איך היה השבוע שלי

מותר עוד פעם לכתוב אימון כדורשת?

המאמן הרגיל שלנו לא יכל להגיע אז שלחו לנו מאמן מחליף מאוד ותיק שהאימון בוער בעצמותיו. הוא עשה לנו תרגילים כייפיים שמקדמים את התקשורת בין השחקניות ובסוף האימון לא הסתכל על השעון אלא חיכה עד שנגיע לגמר המערכה.
היה אימון אינטנסיבי ומצחיק כאחד.

אצל ההורים ועדיין לא התחרפנתי

זה הישג גדול כי בקושי שרדתי שיחת טלפון איתם בעבר.
אני פשוט מעלימה עין מהרבה דברים, מתעלמת מכאבי הגב שיש לי בגלל שהספה הנפתחת למיטה שהם קנו על הפנים ומשתדלת לא להיות הרבה בבית.
&nbsp
&nbsp

ובהיבט חיובי יותר

נרשמתי לטיפולים של דיקור ושיאצו כדי לאזן קצת את הגוף והאמת שמחכה לזה בקוצר רוח

&nbsp
וגם הרבה מפגשים עם חברות -כיף!

עדיקים

Active member
סופסוף אירחתי את משפתי בביתנו החדש

היה טעים (ככה אומרים האורחים, אני רק בישלתי
)
היתה אוירה מקסימה
הצלחתי גם להנות מהאורחים ולא רק לארח (אין ספק שהדירה הגדולה נותנת את האפשרות הזו).
והיה כייף מאוד מאוד וגם מעייף כמובן אבל שווה.

debby12

New member
מנהל
סטלה האוגרת מתה

נמצאה מתה בכלוב שלשום בלילה. למרבה המזל היו לה מים ואוכל כך שלפחות אני יודעת שהיא לא מתה מרעב או צמא (מה שגם היה אפשרי יחסית לכמה תשומת לב היא קיבלה). היא היתה בת 17 חודשים בערך.

לדעתי היא מתה מהתקף לב בשל עודף משקל ולא מספיק פעילות גופנית.

היה עצוב למצוא אותה ככה, ילדות הבית בטראומה ביינונית, ויותר לא יהיה לי אוגר/ת אף פעם (מבחירה!)

וגם היה יום השואה

debby12

New member
מנהל
לא יהיה עוד אוגר כי תוך שבוע בערך הילדות

שביקשו אותה איבדו בה עניין באופן מוחלט. כל מה שנשאר זה לנקות את הכלוב (לעתים לא מספיק קרובות...), לנסות לשים אותה בכדור התעמלות שלה מדי פעם (צריך היה גם לשמור עליו - כי הכלבה אוהבת "לעזור לו" להתגלגל עם היד) וזהו בערך. אה כן - גם להתחנן לבני הבית שידאגו שיהיו לה מים ואוכל כשאני בנסיעות - מה שקורה לא מעט והם לא כל כך עמדו בזה - ע"ע שהיא לא עניינה אף אחד.

בהתחלה עוד נתנו לה לרוץ בחדר סגור בלילה בחופשיות כי ריחמנו עליה - אבל היא "אכלה" חורים בבגדים, מצעים וכל מה שמצאה.

והכלוב לא יכול להיות בחדר של אף ילדה כי היא עושה רעש בלילה

אני אוהבת מאוד חיות - מכל הסוגים. אבל מדובר בחיית המחמד הכי משעממת שראיתי מימי. וגם - ציער אותי לגדל חיה בכלוב.

אשר על כן - לא עוד אוגרים....

בילבי75

New member
מצטערת לשמוע על סטלה

אבל מאוד יכול להיות שהיא פשוט מתה מזקנה. אני לא יודעת איזה סוג היא היתה, אבל אורך החיים של אוגר ממוצע הוא שנתיים...

debby12

New member
מנהל
תודה! היא היתה אוגרת סורית

שמסתבר שמוצאם ממשפחה שזואולוג באוניברסיטה העברית הרבה
https://en.wikipedia.org/wiki/Golden_hamster

חבריי המנוסים יותר באוגרים סיפרו לי שאוגריהם שמתו בשיבה טובה (יחסית) הראו סימנים שהם בערוב ימיהם - דברים כמו שנשרה להם הרבה מהפרווה ונוצרו קרחות, שהם רזו מאוד, ושהם התחילו ללכת במעגלים.

