היה בעונה הראשונה?
Shiri from the block Active member 9/8/13 #1 אני עכשיו תוהה לעצמי... אם להמשיך לשאול שאלות או לחכות למחר בבוקר בשביל לתת לאחרים גם לנסות אבל מצד שנייייי, עד שאני אתעורר מחר ואהיה מול מחשב יגנבו לי את ההזדמנות מה עושים? מק? מה? את מתי את מתכננת להישאר ערה?
אני עכשיו תוהה לעצמי... אם להמשיך לשאול שאלות או לחכות למחר בבוקר בשביל לתת לאחרים גם לנסות אבל מצד שנייייי, עד שאני אתעורר מחר ואהיה מול מחשב יגנבו לי את ההזדמנות מה עושים? מק? מה? את מתי את מתכננת להישאר ערה?
Shiri from the block Active member 9/8/13 #1 האא ענית בהודעה הקודמת. סבבה יש מצב שתחזרי לפורום מחר סביבות 14:00 בצהריים ומעלה?
Shiri from the block Active member 9/8/13 #1 אוף ועוד חשבתי שאני מכירה את הסדרה ממש טוב!!! המשחק הזה רק מזכיר לי עד כמה אני חייבת בדחיפות לראות את העונות שוב!!
אוף ועוד חשבתי שאני מכירה את הסדרה ממש טוב!!! המשחק הזה רק מזכיר לי עד כמה אני חייבת בדחיפות לראות את העונות שוב!!
M Macphista New member 9/8/13 #17 חברים יקרים השעה מאוחרת... ואהיה פה גם מחר. ותחשבו! זו לא דמות קשה במיוחד.
M Macphista New member 9/8/13 #18 כן אתם יודעים מה יהיה מצחיק? אם אף אחד אחר לא ישתתף כדי שיתנו לאחד מכם סוף סוף לנצח.... יאללה, יש לכם כבר מלא תשובות. זה זמן לישון על זה, לצמצם אפשרויות ולהמשיך מחר.
כן אתם יודעים מה יהיה מצחיק? אם אף אחד אחר לא ישתתף כדי שיתנו לאחד מכם סוף סוף לנצח.... יאללה, יש לכם כבר מלא תשובות. זה זמן לישון על זה, לצמצם אפשרויות ולהמשיך מחר.
Shiri from the block Active member 9/8/13 #1 אני כבר עכשיו צימצמתי אפשרויות עשיתי רשימה ב Notepad XD ואני עדיין רואה שאני הולכת להפסיד חח לילה טובב
אני כבר עכשיו צימצמתי אפשרויות עשיתי רשימה ב Notepad XD ואני עדיין רואה שאני הולכת להפסיד חח לילה טובב
M Macphista New member 9/8/13 #24 הלו, כולם יכולים לזכות! כאילו, מלבד האנשים שנעלמו מהאזור... ואתה ממש צריך לרצות לזכות! כדי להציל את כבודך מעניין מליפיסנט...
הלו, כולם יכולים לזכות! כאילו, מלבד האנשים שנעלמו מהאזור... ואתה ממש צריך לרצות לזכות! כדי להציל את כבודך מעניין מליפיסנט...