תחרות הפורום - שבוע 10!

• פותח הנושא ESPN
  • פורסם בתאריך

ESPN

New member
תחרות הפורום - שבוע 10!

חברים יקרים, הגענו לשבוע עשר. בשלב הזה אפשר להפריד בין הגברים לילדים, הוינרים ללוזרים ואנחנו יודעים כבר מי for real ומי לא. וכן, אפשר גם להתחיל לדבר על המירוץ לפלייאופס.
אם הם היו מתחילים היום ההפתעה הגדולה הייתה שאריזונה מדורגת ראשונה בכל ה-NFC. עוד מפתיעה החולשה של ה-NFC דרום כשניו אורלינס נדחפת פנימה עם מספר שווה של ניצחונות והפסדים.
ניו אינגלנד, שכולנו מיהרנו לא כל כך מזמן לקבור (וזה, אפילו, כולל אותי) מדורגת מספר אחת ב-AFC. כמו בכל עונה, הולכים להיות לנו קרבות מטורפים על הוויילד קארד, כשבשבועות הקרובים שמות מוכרים הולכים לנשור והפתעות אחרות יצצו (קלטתם את הבראונז לוטשים עיניים פנימה עם מאזן 5-3?) בולטות בהיעדרן ובפח אשפה שהפכו להיות - שיקגו ואטלטה.
אז מה יש לנו השבוע? הרבה מאצ'אפים של קבוצות טובות נגד קבוצות גרועות עם פוטנציאל לשעמום רב: הסטילרס אצל הג'טס, הקאובוייז אצל הג'גוארס בלונדון, הברונקוס באוקלנד, גרין ביי מארחים את הברס, הקרדינלס את הראמס והאיגלס את הפנת'רס. כמה פציעות אולי יאזנו את המצב (פולס, רומו) אבל בגדול כדאי לחפש עניין ומתח במקומות אחרים.

קודם כל, שידורים:

TNF - ספורט 2
סינסינטי-קליבלנד

פוקס:
20:00: ניו אורלינס סיינטס נגד סן פרנסיסקו 49.
23:25: סיאטל סיהוקס נגד ניו יורק ג'יאנטס.
3:30 אור ליום שלישי (MNF) קרולינה - פילדלפיה

METV
20:00 דטרויט ליונס נגד מיאמי דולפינס.
23:25 . אריזונה קרדינלס נגד סט. לואיס ראמס.

ספורט 5 לייב
אוקלנד-דנבר (החל מ23:50)
3:30 גרין ביי - שיקגו (SNF)

ולמשחקינו:
קנזס סיטי מתארחת בבאפלו - יפתיע אותכם או שלא, שתי הקבוצות במאזן זהה של חמישה נצחונות ושלושה הפסדים ושתיהן יושבות במקום השני בבתיהם המכובדים. הבילס ניצחו את שני המשחקים האחרונים שלהם (לפני ביי בשבוע 9) והצ'יפס את השלושה האחרונים. אז למי העליונות? האם יש משקל ליתרון הביתיות של באפלו בנובמבר? לכם הפתרונים.

מיאמי בדטריוט - הדולפינס נראים משכנעים משבוע לשבוע כשהדריסה/מחיצה/הטבעה/איך שלא תקראו לזה של הצ'רג'רס בשבוע שעבר מבססת סופית את מעמדה של מיאמי כקונטנדרית שאין לזלזל בה. מנגד, הליונס ניצבים בראש הNFC צפון, אחרי שלפני שבועיים לא ויתרו לפלקונס בלונדון וגנבו ניצחון בשנייה האחרונה. את מי תיקחו?

סן פרנסיסקו בניו אורלינס - עוד שתי קבוצות עם מאזן זהה: 4-4. בעוד שלניינרס זה מספיק רק למקום השלישי בבית, לסיינטס זה מספיק למקום ראשון. הניינרס literally שמטו אפשרות לניצחון בשבוע שעבר, הסיינטס אחרי שני ניצחונות משכנעים נגד גרין ביי וקרוליינה. האם ניו אורלינס תמשיך להתחזק או הניינרס יחזרו למוטב?

אטלנטה בטמפה ביי - פח הזבל של הNFC דרום מגיע לתחרות הפורום, כי גם להם מגיע. לפני שאתם רצים לתת נקודות לפלקונס עטורת הכוכבים, שימו לב שיש להם בסך הכל ניצחון אחד יותר מלטמפה ביי (לבקס יש אחד, לפלקונס יש, אהם, 2... מביך). עוד שימו לב ל lifetime stats של מאט ריאן - הבחור עם מאזן שלילי במשחקי חוץ (24 ניצחונות, 28 הפסדים, במשחקי חוץ באיצטדיונים פתוחים הוא 17-21) ובמהלך הקריירה זרק יותר אינטרספשנס לידי הבקס מלידי כל קבוצה אחרת. מצד שני יכול להיות שזה קשקוש ולא משנה מה קורה ב-lifetime אלא העונה. והעונה אחד מהניצחונות הבודדים של אטלנטה הם נגד אותם בקס, כששיחקו באטלנטה בספטמבר וכיסחו אותם 56-14. אז מי כאן הבחירה הפחות גרועה?

