אני אוהבת מאוד את לורליי
פיתי בכל העונות של "בנות גילמור" לפחות 3 פעמים, ומה שאכתוב מבוסס על יכך. משום שלא צפית בכל התוכנית, ייתכן שיהיו כאן כמה ספוילרים עבורך.
אני מאוד אוהבת את לורליי. בגיל 16 היא מצאה את עצמה בהריון. היו לה כמה אופציות:
א. להתחתן עם כריסטופר המקסים והאהוב, אבל גם החלש והשקוע בעצמו (וכך הוא היה גם כשהיה בן קרוב ל-40) ולקבל בעסקת חבילה את הוריו הדוחים ביותר (בייחוד אבא שלו), וגם להיות מואשמת תמיד שבגללה הוא הפסיד לימודים ונהרסה לו הקריירה. אם היא הייתה בוחרת באופציה זו, הייתה לה עזרה ותמיכה מכל הסוגים מההורים שלה, מההורים שלו וקצת גם מכריסטופר.
ב. לא להתחתן עם כריסטופר, לחיות עם הוריה ולזכות בתמיכתם הכלכלית והאחרת. בקיצור, להמשיך לחיות בכלוב הזהב.
במקום זה, היא לקחה תינוקת בת כמה ימים, נסעה למקום אחר לגמרי, נכנסה לבית מלון וניג'סה לבעלת המלון עד שהסכימה לקבל אותה לעבודה. היא זכתה במקום עבודה וגם במקום מגורים - המחסן של בית המלון... היא התחילה לעבוד, ועבדה באותו בית מלון המווווווון שנים. היא התחילה כחדרנית, והייתה מאוד חרוצה ומתמידה. היא עלתה בשלבים שונים עד שהגיע לניהול למעשה של המלון. בינתיים היא קישטה את המחסן וחיה שם בנחת עם בתה, ואחר הצליחה בכוחות עצמה לקנות לעצמה בית יפה. במשך הרבה שנים היא עבדה בחריצות ובהתמדה, וכל הנועם והחן שלה גרמו לה להצלחה בכל התחומים. היא הכירה המון אנשים והיו לה חברות וחברים, מכרות ומכרים, שכנות ושכנים. היא הייתה מעורה בחיים החברתיים והאחרים בסטארס הולו.
לאחר מכן היא למדה בקולג' המקומי בלימודי ערב והגיעה לתואר ראשון בניהול. ואח"כ היא קנתה בית מלון קטן, שיפצה אותו והפכה למנהלת שלו. וכל אותו זמן היא טפלה בבתה באהבה ובמסירות. וכל זה, ללא שום עזרה משום סוג: לא כספית, לא ארגונית, לא שום סוג של עזרה. הכל לבד, בעצמה. כל מה שהיא השיגה היה כפשוטו בשתי ידיה.
על היחס שלה לבתה כתבתי בהודעה הקודמת. לאור כל זאת ועוד הרבה יותר שיתברר לך במהלך העונות של הסדרה - אני מאוד אוהבת את הדמות הזו, של אישה חזקה, עצמאית, פתוחה, רגישה, אימא טובה וחברה טובה ועוד ועוד ועוד.