Oukami Kun

New member
מדהים!!!

ולא אכנס לדיון הפוליטי ללמה זה בחיים לא יצליח, אבל זה רעיון מדהים.

SHTRUDIDI

New member
אני קיטור

למה ומדוע תמיד כשמזמינים רביולי בחוץ מגיעות 10 חתיכות שבסוף מותירות אותי רעבה?
למה זה הוגן?

jess r

New member
כמעט תמיד נכון

לא ברור פשר העניין, לא ייתכן שרביולי יקר בכל-כך הרבה מפססה, וזו בדרך כלל מגיעה בכמויות מטורפות, באותה מסעדה.

איפה זה היה? שנדע להמנע

SHTRUDIDI

New member
בכל מקום!

המקרה הכי דבילי היה בזגרב שהגיעו 4 רביולי.
לא מגזימה. זה אמנם היה כמנה ראשונה אבל באמא שלכם, ציפור אוכלת יותר

LeAnnDylan

Well-known member
ומה גרוע יותר מזה?

אנשים שמעמידים פנים שזה באמת משביע אותם

לפני שבועיים הייתי בנמל בת"א עם כמה בני משפחה וניסנו להחליט מה בא לכל אחד לאכול, ואשתו של דוד שלי אמרה שיש איזה דוכן פסטה כזה מגניב שבוחרים בו על המקום איזה פסטה ואיזה רוטב רוצים ומכינים לך. פסטה זה הדבר האהוב עליי ביותר בעולם אז כמובן שלא הייתי צריכה שכנועים נוספים. הגענו לשם והיא אמרה שבא לה רביולי אבל זו מנה ענקית ומזה מפוצצת והיא לא יכולה לסיים אותה לבד אז שאלה אם ארצה שנזמין יחד. כבר אז חשדתי שזה לא באמת כזה גדול כי ראיתי את הצלוחיות שמגישים בהם את ההזמנות והן נראו קטנות כאלה ולא מכילות יותר מידי אוכל לאנשים רעבים. בסוף היא החליטה שלא בא לה אז הזמנתי לבד רביולי והגיעו 8 חתיכות! הסתכלתי על המנה והסתכלתי עליה ואני כזה "תגידי לי בבקשה שבפעם הקודמת שהזמנת את זה או שאכלת סוס שלם לפני או שהזמנת מנה משולשת של זה" והיא כזה "מה? זה ממש הרבה! איך אפשר לסיים את זה?! אני מתפוצצת אחרי 2" שתמות

SHTRUDIDI

New member
WTF?לחלוק?

אני מודיעה לך בזאת רשמית, אם הייתי צריכה לחלוק סביר להניח שהיה צורך לאשפז אותי עקב תת תזונה.

jess r

New member
שוננאאאאתתת אנשים כאלו

שיחה ביני לבין חברה:
חברה: "מכירה את זה שאת מכינה אוכל ותוך כדיי מנשנשת ועד שהוא מוכן את כבר לא רעבה?"
אני, מתוך מחשבה שמדובר בהכנת ארוחה שלמה ובנשנוש הכוונה לביסים בריאים וכדומה: "כן, קורה"
חברה: "אז היום קצצתי סלט ונשנשתי קצת ועד שהוא היה מוכן כבר לא היה בא לי עליו!"
אני: "!@##@%#&^*&^!!11"

כי אמריקאים זונות

והם לא יכולים לשדר עונה שלמה של סדרה בלי לעשות לפחות הפסקה אחת לא ברורה באמצע

jess r

New member
גיב דם א ברייק

לנו יש איזה שלושה ימים בשנה שלא משדרים כלום, מותר להם פעם בשנה

LeAnnDylan

Well-known member
פעם בשנה?

את כנראה לא צופה בהרבה סדרות בקצב של ארה״ב...
לוח השידורים של סדרות הסתיו מורכב בעיקר מפגרות ומידי חודשיים שמים איזה פרק שלא נשכח שהסדרה קיימת..

jess r

New member
אני מודעת לזה

אבל זה לא בגלל ימי זכרון, לא?
בעצם, למה זה? חגים?...
והאם אני מדמיינת או שזה נכון בעיקר לגבי סדרות ברשתות רגילות אבל לא בדברים שמשודרים ברשתות כמו HBO?

LeAnnDylan

Well-known member
ברור שלא בגלל ימי זיכרון, יש להם רק אחד כזה

אבל יש להם אלפי סיבות אחרות לביטולי שידורים. חגים, בחירות, סופרבולים, טקסים למינהם וכל מיני שקרים מסוגם.
ואני לא חושבת שזה קשור בהכרח לרשתות המשדרות אלא יותר לימים בהם הסדרות משודרות. אני יודעת שנגיד דקסטר שתמיד שודרה בשבת או ראשון, אף פעם לא הושפעה מהפגרות האלה.

למעלה