אני לא מסכימה.. השחקנית מעצבנת אותי.
R Rachel47 New member 8/8/14 #17 בשלב הזה של הסדרה חשבתי בדיוק כמוך וגם השחקנית עצבנה אותי לאט לאט...it grows on you
א אנטיבס300 New member 9/8/14 #20 אני לא סבלתי אותה מההתחלה ועד הסוף אין לי בעיה עם דמויות לא שיגרתיות, אבל בה היה משהו כ"כ מעצבן!! והקול שלה עיתבן אותי והתנועות שלה. ספויילרון קטן קטן? היא דמות משנה קטנה ולא תצטרכי לסבול אותה לעוד הרבה זמן.  
אני לא סבלתי אותה מההתחלה ועד הסוף אין לי בעיה עם דמויות לא שיגרתיות, אבל בה היה משהו כ"כ מעצבן!! והקול שלה עיתבן אותי והתנועות שלה. ספויילרון קטן קטן? היא דמות משנה קטנה ולא תצטרכי לסבול אותה לעוד הרבה זמן.  
א אנטיבס300 New member 9/8/14 #22 אווייי ההודעה שלי יצאה לא טוב אני עשיתי רווח ענק בין השורה של הספויילר לבין הספויילר עצמו, ת]וז כיווץ לי את כל השורות מזל שאת כבר יודעת.
אווייי ההודעה שלי יצאה לא טוב אני עשיתי רווח ענק בין השורה של הספויילר לבין הספויילר עצמו, ת]וז כיווץ לי את כל השורות מזל שאת כבר יודעת.
Shiri from the block Active member 8/8/14 #1 שחקנית מעולה אבל דרוסילה מעצבנת רצח בכלל זה שהיא ככה רעה יותר משאר הערפדים ממש גורם לי לשנוא אותה חח