You know the drill

gal2555

New member
האישה הטובה 6x01

אעעעע איזה פרק מעולה!!!!
הרגשתי כאילו אורכו היה חמש דקות, וזה כבר אומר משהו.
נהנתי מכל רגע. קארי בכלא, אלישיה ודיאן, אלישיה ואילי, פיטר ואילי, אלישיה ופין.
קלינדה הייתה מעולה (סוף סוף!!), קלינדה וקארי היו מהממים, אילי היה מהמם, הבת של אילי (אפשר שהיא תישאר לנצח) (והיא גם שירתה בצה"ל LOL).

אין מילים. פשוט כיף של סדרה.
אגב לקוראי הארץ מבנינו, במוסף גלריה של אתמול יש כתבה גדולה על הסדרה. ולצופי יס, רק לידיעתכם הכללית, אתמול חזרתי הביתה בסביבות שמונה והפרק כבר היה זמין בויאודי עם תרגום. לא צריך לחכות עד עשר בלילה בשביל לראות

ellendili

New member
היה פרק מושלם!!!

קארי בכלא כזה אומלל יו כמה ריחמתי עליו. הסצנה עם הסכין הייתה מזעזעת אבל מעולה ממש!
&nbsp
איליי ומריסה הרסו מצחוק. איזה צמד. באמת שתישאר!
&nbsp
בניגוד אליה, את האינטרן המיותרת וקו העלילה הדוחה הזה יכול להיגמר מצדי מחר. עדיף בזה שפיטר ימצא את עצמו בכלא.
&nbsp
דיאן ואלישה משתפות פעולה כדי לעזור לקארי

&nbsp
קלינדה באמת הייתה ממש בסדר. חוץ מכמויות העור שהיא לובשת. מה נסגר.
&nbsp
אבל הכי! פין. ואלישה. לא זה למות מהם. בקטע עם לחיצת היד גססתי לאיטי. מהממים.
&nbsp
בקיצור כיף גדול! לא איכזבו

MoRoSH11

New member
אגב, האישה הטובה

הוט מעלים סוף סוף את העונה ה-3 ל-VOD, אבל נראה לי שזה יהיה בתשלום :(
&nbsp

yam74

New member
הגיע הזמן

מאיפה המידע?
אם היא תהיה ב VOD אולי דקל ימשיך לראות אותה סוף סוף

pennylane11

New member
הסוכנים של שילד 2X01

או במילים אחרות: בבקשה שמישהי אחרת ראתה את זה אני יושבת לבד מול המחשב וגוססת

ראיתי את הפרק סוף סוף

ואווווו מה זה היה???
שברו לי את הלב עם סימונס והשני

&nbsp
&nbsp
זה נורא אם אני עדיין רוצה את וורד וסקאי יחד?!? מסקרן אותי מאוווד מיהו אבא שלה... בטח ימתחו את זה עכשיו עונה שלמה..... ואיזה בעסה עכשיו שכולם יחיו בצללים

pennylane11

New member
וואו לא קראת לו עכשיו השני!

ליאו פיץ הוא תכלית חיי הוא הדבר הכי חמוד ושברירי ומקסים ועצוב בכל הקיום שלי, ופיצסימונס זה כאב שלא נראה לי יעבור אי פעם בקצב התעללות הזה. נורא מה שהולך פה.
וורד וסקיי זה משהו שאני בטוחה שעוד יקרה באיזושהי דרך מיותרת, ולא מאוד אכפת לי. האמת היא שאני ממש מרוצה ממה שהולך בינתיים.
והבחור הבריטי החדש נהדר! זה כאילו צריך מכסת בריטים, אם סימונס עוזבת חייבים מישהו אחר.

