Macphista

New member
סיימתי את העונה הרביעית של אבודים

זו הייתה חתיכת עונה!
התחלתי אותה ופשוט לא יכלתי להפסיק!
תוך פחות מארבעה ימים מהרגע שהתחלתי סיימתי אותה.

בן נוסע בזמן?!
האי יכול לנוע בזמן ובמרחב?
הופ אני בחורף מושלג, הופ אני במדבר סהרה, הופ אני בעירק, הופ אני בארה"ב, הופ אני על האי, הופ אני עובר מחילה וחוזר לשלג.
חשבתי שאני כבר רואה פרקים של סטרגייט!

סעיד המסוקס הפך לרוצח שכיר של בן?!
העיקר שהיה פרק בו סעיד פיתה איזה בחורה כך שראינו אותו בסצנות חביבות

די הוא כזה סקסי
. כל כך מבוזבז מתחת לכל הגלימות האלה בארץ הפלאות.

וואו, כל כך הרבה שאלות.
כל כך הרבה שאלות!
מאיפה ג'ון חזר לארה"ב? ולמה הוא החליף את שמו? ואיך הוא מת?
ומה קלייר, אמא של אהרון, עשתה עם "נוצרי" (כריסטיאן) בבקתה של יעקב (ג'ייקוב)?
יו איזה סדרה נוצרית זו!

אז עכשיו כולם הולכים לחזור בזמן ולחזור לאי כאילו כלום לא קרה?
יש לי תחושה שזה יקרה, אבל זה יהיה די מעצבן.

וריצ'ארד! הוא גם גולש בזמן? אולי זה לא סטרגייט אלא סליידרס.

ולמה הם תמיד ממהרים להציל את הקליקה שלהם! הלו! יש עוד אנשים שראויים לחיות!
היו עוד אנשים על הספינה, למה רק הקליקה עלתה על המסוק?

עכשיו האבודים והאחרים ישתפו פעולה?

ומה הקטע של אבא של צ'רמינג? הווידמור ההוא?
ומה סאן רוצה ממנו?

כמה שאלות!

אני מניחה שהתשובות יהיו מפגרות חלקיות ולא מספקות, אבל וואו! איזו עונה נהדרת!

Shiri from the block

Active member
סליידרס
וואו אני מזה לא זוכרת כלום חח
גם אם הייתי רוצה לענות לך אני לא יודעת מה לענות לך XD
ואמרתי לך שזה משתפר

יסמין@

New member
שימי לב כמה הרבה

שמות יש מהתנ"ך וכמה שמות יש מהברית החדשה. המוווון.

Shiri from the block

Active member
אני עוד מעט מסיימת את העונה ה-2 של נקמה אעעעעעעעעעעע איזה סדרה ממכרת אמאאאאאאאאא
אני לא מצליחה לחשוב על משהו אחר חוץ מהסדרה הזאת! מזניחה את כל השאר בגללם!
והיום אני הולכת לצפות ב-3 פרקים האחרונים שהבנתי שהם יהיו ממש מותחים

אני בערב כבר אתן סיכום ספויילרי של העונה השנייה כי קרו שם הרבה דברים מעצבנים ומבאסים!!!

אבל איזו סדרה

זה ממש תחליף מעולה לוואנס, ממש העביר לי את הזמן!

מסכימה איתך כל כך...

גם אני התחלתי עם הסדרה הזו לפני כמה חודשים אחרי שציפיתי בשחקנית הראשית באחים ואחיות ואמרתי שאתן לסדרה שלה ניסיון וואו.... לא יכלתי להפסיק לצפות בה! פרק אחרי פרק אחרי פרק!! נכון שבעונה השניה היה מעין נפילת מתח אבל ידעו להתאפס על עצמם ואני מחכה בקוצר רוח שהיא תחזור כבר

Shiri from the block

Active member
כן בהחלט סדרה ממכרת אני לא ראיתי את אמילי באחים ואחיות אבל מעניין אותי, איך היא הייתה שם? דמות נחמדה וטובה?

דווקא העונה השנייה התחילה טוב והיו כמה פרקים באמצע שהיו חלשים, אבל הסוף עונה

אני מאוד אוהבת את השחקנית

למרות שהפסקתי לראות איפהשהו בעונה השנייה, פשוט כל הסיפור עם האגודה הסודית היה מעצבן,
ואני לא סובלת את ויקטוריה, אבל אני בהחלט חייבת לחזור.

