איך היה השבוע שלי

צודקת, ופעם עשיתי משהו דומה

אבל זה פשוט לא משפיע עליהם, זו הנורמה שלהם: לריב אחד עם השני על כל דבר.
מה שמשגע אותי זה שהם רבים על כל דבר הכי קטן וסתמי במקום פשוט...לדבר.
&nbsp
אמא שלי כל כך טעונה עליו ובצדק כך שהכל יוצא לה בצעקות ותלונות במקום פשוט לדבר ולבקש בצורה יפה ומנומסת ואז זה מעגל כזה שלא נגמר.

debby12

New member
מנהל
אוי נשמע קשה

אם טיפולי השינים הם נקודת אור אז זה סימן שהמצב לא להיט...

כמה זמן עוד נשאר לך? תחזיקי מעמד....

קצת פחות מחודשיים

אני מנסה כן לצבור חוויות חיוביות ובין לבין נפגשת עם חברות, מסתובבת ובאמת שמנסה לא להיות יותר מידי פה.
ניסיתי לדבר עם אמא שלי לגבי מעבר לחמותי כשאחותי תגיע כדי שזה לא יהיה צפוף ועמוס- היא כל כך נעלבה מזה... לפחות זה ברור לה שכשבעלי מגיע, אני עוברת לחמותי. כבר השגנו משהו

&nbsp
ובנימה אופטימית יותר, אני מנסה בביקור הזה להתקרב יותר למשפחה. הגעתי להבנה שבאמת חייתי בסוג של בועה שהייתה נוחה לי, לא להתמודד עם המשפחה הלא פשוטה שלי ועכשיו מנסה להתקרב אליהם.
עם אבא שלי זה בלתי אפשרי ולא בגלל עניין של זמן, עם אמא שלי זה עובד טוב, עם אח שלי-נראה...וכשאחותי תגיע בכלל יהיה שישו ושימחו פה
.
&nbsp
מתגעגעת לבעל, לניו יורק, לשקט שלי

עדיקים

Active member
נשמע מאוד לא פשוט ביחוד שנשארו לך חודשיים

הייתי תופסת אותם לשיחה ואומרת להם שיפסיקו לקטר בפנייך אחד על השניה.
אם טוב להם לריב אחד עם השני שימשיכו לריב (זו דרך התקשורת ביניהם גם אם היא לא נכונה) אבל את לא אמורה להיות צד בעניין וזה מפריע לך.
אולי תאיימי שתעזבי לחמותך אם ימשיכו ואז יפסיקו (סתם רעיון נוסף שעולה לי בראש).

לגבי הגב מבינה לליבך אני כבר שבוע עם כדורים והרבה חברים/משפחה סביבי מתלוננים על הגב, זו תקופה כזו בגלל הקיצוניות במעברים של מזג האויר האביבי.

עדיקים

Active member
היה שבוע
ובסופו

הגב שלי כואב ואני על כדורים ומנוחה בין לבין (עבודה, ילדים אירוח....)
חמי עבר צנטור, עבר בהצלחה לשמחתנו הרבה אבל היה ארוך ולא פשוט והוא עדיין מתאושש. מאחלת לו המון בריאות.

למעלה