limors2

Active member
קדימה, רק 1.8 פרקים ביום!

וכן, כל הסיפור עם מארג'רי. ולנה

limors2

Active member

ג'יימי שרף את המכתב של סרסיי
הוא הפך להיות ממש אחת מהדמויות האהובות עלי.
וזהו, נשאר לי חצי פרק של סאמוול. אני מניחה שיהיה לי מה לומר עליו כי הוא סוף הספר (מלבד הפרק של דאני מהספר הבא), ואם לא אז צפי לעדכון הבא כשאקבל סופסוף את 5.1 מהספריה!

limors2

Active member

מישהו הרג את דרוגון!

ועכשיו הפסקה מאולצת בחסות הספריה.

symptoms

New member
LOL, באמת? זה מה שיש לך להגיד?

שוב מילה על סאם?

סתם סתם, דרוגון הוא האהוב עלי.

רעות

limors2

Active member
אה כן, לא הבנתי מה היה שם

עברו יומיים אז שכחתי לשאול

ממש בסוף מי שכיוון אותו במקום ההוא אמר לו "קוראים לי פייט, כמו לרועה החזירים הצעיר". אני משערת שזה אמור לומר לי משהו, אבל הזיכרון שלי ממש קצר וזה לא אומר לי כלום. אז מה זה אמור לומר לי?

symptoms

New member
זה ההוא מהתתחלה של הספר.

מהפרולוג. או מישהו שמתחזה אליו.

ומה עם עניין הנבואה?

אתמול לא קראתי בכלל
.

רעות

limors2

Active member
היום תקראי כפול!

ואני לא זוכרת את הפרולוג, זה קרה מזמן

הנבואה=דאני היא המלכה האמיתית וכולם צריכים להיות בעדה או משהו כזה? זה ממש משמח אותי!

לא בלתי נסלח...

http://www.paulbrandt.com/ - זו התחלה טובה.
בקטגוריית הקליפים באתר שלו יש אמת את מרבית הדברים שהפכו ללהיטים. חוצמזה, אני אנסה למצוא עוד כמה שמוצלחים לדעתי וחסרים שם ביו-טיוב או משהו כזה.
אמן שלדעתי שווה להכיר. יש לו דיסקוגרפיה נחמדה, מוזיקת קאנטרי רוק חביבה וקלילה, שמחוברת קצת יותר לשורשים של תרבות הקאנטרי הפריפריאלית/חקלאית. קצת כמו לוק ברייאן הוא במקור מעיירה קטנה ושר הרבה על "המקום ה'אמיתי' של הקנאטרי" (ע"ע That's what country is) אבל עם טויסט קנדי.. (ע"ע Alberta Bound).
נחמד.

LeAnnDylan

Well-known member
לא מכירה שירים שלו

והוא הרבה יותר צעיר ממה שדימיינתי כשקראתי את הסיפור שלך

זו הייתה חן עם סיפורי הצ'ארלי דניאלס שלה

או מי שזה לא יהיה

לגבי פול ברנדט. נשמע מגניב. אומנם לא הייתי נופלת מהרגליים אם הייתי בנעליך אבל זה תמיד נחמד. חבל שלא יצא לך לבקש תמונה או משהו.

blah blah story

New member
אין לי מושג מי זה...אבל מגניב.

אני בשבת הייתי במסעדה בתל אביב ושולחן לידי ישב שלומי שבת

ראיתי את הטריילר של נאשוויל

אני כהרגלי מחפשת את הפרק הבא של וואנס אפונ א טיימ, ואוי אני רואה סדרה בשם נאשוויל. עכשיו אני זוכרת שהיו לכם שרשורים לסדרה הזאת, אבל היתי בטוחה שזה עוד די יו ט'ינק יו קנ סינג קיינד אופ ט'ינג. אז צפיתי בטריילר (מה, זה אמור להיות פיית' היל מול ג'וליאן האף?
) וזה נראה אדיר. איך זה? מומלץ? אולי אספיק לצפות בזה בסופ"שים.

LeAnnDylan

Well-known member
יווו!!!#@!

