LeAnnDylan

Well-known member

אוף!
כל כך שמחתי שוויל מת כי-
א. לא אצטרך לראות את הפרצוף המעיק שלו יותר.
ב. לא נקבל עוד סצנות לא אמינות של אוי-וויל-אני-שונאת-אותך-וכועסת-בטירוף-אבל-בוא-ניכנס-למיטה.
ג. לא יפרידו לי בין אלישיה לפיטר.

ואז, הפרק הקקי הזה מגיע.

אני שונאת את הגמד הזה עם הפרקינסון. ש-ו-נ-א-ת-!! שיפסיקו להחזיר אותו לסדרה. די כבר. שימצאו עורכי דין חדשים.
אין לי בעיה עם מיזוג של דיאן ואלישיה אבל שיקראו לזה לוקהארט-פלוריק. ורק בשביל שקלינדה ואלישיה יחזרו לחלוק זמן מסך משותף. אני לא זוכרת את הפעם האחרונה שהן היו יחד באותו חדר. הכי ציפיתי שאם כבר סבלנו פרק שלם של זכרונות מהמוות הכל כך נדרש של וויל, לפחות נקבל איזה סצינת שתיה של שתיהן. במקום זה אני מקבלת סצנות סקס לא אמינות של קלינדה עם קרי וקלינדה עם מישהי שהיא לא לאנה. למה זה טוב?!

הסצינה היחידה שאהבתי בפרק זה אלישיה בתחילתו משביעה את דיאן שאם היא מתה לפניה שתבטיח לה שלא ינגנו את wind beneath my wings בלוויה שלה

jess r

New member
את מוכנה להסביר לי

מה את אוהבת בפיטר? הוא חביב לפעמים אבל מבחינתי נגיד הוא מחוק רק בגלל הקטע עם הזונות.

jess r

New member
ואגב

ההסצינת כמעט סקס של קארי וקלינדה לא רק שלא היתה ברורה, היא גם בויימה בצורה מביכה קשות, כאבו לי העיניים
לא מתאים לסדרה שלרוב מבויימת בקפידה.

Hadar07

New member
אני רואה

ונדמה לי שגם דילן.
אז אם אתה רוצה לכתוב משהו לא תדבר לעצמך

Oukami Kun

New member
אז מה חשבתם על סיום העונה???
3X22

חיכיתי כל הזמן שיגיע המשהו הזה שיהרוס את ההאפי אנדינג ו....הנה זה בא! היא הצילה את אשתו של רובין הוד! ידעתי שהיא מישהי חשובה או לפחות משמעותית, אבל לא תיארתי לעצמי שהיא תהיה זאת שתהרוס לרג'ינה את האושר
מקווה שזה אומר שרג'ינה תחזור להיות מרושעת בעונה הבאה, או לפחות תפסיק להיות דביקה וצ'ארמינגית.
והסיבה ששאלתי היא זה שהביג בד של העונה הבאה כנראה הולכת להיות אלסה, שזה ממש הצחיק אותי ביחס לפורום

היה ברור שמשהו הולך להתפקשש שם... וכמובן שזה נפל על רג'ינה
האמת שעשו את זה בצורה יפה, מבחינת המעגליות...
אישית אני אוהב את רג'ינה טובה, מן הסתם. אבל גם כרעה היא מעולה. פשוט נמאס מהזיגזג שעושים... פעם רעה, פעם טובה. בואו נחליט וזהו.
אז נקווה שזה לא אומר שהיא חוזרת לסורה (אם כי גם איך שעשו אותה טובה היה מוגזם).

כן, אלסה... ממש תהיתי על מה כל הדיבורים הפרק, הוא היה דיי משעמם (ועוד כפול), עד שהגעתי לסוף ואז הבנתי על מה כולם מדברים..
לא יודע. מוזר לי, בד"כ הם לוקחים אגדות ישנות ונותנים להן זווית שונה. עכשיו זה פרוזן, זה ממש טרי, אולי מדיי. מרגיש מאולץ.
האפקטים של הקרח היו גרועים.... וגם הדרך המופרכת שבה היא הגיעה.
ועדיין מעניין מה יעשו עם זה.

אה ו-
איך הבנת שהיא הולכת להיות הביג באד?
זה אגב חלק מהמופרכות - בד"כ יודעים לשלב דמויות חדשות בצורה יפה בסיפור. פה היא פשוט צצה, ליטרלי. כאילו חיפשו איך להכניס אותה בכח.

Oukami Kun

New member
זה די מתבקש

קודם כל היה לי ברור שמשהו יקרה עם הכד הזה, הרי לא סתם הראו שרמפל שומר את זה בכספת שלו (או מה שזה לא יהיה), היה לי ברור שזה יימצא את דרכו לסטוריברוק. אני חשבתי שזה יהיה ג'יני או משהו בסגנון, אבל לא, אלסה
.
למה היא הביג באד? כי ככה
. סתם, תחשוב על איך הציגו לנו את פן ואת זלינה העונה, זה בערך על אותו משקל. וחוצמזה, היא רק יצאה לעולם וכבר התחילה להקפיא דברים, היא בטוח לא תהיה מהטובים.

ברור, הוק לא בדיוק הוציאו את הכד הזה באלגנטיות

נצטרך לחכות ולראות, אני מניח... הם עדיין לא ליהקו אפילו. מעניין אם הם בעצמם יודעים מה הם רוצים לעשות.

LeAnnDylan

Well-known member
ראיתי גם

הרגיש לי כאילו זה צריך להסתיים בהפי אנדינג ושהסדרה תסיים גם.
לא מרגיש כאילו יצליחו להרים עוד עונה עם קו העלילה הזה.
מריאן מיותרת (וגם מכוערת. בחייאת, מי יעדיף אותה על פני רג'ינה
)

ולגבי אלסה, אפשר כבר ללהק את אידינה מנזל לקאסט? קודם יש את אלפבה (אה סליחה, זלינה) ואח"כ את אלסה. במקום למחזר את כל הדמויות שלה, שיביאו אותה כבר. לא אכפת לי בתור מה אפילו.

למעלה