סטלה לעומת זאת שמרה על פאסון ועל יופייה (יופי של גולדן רטריבר שהתלכלך בבוץ
) עד יומה האחרון. היא לא עשתה סימנים שהיא ירודה והיא גם לא הגיעה אפילו לגיל שנה וחצי.

אבל יכול להיות שאת צודקת.

היא מאוד אהבה פקאנים (מקולפים כמובן) ופפאיות מיובשות (שקנינו בחנות חיות כמעדן של אוגרים). וזכתה להנות משניהם לא מעט. טוב נו - לפחות היא מתה מאושרת....

בילבי75

New member
זה הצד הפחות נעים בלגדל אוגר

שהם מתים מהר מדי. יכול להיות שבכל זאת היא מתה מזקינה ויכול להיות שלא. אבל לפחות נחסך מימכם לראות אותה חולה ועומדת למות ולפחות אתם יודעים שהיא לא סבלה. אתם יכולים להתנחם בעובדה שהענקתם לה חיים טובים וגם שבכל מקרה, אוגרים לא חיים הרבה, כך שהיא לא מתה מאוד צעירה...

עדיקים

Active member
מסכימה עם מה שכתבו כאן שאוגרים מתים מהר

בצעירותי גידלנו אוגרים ותמיד מתו לנו וזה היה כאב לב.

נגמרה חופשת פסח

אמנם הצעיר שלי אמר שהוא לא רוצה יותר חופש כי הוא אוהב את הגן.
אבל הוא צעיר ואמא שלו דווקא היתה שמחה בעוד חופש

הגב כואב בטירוף ומאסתי במריבות של ההורים

מאוד קשה לחזור לעיר ילדותי ולבית ההורים.
אמא שלי מרוב שרוצה לפנק אותי וכו' קונה את כל הדברים שאני ממש לא אוהבת

&nbsp
שניהם רבים בלי הפסקה וזה ממש מתסכל, במיוחד שאני שומעת כל הזמן קיטורים על אבא שלי (וזה אחרי שביקשתי לא לעשות את זה...סבלתי כל השנים מזה. אני לא המטפלת הזוגית שלהם ולא חברה של אמא שלי- לא נעים לי לשמוע על כמה אבא שלי נוראי. אני רואה ויודעת בעצמי
).
&nbsp
אני פשוט עושה הכל לא להיות בבית רוב היום והמשמעות של זה היא להוציא הרבה כסף על אוכל בחוץ אם כי משתדלת לקנות דברים סמליים .
&nbsp
לפחות טיפולי השיניים יחסית סבילים - איך הגענו למצב שזו נקודת אור אצלי?!?!

נקרא שהסיטואציה שחזרת אליה מאוד לא פשוטה....

אם כ"כ לא טוב, למה הם לא מפרידים כוחות?

תחזיקי מעמד !

הו שאלת השאלות

בגיל 12 ביקשתי משאלה כשכיביתי נרות ביום ההולדת שלי שהם יתגרשו כבר...
&nbsp
הם כל כך רגילים למריבות האלה וזוהי דרך התקשורת שלהם.
&nbsp
הבעיה היא שהם משתפים אותי במריבות, בעיקר אמא שלי וזה משהו שממש קשה לי איתו ולא יודעת כבר איך להוריד אותם ממני. כבר ניסיתי הכל בעבר.
אמא שלי מתבלבלת וחושבת שאני חברה/פסיכולוגית והבעיה שאם אני מבקשת לא לדבר איתי על זה או לא לספר לי- היא נעלבת ופשוט אין לי אנרגיות לזה...
&nbsp
ממש מחכה בקוצר לשיאצו ודיקור, לרוב זה עושה לי כל כך טוב ומרגיע אותי כך שלא איכפת לי אם יעבירו לי פיל על הראש

mykal

New member
מותר להציע לך משהו?

כיון שדרך הפעולה שנקטת בה עד היום לא הועילה, ואת ממשיכה לסבול.
מציעה לך לעשות משהו--אולי 'מופרע' אבל יכול להוציא את העוקץ.
כשאמא שלך מתחילה להתלונן על אבא שלך--
תגידי לה רגע, אני אזמין גם את אבא--תשאלי כמה שעות הם רוצים לריב?
לספר כמה השני--גרוע/לא מתחשב.
שעתים? שלוש?--את מבטיחה לשמוע אותם היום את מכסת השעות --אבל עד לתאריך--
(זה שאת נוסעת) את מבקשת אף פעם לא יותר.
תראי שלא ישתמשו בזמן, וגם לא 'יספרו וישתפו אותך יותר.
בהצלחה.

למעלה