שרשור כללי לשבת

סיימתי את התלקחות.....

היה מעולה מעולה מעולה!!!!
התחברתי לפיטה, למדתי להכיר אותו יותר, קטניס התבגרה כ"כ בהחלטות שלה, למרות שהיא עדיין מכעיסה אותי בתגובות האימפולסיביות/קדמוניות שלה לפעמים, אבל מצד שני התגובות האלה הצילו אותה כ"כ הרבה פעמים.
הייתי די בשוק מהסוף, כ"כ רציתי התקוממות אבל זה היה נראה לי חסר סיכוי ולא מציאותי, ופתאום זה יתכן.
לא הבנתי את הקטע של הבנות שהיא פגשה באגם (שניו בדרך למחוז 13 ולא ידעו מה יש שם) למה היא הזכירה אותן כ"כ הרבה פעמים בסוף? יש להן חלק בזה? הן ידעו שמחוז 13 קיים, חי ובועט?
אני ממש ממש ממש במתח, בבקשה תחזיקו לי אצבעות, מחר אני הולכת לספרייה לבדוק אם השלישי זמין

shirush3

New member
זה היה מהר!!
(
התלקחות)

איזה כיף שאת אוהבת את פיטה^_^
הוא הדמות האהובה עלי בספר הוא כ"כ

קטניס מכעיסה את כולנו עם התגובות שלה, אבל עדיין קשה לא לאהוב אותה

אם אני זוכרת נכון הבנות הן ביו בתור עוד מידע על מחוז 13 ועל התקוממות.

ממש אהבתי את הזירה בספר השני

אני חושבת שכמעט עברתי התמוטטות עצבים קלה כשהם היו צריכים להכנס לזירה עוד פעם
אהבתי גם השמלה שסינה עשה לקטניס (סייייינה
)

והסוף, אמרתי לך שאת צריכה את השלישי איתך! כאילו המשפט של גייל בסוף עשה לי הבעה כזאת -
, שלמרות הכרחתי את עצמי לא לקרוא את השלישי ישר אחרי השני הייתי חייבת לקרוא את העמוד הראשון

וואי הסוף היה כ"כ

קראתי פעמים את הסוף, מהחלק שקטניס וג'ואהנה יוצאות עם התיל זהב, כי הכל פתאום רץ שם כ"כ מהר, ואז פתאום גייל אומר לה שאין יותר מחוז 12?? בכלל.....

לא הספקתי לגשת לספרייה
, מקווה שמחר

זה לא אני אשמה, זה פיטה

לא ראיתי מחשב כבר כמה ימים, בגלל מאסטר שף והספר, אפילו את האנטומיה ראיתי את אתמול,
לאנטומיה

איזה עצוב לי על בן
, ומה הקשר אדל עכשיו, היא כ"כ לא מעניינת אותי,
זה נשמע רע, אבל אף פעם לא סבלתי אותה ואת הקול המתנפנף המעצבן שלה, הצ'יף היה צריך לעזוב אותה עוד אז ולהיות עם אליס גריי, אולי היא הייתה הופכת להיות אמא נורמלית יותר, או מרדית' הייתה זוכה לקצת אהבה.
אני ממש אוהבת את ליזי, אני חושבת שנב קמבל נראית ממש טוב היום, היא התבגרה ממש יפה!!
ושמר תספר כבר לכריסטינה על ההריון!!!
המתמחים מתחילים להתחבב עלי משום מה.

shirush3

New member
אנטומיה

אדל לא קשורה, אבל זה היה מלחיץ! וזה היה רגע של WTF?! ואיך שביילי השתלטה שם על הכל

ואחרי שראינו מה היה קורה אם ריצ'ארד היה עם אליס אני מעדיפה את מרדית' ככה

גם אהבתי את ליזי, היא נראת ממש חמודה בנתיים

אני מתה לראות את הפרצוף של כריסטינה כמרדית' תספר לה על מקבייבי
ועוד היה מקבייבי באולטרסאונד! אני מקווה שמרדית' תתחיל להיות קצת יותר אופטימית בנושא

אהבתי את הכמה פרקים אחרונים (מאז המקבייבי)

למעלה