חחחחח

לא הבנתי למה סימונס עזבה.... והם פשוט כל כך חמודים יחד שזה פשוט שובר את ה

&nbsp
&nbsp
הבחור הבריטי החדש מאוד טוב ואכן אני מקווה שהוא ישאר
אבל בנתיים בתור תחילת עונה הפרק היה מעולה ואני רק מקווה שלא יהיה כמו עונה הקודמת שהיה יותר מידי מתיחות סביב אותו עניין

ellendili

New member
אווווף פיץ

מה זה.למה.זה היה ממש מרושע! זה היה מרושע לאורך כל הפרק אבל הקטע האחרון הרג אותי סופית. לא פייר

&nbsp
אבל סימונס תחזור נכון??
&nbsp
האנטר נפלא. מור האנטר פור מי פלי.
&nbsp
וורד לא מאוד מעניין אבל אין לי בעיה שישאר שם על תקן חניבעל לקטר או משהו.
&nbsp
סקיי השתפרה! הסצנות שלה עם קולסון וכל יחסי ה-באפי-ג'יילס שלהם מקסימים.
&nbsp
קולסון פשוט הורס
כל הפוזה הסמכותית שלו שעדיין מהולה בהומור כמו בסצנה שהוא מחקה את הגנרל
. מתה על זה.
&nbsp
אה והבאד גאי היה מגניב. זה שמחליף חומרים
.
&nbsp
בקיצור, התחלה טובה! יאי!

gal2555

New member
ראיתי עד 1x03

כולם אמרו לי שזה ממש משתפר אחרי אמצע העונה.
בנתיים ממש לא מרשים.

ellendili

New member
גל האמת היא...

שאני חושבת שזה לא הט'ינג שלך. אני לא אגיד לך לא לצפות (כי לא שאלת אותי בכלל
) אבל מכמה שהספקתי להכיר את הטעם שלך, את לא תתחברי.
אחים לנשק לעומת זאת...

gal2555

New member
חחחח

עכשיו סיקרנת אותי
מה הט'ינג שלי?
&nbsp
חחח האמת היא שגם אני לא חושבת שזה ימצא חן בעיני. אבל כולם בעולם העריכה הוירטואלי גוססים עליה אז אמרתי שאני אתן לעונה הראשונה צ'אנס. בנתיים זה די גרוע.
כל כך נמאס לי מסדרות שבכל פרק בהן אנשים עומדים למות, ועתיד העולם תלוי על גבן של הדמויות. אבל כולם כל כך אוהבים אותה אז אמרתי שאני אנסה.
&nbsp
חח אחים בנשק כבר נמצאת על המחשב. שומרת אותה ליום כיפור

&nbsp
אחרי שסיימתי עמוק באדמה ממש חסר לי סדרה שתרתק אותי. התחלתי בשבוע אחד את עונה 5 של פרשיות סמויות (סביר מינוס), עונה 2 של פרשיות סמויות (מעולה מעולה! חוץ מהקטעים שכוללים את הדמות הראשית
) השילד הזה, והמינדי פרוג'קט (שזה התחלתי רק בגלל שכריס מסינה שם והתאהבתי בו בעמוק באדמה והוא מהמם גם שם ואני ממש נהנית. זה חמוד ביותר). ויש את אאוטלנדר שאני מקווה לתת לזה גם צ'אנס.

ellendili

New member
הט'ינג שלך

הוא *לא* סוכנים חשאים שמצילים את העולם מנבלי קומיקס תוך כדי סיכון מתמיד של חייהם

&nbsp
לא יודעת לגבי העריכה וכו', אני לא מבינה בזה הרבה. הסדרה הזו היא כיף טהור למי שאוהב מד"ב וקומיקס ודברים שלא לוקחים את עצמם ברצינות מדי. אבל היא לא מופתית או גאונית או עמוקה במיוחד. לפחות בעיני. היא מהנה ומגניבה. ויש את קולסון.
&nbsp
יאי ליום כיפור! וואו אחים לנשק זו סדרה מושלמת למרתון כזה. רק נותר לי לקוות שלא תתאכזבי אחרי כל בילד אפ

&nbsp
אני רוצה לראות אאוטלנדר גם... איזו עצלנית הפכתי להיות. פעם לא הייתי מתקרבת לזה לפני שקראתי את הספר

למעלה