לגבי השחקנית מהממת.... היא שיחקה בסדרה קסומה בשם everwood שם ראיתי אותה לראשונה והתרשמתי ממנה לטובה. את אחים ואחיות אני לא אוהבת, אבל היא דמות מאוד חזקה ומעניינת, אם יוצא לך לראות, תהני.

שחקנית נהדרת

ויש באחים ואחיות מיקס איתה שמאוד אהבתי אבל סך הכל היא שחקנית מאוד טובה שכיף לצפות בה, יכולה לשחק גם טוב וגם כרעה מעולה.

יופי, אני שמחה ששרדת את הנפילה

תחילת עונה 2 הייתה נוראית, הם סטו לגמרי מהנושא עם הארגון הזה,
ואז בגלל תגובות המעריצים הם לקחו עצמם בידיים וחזרו לעצמם.
הסוף של עונה 2 ממש ממש מותח ולדעתי מעולה ובנתיים גם עונה 3 נהדרת, הם על סוג של פרשת דרכים ואני מקווה שיקחו את זה למקום טוב.

יסמין@

New member
נקמה - סדרה מהמממממממממת

אני אהבתי הכל בה, כל פרק שראיתי, ובכלל לא חשתי שהייתה נפילה בשום עונה ובשום פרק. הסוד של הארגון הזה הוא ממש מפתיע ומעניין ומעורר הרבה מחשבה. השחקניות והשחקנים מצוינים. וגמני ראיתי אותה ב"אחים ואחיות" וגם שם היא גילמה דמות שהיו מעורבים בה כל מיני צדדים והיבטים, דמות מורכבת. הפנים התמימות והיפות שלה יכולות להקרין פתאום משהו כל כך אפל. מחכה שכבר יחזרו לשדר. וביי דה ווי, מחכה גם לעוד כל כך הרבה סדרות. למשל, סקנדל!

זה מה שלדעתי הכי אהבתתי בשחקנית הזו

באחים ואחיות והתבעסתי כל כך על מה שהיה איתה בעונה החמישית אבל בגלל שהיא שיחקה בנקמה אמרתי לפחות זה שוה את זה.....

וכן, משהו שיש לה בהבעות פנים בהחלט תורם לדמויות שלה שפשוט כיף לצפות בה.

parenthood והבית הלבן

parenthood (אך בכלל קוראים לסדרה הזו בעיברית?!) - העונה השנייה מעצבנת אותי במיוחד.
ג'זמין וקרוסבי מתחתנים, כיף, אבל הוא נהיה דמות מעצבנת מידי.
העו"כ והבעל/אישה שלה, אני ממש מקווה שג'ואל יצא מהבית בקרוב ויתחיל לעשות משהו עם עצמו. נכון שהחיים בארה"ב להורים מאוד אינטסיבים, אבל הם לגמרי מגזימים בהתנהגות הדמויות. הבנות שלי בגיל של הבת שלהם בסדרה, ואין הורים שמשתתפים בכל כל כל הפעילויות של בית הספר, הם זוג הוים היסטריים לחלוטין, שחושבים שהילדה שלהם היא סוג של אלוהים והם צריכים למלא אתכל הבקשות שלה, מזעזע, ושמחתי שבפרק על חג ההודיה העו"כ (שאין לי מושג אך קוראים לה) סוף סוף אמרה לבת שלה לא, והשתיקה את כל המשפחה.
כרסטינה הופכת להיות דמות בילתי נסבלת, יותר ממה שהיא הייתה. אני ממש לא סובלת אותה. נכון שהיא מתמודדת עם ילד "מיוחדת" אבל היא כזו אימא pushy ואובסיביבית..... הפרק שבו היא התעקשה עד בלי סוף שהבן המעצבן שלה והילדה האחרת ישחקו ביחד..... כל הסצנה בה היא מתחננת בפני האימא האחרת, כל כך לא מציאותית, כלכך צעקתי על המסך שבעלי היה צריך להביא לי כוס מים כדי להרגע. נייט/אדם כלכך מסכן, הוא מתחיל להזכיר לי יותר את נייט מאדם, אני מרחמת עליו ללא הפסקה.
שרה ממשיכה להיות הדמות הכי מפגרת על המסך.
הילדות גם משעממות - הטי מאוהבת במשהו מבוגר ממנה, והוא גם אלכוהליסט לשעבר וכושי - גוועלד, אני כבר יכולה לדמיין את ההיסטריה של כרסטינה ההיסטרית והצבועה. אמבר הפכה היות דמות אנמית, הדבר הכי טוב שאני יכולה להגיד עליה היא שבחופשות שיש לה מהסדרה היא מדובבת את טינקרבל בסרטי דיסני.