גם נאשוויל וגם וואנס בהודעה אחת

דרורה!! התגעגעתי!
בעיני נאשוויל ממש מוצלחת. ומצחיק שאמרת ג'וליאן, עליה עדין לא חשבנו. היא יותר בקטע של טיילור/קרי למרות שאתם זוכרים שפעם כשעשינו את שרשור ההופרדו בלידתם החלטנו שהיידן פנטייר ממש דומה למירנדה? (או בעיקרון אני החלטתי ואתם הסכמתם
)
אבל ריינה היא בהחלט פיית' היל (ויש שטוענים שגם מרטינה מקברייד
) בכל אופן היא דומה יותר לפיית' במראה.
אני ממש ממליצה לך על הסדרה. לדעתי את ממש תאהבי אותה. היא ממש את.
לגבי וואנס- הסדרה יצאה לפגרת חורף עד ה-6 בינואר

גם אני שואלת את עצמי מה אני אעשה בלי אמה, אורורה, בל ורובי כל כך הרבה זמן

חחח נכון,נזכרתי שיש פגרה רק אחרי שחיפשתי

עוד אחרי פינאלה שכזאת.. אמאל'ה!
ממתי התחלת לראות וואנס? זו עוד אחת מהסדרות האלה שפשוט אין לך מושג איזו דמות את אוהבת יותר
. בהתחלה התעלפתי על אמה, ואז על רג'ינה, ואז על רמפילסטילסקין, ואז רובי, ואז בל, ואז אורורה (גם אמא של רובי בדרך, אנאבת' גיש
) ואז רג'ינה. למרות שטוב לא עושה את רג'ינה מושכת פתאום
אז אמה אול אובר אגיין.

לגבי נאשוויל, אחזור עם רשמים. זה נראה ממש מעניין.

LeAnnDylan

Well-known member
התחלתי ממש לא מזמן האמת

אני חושבת שפחות מחדש. הייתי אצל בת דודה שלי פעם אחת ושמרתי על הילדים. היה יום שישי ולא היה לי מה לראות ביס ולא היה לי את הלפטופ שלי איתי אז נכנסתי ל-VOD לראות איזה סדרות מעניינות יש וראיתי שיש את וואנס. נזכרתי ששמעתי על זה פעם וחשבתי שזה יכול לענין אותי אז ישבתי לראות את הפרק הראשון. אני זוכרת שבמשך איזה חצי פרק אמרתי לעצמי שאני לא מאמינה שאני רואה את זה ושזה כזה לא אני אבל איך שנגמר הפרק הייתי במתח אז ישבתי לראות עוד אחד ואז עוד שישה נוספים

אני ממש אוהבת לראות איך הם משלבים כל הזמן עוד דמויות ואיך כולן מתקשרות אחת לשניה. וחוץ מזה שאמה, בל, רובי ואורורה מהממות

דבר נוסף@$$@

ב-7 לילות יש כתבה על סלבס שמציגים את הרשימה באייטונס שלהם. לקח לי זמן לעכל שאחד השירים האהובים ביותר על משה פרץ הוא FROM THIS MOMENT של שאניה. טוב.

LeAnnDylan

Well-known member
דווקא לו יש טעם מגוון

אני זוכרת שראיתי את הראיון איתו בתוכנית של קרן פלס וזכרתי שהוא לא יצור כזה כמו כל הזמרים המזרחיים. הוא דווקא בסדר. לאו דווקא מבחינת השירים שהוא יוצר אבא יותר בקטע שהוא לא מקובע.

AlonElbling

New member
Feeling Good - קאבר שלי. שירה ופסנתר! כנסו!:)

היי כולם, אני אלון בן 18מחיפה,מנגן בפסנתר ושר. העליתי לא מזמן את הקאבר הזה ליוטיוב והוא הגיע לכמעט 5000 צפיות.. אשמח לשמוע את דעתכם לחיוב ולשלילה!:)
אם אהבתם אשמח אם תשתפו בפייסבוק!תודה מראש:)

http://www.youtube.com/watch?v=2hwiEcAzmVw

למעלה