Oukami Kun

New member
הוא לא הודי, הוא פלסטיני

כן כן, עאבד פלסטיני. הוא מדבר על זה בפרק הראשון ובאחד הפרקים בת דודה שלו באה לבקר ויש קטעים משעשעים עם הבורקה שלה.
כן, אני יודע יותר מדי דברים על הסדרה הזאת.
פלוס, אני באמצע מרתון של כל העונות עכשיו אז זה ממש טרי לי במוח.

SHTRUDIDI

New member
צודק

משום מה יש לו לוק מאוד הודי בעייני, אבל אני באמת זוכרת שבמעט הפרקים שראיתי היה לזה איזה אזכור.

SHTRUDIDI

New member
באמת?

כי הסתקרנתי וחיפשתי אותו קצת ברשת.
כתוב שהוא נולד וגדל בארה"ב ובשום מקום לא מוזכר שיש לו רקע אחר שאינו אמריקאי.
מה שכן, שם המשפחה שלו קצת יוצא דופן - Pudi.
אולי זה שם הודי...

Oukami Kun

New member
ההתחלה באמת חלשה יחסית לשאר

את הדמויות לומדים לאהוב. הם נהיות קיצוניות יותר ופחות עגולות ככל שמתקדמים, בהתחלה הם כולם מאד שקולים ולאט לאט יוצא מהם השגעון.
&nbsp
לגבי ג'ף, זה גם חלק מהעניין. חוץ מזה שהוא גם משתבח עם השנים, בעונה 3 הוא נראה הרבה יותר טוב מאשר בעונה 1.
&nbsp
תגיעי לסוף עונה 1 ונדבר.

jess r

New member
הוא מציק לי בעיניים

בהתחלה חשבתי שהוא דמות שולית ונחרדתי כשגיליתי שהוא הדמות הראשית. הוא פשוט... לא מסתדר לי בעין! יש מלא שחקנים ראשיים שלא נאים בעיני, אבל הוא! הוא מעצבן!

איזה עצוב זה
שאתן לא מבינות על מה ההתלהבות!
אני מסכים עם נדב, יכול להיות שההתחלה קצת יותר בעייתית. הדמויות בהחלט משתנות עם הזמן (ראיתי אחד מהפרקים הראשונים בעקבותייך).

אני השלמתי את הסדרה בזמנו כשהייתה לה רק עונה אחת, ואני זוכר שטרפתי אותה. זה היה ממש כיף.
באיזשהו שלב זה ניהיה כבר ממש מיוחד ומתוחכם ועשוי טוב ברמת גאוני. לצורך העניין, אני אוהב את הדמויות וגם לא יודע מה יש לך מג'ף

מקווה שתמשיכי ותחושי בשיפור....

jess r

New member
מה יש לאהוב אותו?

הוא מתנשא ומגעיל ובערך שילוב של מליון דמויות אחרות שכבר ראיתי באלף סדרות אחרות והוא לא נראה מספיק טוב בשביל לחפר על כך.
אולי ב2002 להיות הדושבג הכאילו מקסים זה היה מקורי, היום זה מאוס.

שאר הדמויות הן קריקטורות: הבלונדינית, השחורה שמדברת בקול שחור, הטמבל עם הג'קט מהתיכון, הזקן, הבחור האקזוטי שסובל מאוטיזם קל. אני יודעת שזה אמור להיות הפוך על הפוך אבל הן לא באמת יוצאות מהשבלונה שלהן, רק מצדיקות אותה.

***ייתכן ואני שופטת את הסדרה מוקדם מידי. אני אחזור אליכם בסוף העונה. אולי אוכל כובע. אולי לא.

jess r

New member
אה והנוירוטית ההיא

שכולם חוזרים על זה שהיא כאילו מכוערת אבל וטפ היא שווה רצח גם כוסית וגם פנים מהממות, על מי הם עובדים שהיא על תקן הווירד-לוקינג?

את מבאסת

אני לא רואה את זה ככה בכלל.... הוא כאילו מתנשא אבל זה הקטע שלו. זה לא באמת בצורה מגעילה. אני לא יודע למה הוא מעצבן אותך כ"כ, אולי בהתחלה הוא פחות סימפטי.. אבל עדיין.
קשה להסביר, זו פשוט סדרה כיפית! מיוחדת, שנונה ומתוחכמת. ממש לא הייתי אומר עליה קומדיה טיפוסית ו"רגילה" (אולי יש גם פרקים כאלה - אבל גם הם ברמה גבוהה לדעתי). את תגיעי לפרקים יותר טובים ואז אולי תביני על מה מדובר.
ד"א אני מדבר בעיקר על עונות ראשונות, 1-3 כזה. ב-4-5 זה קצת אחרת.

את מדברת על אנני? מי אמר שהיא ווירד-לוקינג?
לא זכור לי שציירו אותה ככה...

SHTRUDIDI

New member
אבל

אולי היא הייתה גאונית בזמנה ואיבדה את זה?
כי נשבעת שבכל הקטעים שראיתי היא תמיד הייתה מצחיקה בעייני ואני גם אוהבת את ג'ואל אז שמחתי שהוא מקבל תפקיד ראשי, אבל זה לא זורם.
העונה הראשונה לא זזה לי.

אני מסרב להאמין בזה
אני יכול לראות פרקים כיום ועדיין ליהנות מהם. לא חושב שזה עניין זמני.
ג'ס אמרה שזה השתפר אז אולי זה באמת עניין של ההתחלה.
ועם זאת, לא כולם אוהבים אותו דבר, אולי את פשוט לא מתחברת, לא נאשים אותך

SHTRUDIDI

New member
טוב, יש מצב

סתם נתתי אפשרות נוספת.
אני באמת מתבאסת שזה לא זורם לי כי זה נראה כה נחמד ואני באמת באה עם רצון להנות מזה.
&nbsp

jess r

New member
טוב אני לקראת סיום העונה הראשונה

אז כובע אני לא אוכל, אבל אולי אנשנש איזה גרב. זה באמת משתפר משמעותית. וג'ף באמת גרואוס-און-יו. למרות שהוא עדיין לא יפה בעיני.

jess r

New member
ראיתי עכשיו

הוא סבבה אבל 22 הרבה יותר מוצלח
לא חשבתי שאי פעם אצחק ממלחמת אוכל

חחח לא זכרתי אותו
אז הלכתי לראות! הוא גם נהדר אבל 23 זה ה-פרק מבחינתי.

jess r

New member
אם כבר פיינטבול

הפרק של העונה השניה הרבה יותר טוב.
אנני
יצאה שווה במיוחד שם

למעלה