מה 'תם עושים

Macphista

New member
ובכן

ובכן, את יום שישי בזבזתי במרתון הפרקים שהיו עד כה בעונה השנייה של once כהכנה לפרק החדש בתחילת השבוע!
אז נשאר לי את כל שבת לכתוב מטלות ללימודים, לקרוא מאמרים ואם ישאר זמן אז... לעבוד. כיף כיף
בטח אעשה הפסקות קצרות לאוכל מול סדרה ממש גרועה שמצאתי לאחרונה.
לסדרה קוראים madigan men והיא הייתה בתחילת שנות ה- 2000 בארה"ב וירדה אחרי מספר פרקים מצומצם כי היא ממש גרועה.
סיטקום על גבר בגיל העמידה אמריקאי ממוצא אירי שאשתו עוזבת אותו, הבן שלו גר אצלו מדי פעם, ואבא שלו מגיע מאירלנד ומתעלק עליו.
יכול היה להיות מאוד משעשע, ובהחלט היה ניסיון לעשות את זה משעשע, אבל... זה פשוט לא עובד. השחקן הראשי מהמם ומדהים והוא הסיבה היחידה שאני רואה את זה, בזמן שאני צוחקת על עצמי שאני רואה את זה, אבל הוא שחקן דרמה ופשוט לא מסתדר עם קומדיה. הכל מאולץ מדי.
קיצור... השחקן הראשי בסדרה הוא גבריאל ברן Gabriel Byrne ו... כן... זו בטח הסיבה היחידה שהסדרה לא ירדה אחרי 2 פרקים אלא אחרי 15 או משהו כזה.
הוא מהמם

חזרה ללימודים...

לא שמעתי על הסדרה הזו

אני בשלב של התחמקות מהלימודים, המבחן בפברואר ועוד לא התחלתי

מבוא לתקשורת המונים

אני עושה תואר ראשון בפתוחה.
הסמסטר הזה נפלה עלי שאננות מטורפת, אני לא מצליחה להביא את עצמי לשבת וללמוד.

Macphista

New member
מבוא לתקשורת המונים?!

תגידי מה את עושה צחוק?
צריך חודש ללמוד בשביל זה?
יאללה, קומי, תלמדי, זה באמת בקטנה.

Y. Welis

New member
היתה לו עוד אחת לאחרונה, secret state

לא רעה, אבל הוא נראה שם די זקן. היה גם בגירסה האמריקאית ל'בטיפול' (כפסיכ', התפקיד של אסי דיין).

היה יותר מעניין בצעירותו, אבל לא זכור לי משהו מדהים שלו (חוץ מ'החשוד העיקרי', אבל גם ממנו לא התלהבתי). הייפ שלא הבנתי מהיכן הוא בא. כמו עם דניאל דיי-לואיס.

Macphista

New member
טוב הוא בן 62

היו לו אלפי דברים נפלאים החל ממילר'ס קרוסינג, נשים קטנות, דרך סטיגמטה, בטיפול וכו' וכו'.
שחקן מעולה. נראה מדהים, גם כשהוא כבר זקן.
מדהים מדהים מדהים

Jimmy Kane

New member
ראיתי AHS2 פרק 2

אוקיי זה עוד יותר נהיה הזוי

במיוחד הקטעים עם הילד ההוא שנראה כמו זומבי עם כוחות על

ואף פעם לא חיבבתי את השחקן ג'יימס קרומוול כי הוא קצת מפחיד אותי.. אבל בסדרה הזאת הוא פשוט פסיכופט ואני לא מסוגל להביט לו בפרצוף המכוער שלו

האמת גם קצת כואב לי לראות איך מתעללים במאושפזים שמה.. זה קצת הזכיר את המקרה שהיה בחדשות פה בישראל שגילו שהצוות התעללו בחוסים שלהם, לא זוכר איך קראו למוסד..

אני חושב שאנסה לצפות גם בפרק 3..

זה מטורף לגמרי!

קראתי הרבה תגובות שהעונה הזו טובה ומטורפת יותר, לי זה היה קשה מידי לצפייה.
תעדכן איך זה ממשיך.

למעלה