בכיף, מה המספר?
I I בתולת ים I New member 21/2/13 #28 המספר הוא במחשבה שניה, במסרים מישהו עוד רוצה את המספר שלי? ברי, מתנדב להיות שפן ניסיונות?
I I בתולת ים I New member 21/2/13 #30 דווקא הלך מצויין כתבתי לך את המספר, במסר נראה אם יהיה לך אומץ להתקשר כי בתול ביישן זה הכי, אחי
I I בתולת ים I New member 21/2/13 #32 אתם רואים? אני מאוד זורמת........ רק לא בכיוון שאתה חושבים ! חע חע חע
L Lee Rock New member 20/2/13 #10 רק לא ללמוד אולי השאלות יהיו על מה שהפקת ללמוד, אבל לא יעזור כלום אם אתה לא מרוכז...
ק קופיפה טובעת New member 20/2/13 #11 יש לי מבחן מלחיץ היום וכרגיל לא למדתי. האמת שאין הרבה ללמוד, בעיקר לתרגל ולא עשיתי את זה. וזה מבחן בעל פה, כך שמועד ב אין פה...
יש לי מבחן מלחיץ היום וכרגיל לא למדתי. האמת שאין הרבה ללמוד, בעיקר לתרגל ולא עשיתי את זה. וזה מבחן בעל פה, כך שמועד ב אין פה...
I I בתולת ים I New member 21/2/13 #15 מתחילים לחשוב, למה אתה עושה את התואר/המקצוע הזה. הלמה תמיד נותן מוטיבציה {במידה ואתה אוהב את מה שאתה לומד}
מתחילים לחשוב, למה אתה עושה את התואר/המקצוע הזה. הלמה תמיד נותן מוטיבציה {במידה ואתה אוהב את מה שאתה לומד}
G GalaxyVoice New member 21/2/13 #33 אני אוהב את המקצוע אבל לא אוהב שהמרצים הם חבורת scumbags שרוצים להכשיל סטודנטים.