הבית הלבן גם מאכזב. תחילת העונה השנייה הייתה מדהימה, אבל בנתיים אני בפרק 6 של עונה 2, ואני משועממת.
הדמות החדשה, אנזלי (הבלונדה) לא מספיק מעניינת כדי להחזיק אותי מול המסך.
מה שאני כן מאוד אוהבת בסדרה, שלא מראים את החיים האישיים שלהם, הכל פוליטיקה, עבודה, והיחסים שלהם אחד עם השני.

את לא אוהבת את אינזלי הייז?

אני ממש אהבתי אותה היא נהדרת!! אבל בעיקרון היא לא שחקנית קבועה, אז אל תדאגי.
חכי שתגיעי לפרק המיוחד שהכינו בעקבות אסון התאומים, זה פרק שחקוק לי בראש שנים.

אני לא יודעת אם אני אצליח לעמוד בזה....

אני לא מוסגלת עדיין לראות סדרות וסרטים על היום הנורא ההוא, מעלה את כל הזכרונות, ואז יש לי סיוטים, וחרדות, והכי גרוע אני שומעת סירנות שוב.....
זה בעונה ה-2?

אני לא אוהבת את אנזלי בגלל שאני לא אוהבת את השחקנית, ראיתי אותה בSVU מיאמי, והיא קצת רובוטית מידי. מאוד צחקתי שדונה שאלה אותה עם הן דומות, כי הן כלכך דומות (פיזית).....

לא, זה לא פרק מסוג כזה

אין שם שום דבר על האסון עצמו.
זה כמו פרק רגיל, רק שהוא לא קשור לפרק שלפניו או אחריו.
קבוצה של נערים שהגיעו לביקור בבית הלבן ונתקעו שם ואז הצוות מתחבר איתם והם מדברים על האיסלאם, למה, מאיפה וכו'.
יש שם המון נושאים שקשורים אלינו והפרק מרתק מאוד.
בכלל נעים לראות איך סורקין מציג את ישראל ואת האהבה הגדולה שהוא רוחש אלינו.

אה,

הסדרה הזו סוחטת ממני רגשות פטריוטים עמוקים, אבל לא רק. בעונה הראשונה יש את הפרק עם הצי שנתקע בטורנדו, ובסוף הפרק הנשיא מצליח לדבר עם מלח פצוע, לא הפסקתי לבכות חצי שעה אחרי שהפרק הסתייםם. בכלל, כמעט בכל פרק אני מוצאת שאני דומעת מהתרגשות.
אבל אם את אומרת שהפרק לא מדבר על התאומים עצמם, אולי הוא לא יהיה כל כך קשה.

ודרך אגב, אני זוכרת שאחרי האסון, הסדרות לא ידעו אך להתמודד עם מה שקרה, ולכן החליטו להתייחס בעקיפין, למשל, מכירה את הלוח שיש לגו'אי וצ'נלדר מחברים על הדלת של הבית? היה להם הודעה מיוחדת לתמיכה בכבאים ובשוטרים של ניו יורק בשני הפררקים הראשונים של עונת 2001/2

לא ידעתי את זה (על חברים)

ואני מזדהה עם מה שכתבת, ככה סיימתי את רוב הפרקים שלהם, או בוכה או מרוגשת לעוד שעות אח"כ, היא גם לא יוצאת מהראש, את ממשיכה לחשוב עליה.

יסמין@

New member
שם הסדרה בעברית:

הורים במשרה מלאה. הם קצת מזכירים את "אחים ואחיות". בינתיים ראיתי רק 2 פרקים, אז איזה כיף - יש לי המון פרקים. אוי לורליי... סימני הזמן כבר התחילו לזחול על פניה וחבל כל כך. היא כל כך מקסימה. אבל עוד מעט כל החינניות הזו כבר... המממ... לא רוצה להמשיך.

אני לא בטוחה איזו אימא יותר גרועה

שרה או לורלי. כרגע אני די שונאת את שרה...

דרך אגב, קראתי שהשחקנית ששיחקה את אבי בER הייתה אמורה להיות שרה, אבל פרשה כי היא גילתה בסרטן השד. אני רק חושבת איזו דמות מעולה שרה הייתה יכולה להיות עם שחקנית אחרת ונהיה לי ממש עצוב.....

למעלה