You know the drill

OKDeSign

New member
אעעע סופסוף ראיתי

א. קולסון. קולסוןןןןןןן
אני כ"כ אוהבת את קולסון. וקולסון כאילו קשוח. ואז הוא מחכה את הגנרל
נהדר.
ב. הולינג קומנדוס!!!! הם הביאו את ההולינג קומנדוס ופנייייי למי אכפת שזה קידום מכירות לסדרה, אני לחלוטין אוהבת את זה
ג. אני לא מאמינה שהחדשה מתה, אין מצב, ועוד קרתה לעצמה את היד..
ד. הייתכן והם מציגים את הinhumans בסדרה? :O
ה. הפרק היה כ"כ חשוך, כבר שכחתי כמה שילד סדרה שהיא בחושך, זה היה נורא שיננו את ההגדות של הנגן כדי לראות נורמלי
ו. היה כיף, אני שמחה שזה חזר, עכשיו רק צריך שזה יהיה סופר מגניב עם כל הMCU. כל הקרוסאובריייםםםם
ז. כי זה מתאים לאות. פיץ
. למה למה עשיתם לי את זה? כל הפרק זה כאב והיה נורא וכאילו, מה נראה להם ככה מסבכים לו את המוח, ואז הסוף. מההההההההההההההה, איפה סימונס?? היא לא עוזבת. למה. אל תעשו את זה לפיץ ולי :':)':)'(

yam74

New member
הנותרים - עד פרק 9

אמאל'ה. סיימתי עכשיו את פרק 9
אני עדיין בשוק. הפרק הזה כל כך הפתיע אותי. החיים שלהם לפני- *זה* ממש לא מה שדמיינתי. ורגע ההיעלמות. אמאל'ה. זה כל פעם יותר ויותר עצוב, כי זה מתקרב לדמויות האהובות. נורה
- אין. פשוט אין דבר נורא ממה שקרה לה ואיך שזה קרה לה

וקווין כל כך מהמם בפרק הזה. מתחילתו ועד סופו. למות

בכלל הסדרה הזאת מאד מאד לא צפויה. בינתיים יצא שפרקים 3, 6 ו 9 הם המעניינים ביותר. אני עדיין לא יודעת מה מצפה לי בפרק האחרון אבל אני מאמינה שהרבה דברים יישארו פתוחים להמשך.
יש לי עוד הרבה מה לכתוב ולומר, אבל נראה לי שהכי נכון זה ללכת לראות את פרק 10 עכשיו

MoRoSH11

New member
ביום שישי יהיה שידור של התלקחות גם בהוט וגם ביס

בהוט ב-22:00, ביס אני לא יודעת
&nbsp
סוף סוף אני אראה

yam74

New member
בא לכם חידון לכבוד החג? Who Said It?

Who Said It: Hermione Granger Or Katniss Everdeen?
&nbsp
http://www.buzzfeed.com/michaelblackmon/who-said-it-hermione-granger-or-katniss-everdeen#rn1fvz
&nbsp
אני קיבלתי 8/10
|טפיחה-על-השכם| כי בכ"ז ההיכרות שלי עם הרמיוני לא עמוקה ושלמה (4/7 ספרים)
&nbsp
שרשרו תוצאות, מחשבות....

pennylane11

New member
10/10, חצי מתוך שינה

אני תוהה אם אני סתם זוכרת לא נכון או שכל הציטוטים של הרמיוני מתוך גביע האש? אולי זה בשביל שהיא תדבר על תחרויות ואנשים יתבלבלו בינה לבין קטניס

ellendili

New member
10/10

הרמיוני בחיים לא הייתה מדברת על שערות הרגליים שלה. שאלה מתנה

&nbsp
מעין היה שם גם ציטוט מהמסדר ומאוצרות, למה את מעלילה עליהם סתם

&nbsp
ימית כל הכבוד! יחסית לזה שלא קראת את את השניים הנ"ל

MoRoSH11

New member
מזל טוב לפיית' היל

שחגגה 47 ב-21.9.
זמרת פופ-קאנטרי אמריקאית. אלבומיה נמכרו בלמעלה מ-30 מיליון עותקים. אלבומה הרביעי, Breathe שיצא ב-1998, זכה ב-3 פרסי גראמי (אלבום הקאנטרי, זמרת הקאנטרי ושיתוף הפעולה בקאנטרי של השנה), והסינגל הראשון שיצא ממנו, ושמו כשם האלבום, הגיע למקום ה-2 והמאוד מאוד מכובד במצעד בילבורד.
זכתה גם בפרס הגראמי בקטגוריית זמרת קאנטרי על שירה Cry מאלבומה החמישי, הנקרא באותו השם.

There You'll Be

Breathe

The Way You love Me

MoRoSH11

New member
יום הולדת שמח למגי גרייס

שחגגה 31 ב-21
מוכרת מתפקידה כשאנון באבודים. שיחקה גם בדמדומים 4, חטופה, כמו יום ולילה ובתפקידי אורח במגוון סדרות

MoRoSH11

New member
21.9.1900 מרים ילן שטיקליס

סופרת ומשוררת, שכולנו (נראה לי לפחות) גדלנו על השירים והספרים שלה.

בובה זהבה
אצו רצו גמדים
דני גיבור
נתפייסה
רוח רוח

MoRoSH11

New member
יום הולדת שמח ללאונרד כהן

שחגג 80 ב-21.9 ועדיין ממשיך להוציא שירים (ממש עכשיו, ב-22.9, יצא לו הרבה אלבום) ולהופיע.

Hallelujah

First we take manhattan

Dance Me To The End Of Love

Who By Fire

MoRoSH11

New member
מזל טוב לג'רי ברוקהיימר

שחגג 69 ב-21.9
מפיק יהודי אמריקאי. בין סרטיו- ארמגדון, שודדי הקאריביים, חופשיות על הבר :-O, עקיצה ב-60 שניות, בלאק הוק דאון, פלאשדאנס, אהבה בשחקים, הפריצה לאלקטרז ועוד.
בטלוויזיה הפיק/מפיק בין היתר את ללא עקבות, פשע מן העבר ,CSI עליה קיבל 2 מועמדויות לפרסי האמי ואת המירוץ למיליון עליה זכה ב-7(!) פרסי אמי.

MoRoSH11

New member
יום הולדת שמח לביל מאריי

שחגג 64 ב-21.9
התחיל את הקריירה ב-SNL, ושיחק במגוון סרטים, ביניהם, מכסחי השדים, לקום אתמול בבוקר, טוסטי, אבודים בטוקיו, פרחים שבורים, חנות קטנה ומטריפה, אד ווד.
על משחקו בסרט המירוץ לצמרת של מקס פישר היה מועמד לפרס גלובוס הזהב וזכה בפרסים רבים. כמו כן, על משחקו בסרט אבודים בטוקיו היה מועמד לפרס האוסקר בקטגוריית שחקן ראשי וזכה בגלובוס הזהב ובפאט"א.

MoRoSH11

New member
יום הולדת שמח לבילי פייפר

שחגגה 26 ב-22.9
ולי יש רק משהו אחד להגיד- רוז

למעלה