הפעם אגיב בזמן
-ברון עיצבן אותי, אבל זה היה מאד צפוי.
-כבר ראינו את ההר, לא? חוץ מזה שכבר באקספוזיציה שלו הייתי משוכנע שזה ההר. ואז מעיים על הרצפה כשסרסיי הולכת ביניהם, היה מקסים.
-הסצינה של אריה, כרגיל, הייתה הכי טובה הפרק. כשהכלב שואל אותה אם הוא ברשימה, היא עונה שלא כי היא לא יודעת את שמו, אומר לה, דוקרת אותו. זה היה פואטי. קשה לי רק להבין למה לוקח להם כלכך הרבה זמן להגיע לשם, לבייליש וסאנסה לקח ארבע דקות בערך. אז נכון שהם היו בספינה, אבל העולם לא כזה גדול. תחשבו כמה ג'ון הספיק ללכת בזמן שראינו אותם הולכים קטע אדמה ממש קצר. הו וול, זה מייצר מלא סצינות טובות.
-מליסנדרה? מי זאת? האישה האדומה? לגמרי הדמויות הכי מיותרות בעלילה. כאילו, הבנו, אתה האח של רוברט, הוא מת, האח הגיי שלך ניסה להיות מלך ואז רצחת אותו עם התינוק/רוח/שטן שלך, תקפת את מעלה המלך וטיריון עשה קסם משוגע והרג אותך. די, הגיע הזמן למות.
(פתאום שמתי לב שהנקודות שלך לא מסודרות כרונולוגית, וזה ממש מבלבל אותי ><)
-הנסיך מדורן
אחת התוספות המוצלחות יותר. לא הכי אמין עלילתית שהוא ייתנדב להגן על טיריון, אבל זה טוב לטיריון, אז מי אני שאתנגד. ואיך הוא יהרוג את ההר? לא יודע, אבל אני מאד מקווה שהוא יעשה את זה, למרות שהמוות שלו לא יהיה הכי נורא.
-אני מניח שאת מדברת על הנשיקה עם בייליש, אז כן, איכס. אבל מצד שני התפלאתי שזה לא קרה מוקדם יותר. בייליש היה סופר אובססיבי כלפי אמא שלה וזה רק טבעי (ובכן, מעוות, אבל טבעי) שזה יעבור ישירות לסאנסה.
זה לא נראה כאילו היא יזמה את זה או נהנתה מזה יותר מדי, אבל בהתחשב בזה שהיא הייתה אמורה להינשא לג'ופרי, בייליש הוא לא כזה גרוע. הכל יחסי בחיים
-אם הצטייר שאני רוצה שסאנסה תמות, אז יצרתי רושם מוטעה. אני לא אבכה אם זה יקרה, אבל גם אין לי רצון שזה יקרה. היא פשוט מאד משעממת אותי. הדודה המשוגעת הייתה דמות אדירה אבל הייתה לי תחושה מהרגע שהיא התחתנה עם בייליש שהוא יהרוג אותה, ובקרוב. אני לא חושב שסאנסה תתחתן איתו, אבל בייליש ללא ספק מתכנן על זה. מה שאני חושב (או מקווה) שיקרה, זה שפיטר יתכנן חתונה וכל זה, ואז בריאן ופוד יגיעו לשם ויצילו אותה. הייתי אומר שגם סאנסה והכלב, אבל הם מתקדמים כלכך לאט שלא נראה לי סביר
.
-לגבי דיאנריז אני די מסכים איתך, רק שהוא אחד המכוערים בעיני. אבל הטעם שלי בגברים הוא לא משמעותי במיוחד
. אה וגם הכימיה ביניהם ממש גרועה בעיני, ההוא ששיחק את הדמות בעונה הקודמת היה יותר מוצלח בעיני. לפחות בקטע של הרמיזות המיניות וכיוצ"ב.
-פוד
והשמן שהיה חבר של אריה
זה לגמרי היה האתנחתא הקומית של הפרק וזה היה עשוי מצוין.
די חפרתי אבל לא אכפת לי.