matrix200200
Active member
ודבר אחרון לכל אלה שאולי ישאלו איפה המשפחה שלהם אני אענה
שלמשל לאותה חברה של אמא שלי בכלל אין משפחה כי בעלה נפטר לפני יותר מעשר שנים ובתה היחידה מתוגררת בקייב כי היא לא יהודיה ולא זכאית לעלות לישראל.
יש גם רבים וטובים שפשוט אין להם משפחה או שמשפחתם לא נמצאת בארץ.
מדובר בתופעה מאוד נפוצה וסתם כהערת אגב אני לא זוכר אפילו כתבה אחת בווינט או בכל פח זבל שמתקרה עיתון בישראל שמדבר על זה (פרט כמובן לעיתונים לדוברי הרוסית).
כנ"ל ערוצי טלוויזיה, בלוגים וכל דבר אחר שאפשר לחשוב עליו.
האנשים האלה לגמרי שקופים ולאף "נאור" במדינה הזאת המצב לא מזיז ולא קצה הציפורן.
אני לצערי לא מאמין במושג הגהנום הנוצרי עם אש וגופרית וסירים, אבל אני באמת מאוד מאוד מקווה שנוצרים צודקים בקטע הזה וכל אחד ואחת מהבהמות הדו רגליות האלה שמעז לדבר על "שוויון" ו"אחווה" יקבל שם סיר שמן רותח לכמה מיליארדי שנים טובות.
כי אם יש צדק בעולם אז בהחלט מגיע להם קצת מזה.
ודבר אחרון לכל אלה שאולי ישאלו איפה המשפחה שלהם אני אענהלא יודע אם אוכל להכין רשימה כזאת (אני אנסה לאסוף מה שאפשר)
אני כן מכיר בית למקבצי דיור בגדרה (חברה טובה של אמא שלי נמצאת שם).
אני יודע בוודאות שאין להם שום הסעות.
כל פעם שהיא צריכה לעשות משהוא בעיר, היא נאלצת לקחת מונית.
תחנת אוטובוס קרוב לבית הזה אין שם, לפי מה שאני יודע.
על שבתות וחגים אין אפילו על מה לדבר.
לפי מה שאני יודע יש כאלה גם בערים כמו אופקים, ערד, ועיירות פיתוח אחרות שאיך נאמר בעדינות, גם לבן אדם צעיר ובריא לא הכי פשוט לצאת מהם בתחבורה ציבורית.
בכל עיירות האלה חיים אלפים אם לא עשרות אלפים עולי ברית המועצות המבוגרים.
חלקם במקבצי דיור, חלקם בשכירות או בדירות שרכשו.
רובם ככולם בעצם מרצים עונשי מאסר עולם כי במצבם לצאת מהמקומות האלה לאן שהוא זה פחות או יותר משימה בלתי אפשרית.
אם מה שאני אומר זה חידוש בשבילך או בשביל הפורום הזה, אז זאת בהחלט תעודת עניות בשבילו ובשביל חבריו שלא היו מודעים למצב הזה עד היום.
אני אישית לא זוכר ולו דיון אחד על המצב המביש הזה וזה פשוט בושה וחרפה.
על צעירים המסכנים שלא יכולים לצאת לשתות בירה בפבים ולצאת לים יש פה מלחמות עולם בכל פעם שנושא תחבורה ציבורית בשבת עולה, אבל על הזקנים הללו לאף אחד לא איכפת?
לזה אתה קורה סולידריות?
ואתה מתפלא למה אני מתבטא ככה בפורום הזה?
שלמשל לאותה חברה של אמא שלי בכלל אין משפחה כי בעלה נפטר לפני יותר מעשר שנים ובתה היחידה מתוגררת בקייב כי היא לא יהודיה ולא זכאית לעלות לישראל.
יש גם רבים וטובים שפשוט אין להם משפחה או שמשפחתם לא נמצאת בארץ.
מדובר בתופעה מאוד נפוצה וסתם כהערת אגב אני לא זוכר אפילו כתבה אחת בווינט או בכל פח זבל שמתקרה עיתון בישראל שמדבר על זה (פרט כמובן לעיתונים לדוברי הרוסית).
כנ"ל ערוצי טלוויזיה, בלוגים וכל דבר אחר שאפשר לחשוב עליו.
האנשים האלה לגמרי שקופים ולאף "נאור" במדינה הזאת המצב לא מזיז ולא קצה הציפורן.
אני לצערי לא מאמין במושג הגהנום הנוצרי עם אש וגופרית וסירים, אבל אני באמת מאוד מאוד מקווה שנוצרים צודקים בקטע הזה וכל אחד ואחת מהבהמות הדו רגליות האלה שמעז לדבר על "שוויון" ו"אחווה" יקבל שם סיר שמן רותח לכמה מיליארדי שנים טובות.
כי אם יש צדק בעולם אז בהחלט מגיע להם קצת מזה.