9 תראי את המערכון פתיחה. ואולי כמה הופעות של אנשים שיעניינו אותך. לא צריך את הכל.
LeAnnDylan Well-known member 4/11/12 #11 כוכבות ללא איפור הנה ארבע כוכבות קאנטרי ללא איפור. האם הן יפות גם בלי עזרה חיצונית?
A And It Feels Like New member 5/11/12 #22 מטריד מידי הייתה לה תמונה אחרת ממש יפה מפיפול. זו פשוט מפחידה.
S symptoms New member 5/11/12 #29 אני לא אוהבת איך שהיא נראית באופן כללי (ולמרות זאת היא אהובת ליבי!!) אבל לדעתי זו באמת סתם תמונה רעה ויש לה פוטנציאל לא רע בלי איפור. רעות
אני לא אוהבת איך שהיא נראית באופן כללי (ולמרות זאת היא אהובת ליבי!!) אבל לדעתי זו באמת סתם תמונה רעה ויש לה פוטנציאל לא רע בלי איפור. רעות
S symptoms New member 10/11/12 #57 אתן אשמות, הייתן אמורות לקחת אותי לסרט איתה. ואז הייתן אמורות לקחת אותי לעוד סרט ובשתי הפעמים הברזתן! רעות
אתן אשמות, הייתן אמורות לקחת אותי לסרט איתה. ואז הייתן אמורות לקחת אותי לעוד סרט ובשתי הפעמים הברזתן! רעות
LeAnnDylan Well-known member 10/11/12 #58 זה לא אנחנו הברזנו. זה סינמה סיטי ויס פלאנט הבריזו לסרט! הם לא הביאו אותו לארץ בסוף