|*|
נפתח פורום לרזות בראש אחר
|*|

|שמאל|
ניסיתם את כל הדיאטות האפשריות? דיאטת כרוב לא עזרה לכם? אנחנו מזמינים אתכם לפורום לרזות בראש אחר, בו תוכלו להתייעץ, לשתף וללמוד איך משנים את התפיסה כלפי האוכל לא רק מהבטן, אלא גם מהראש! היכנסו עכשיו
|קדימה|
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?forumid=475

|*|
פורום אכילת יתר ב
|תפוז|
אנשים
|*|

|שמאל|
סובל מהפרעות אכילה, אכילת יתר, או מהתמכרויות מזון? פורום אכילת יתר הוא בית חם ומחבק לכל מי שרק מחליט שמעכשיו מבקש את חייו בחזרה. אנו מזמינים אתכם לקבל טפיחה וחיבוק, לשאול ולייעץ, לשתף ולהשתתף. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?forumid=2411

Billy Shirs

New member
נצל"ש - משחקי הרעב

אם קראתם את הספרים או ראיתם את הסרטים, התאהבתם בג'ניפר לורנס או שנאתם את "עורבני חקיין", בואו להתפאנגירל\להתלונן בפורום. (ניתן גם, אך לא רק, לענות על השאלה "גייל או פיטה".)

Rachel47

New member
וול לאורך הספר

ברור שגייל
&nbsp
אבל תכלס...בסוף..כבר חשבתי שעדיף שתישאר לבד
שני תחתים..

חזרתי מחו"ל!!!

וזכיתי לפגוש אנשיים כל כך מקסימייים פשוט טיול חלומי ביותר!

זה ליאם מהיפים והאמיצים

הייתי בסופ״ש האחרון באירועים עם השחקנים של אופרת סבון אחרת בה השתתף היה ממש כיף

Shiri from the block

Active member
אומג מהההההההה

יאאאאאאאאאאאא!!!!!!! איזה כיף לך!!!!
הוא לא ממש שחקן או דמות אהובים עלי, אבל עדיין!! כיף לך!!!
מי עוד היה שם???
אם הצטלמת עם קתרין קלי לאנג אישתי ואהבת חיי אני אשנא אותך לנצח
או לפחות עד לרגע שאני אצטלם איתה

&nbsp
דיברת איתו? אמרת לו משהו?

התפלאתי איך לא הגבת לי עדיין..... זכיתי לראותו באירוע צוות שחקנים עבר של GENERAL HOSPITAL כך שלא פגשתי עוד שחקנים ממש פרט לריק הרסט (כאן התמונה)

כשהבין שאני מישראל שאל על המצב בארץ ואם הכל בסדר
האמת חיבבתי אותו יותר בימים שלי בGH ולא היפים נאמיצים אבל אמרתי לו שהולך לא רע לסדרה כאן

Shiri from the block

Active member
יאאאאא וויפ!! עדיין נראה טוב!
איזה כיף לך! אני מתה ללכת למפגש מעריצים של היפים והאמיצים פעם אחת. אני חייבת לפגוש את קתרין!!
ואיזה חמוד סקוט! אני אוהבת שהוא גם אוהב חתולים והוא גם אתאיסט. הוא מפרסם לפעמים דברים ממש נחמדים בטוויטר, והחתונה שלו הייתה ממש מקסימה! (יש וידיאו של זה)

ריק הרס אותי מצחוק

כששאל אם GH עדיין משודרת בארץ וכשאמרתי לו שכרגע יש רק את היפים והאמיצים הוא ענה לי שהוא פשוט לא מאמין איך הסדרה הזו מחזיקנה בכל מקום רק בגלל שהיא חצי שעה כמו בנובלות אז תיקנתי אותו ואמרתי לו שהנובלות הן 45 דקות ואז הוא צחק ואמר שלמד עוד משהו חדש

xokeren

New member
באפי...

אני לא סובלת את דרוסילה... השחקנית מעצבנת אותי...

Rachel47

New member
דרוסילה מעצבנת וזה לא משתפר

אבל השחקנית אכן אדירה

למעלה