בונוס: זה שבא וזה שחזר. נמשיך בקו השלילי של השאלה הקודמת ונדבר קצת על איבודי כדור, כי לפעמים זה כיף להיות מרושעים :) השבוע ראינו את שובו של המארק סנצ'ז. הוא אמנם הוביל את האיגלס לניצחון אבל הספיק לאבד את הכדור פעמיים. בשתי העונות האחרונות בהן שיחק עונה מלאה פחות או יותר, היה בחמישיה הראשונה של הליגה מבחינת Interceptions thrown. סנצ'ז בפינה הימנית שלנו.
בפינה השמאלית ניצב בלייק בורלס מהג'גוארס. הוא הוא (ולא ג'וני פוטבול) הקורטרבק הראשון שנלקח בדראפט האחרון ו... ניכר שהוא רוקי. הוא מוביל בגאון את הליגה עם 13 אינטרספשנס. הישג יפה ב-7 משחקים בלבד. בנוסף יש לו גם שלושה פאמבלים. בורלס יעלה למשחק "ביתי" בלונדון, מול ההגנה הלא מרשימה במיוחד של הקאובויז, סנצ'ז יעלה בפילדלפיה מול ההגנה הלא מרשימה במיוחד של קרוליינה, אבל כן אחת שמובילה את הליגה בforced fumbles. למי יהיו יותר איבודי כדור בסה"כ (Lost fumbles + INT's), לסנצ'ז, לבורלס או שיהיו להם בדיוק את אותו מספר? הערה קטנה לפרוטוקול - אם מאיזשהי סיבה אחד או שניהם מהם לא ישחק בסופו של דבר, ייחשב הדבר כאילו יש לו אפס איבודי כדור.

סקר:
בשבוע שעבר לא אכזבתם ומניתם את המנות הנחשקות ביותר בעת צפייה בפוטבול. כל החשודים המיידיים היו שם: המבוגרים, פיצות מכל מיני סוגים, נאצ'וס, בירה, וינגס וגם דברים יותר עסיסיים כמו פילי צ'יזסטייק, צלעות כבש ומאכלי ים למיניהם. עוד למדנו שלא מעטים מאיתנו מושפעים מפרסומות...
שאלת השבוע: איך אתם מתנהלים בימי ראשון כשהקבוצה שלכם בשבוע ביי? רואים משחקים של יריבות מהדיווז'ן או של סתם משחק אטרקטיבי? רואים רד זון? או אולי מנצלים את ההפסקה ומפנים את יום ראשון לדברים אחרים בכלל?

עוד דבר אחרון, תזכורת לתחרות נוספת שהתחלנו כאן בפורום - תחרות ה-AAA. אני גם אשתתף השבוע לראשונה, תצטרפו אלי, הודעה נפרדת עם תזכורת של החוקים תפתח בקרוב.

RZnum5

New member
לפני הכל - סיכום שבוע 9 בתחרות AAA - והיה צמוד!

השבוע, בפעם הראשונה יש לנו זוכה שכבר זכה בעבר בתחרות!
מחצית מהמשתתפים בחרו בעמדת הק"ב את אנדרו לאק שסיפק 30.7 נק', תרומה יפה לכל הדעות אבל רות'ליסברגר גנב את ההצגה שוב עם 35.7 (ואף אחד לא בחר בו - קטני אמונה שכמונו).

לסיכום הטבלה..
למקום הראשון הגיע השבוע regevs1 שצבר 56.2 נק'! רג' נעזר באנדרו לאק שסיפק כאמור עוד שבוע מצויין, ברוב גרונקובסקי שתרם 16.5 נק' והיה הטייט המצטיין השבוע. שני התצוגות הללו עזרו לו לנצח למרות תצוגת "נפל" של דמרקו מורי שתרם רק 9 נק' שלא כהרגלו.

למקום השני הגיע, שוב, עמרי עם... 56.1 נק'. הפרש זעום ומפתיע בהתחשב בעובדה שלמעט לאק, עמרי הלך עם שני שחקנים שונים לגמרי. עמרי בחר בדז בראיינט שלא הצליח להתרומם השבוע וסיפק רק 7.5 נק'. את התרומה הגדולה קיבל מאריאן פוסטר שרץ כל הדרך ל-17.9 נק' השבוע.

למקום השלישי הגיע philadelphila76 עם... 56 נק'! שוב בהפרש זעום מהמקום שלפניו ושוב רק עם שחקן אחד זהה. פילדלפיה הלך עם פוסטר על הקרקע אבל חשב שלראסל ווילסון יהיה משחק טוב יותר מ-10.3 נק', למרות שפגע בול עם ג'רמי מקלין שסיפק בפעם השניה תצוגת שיא של 27.8 נק'!

למקום הרביעי הגיע יורמינו עם 55.6, גם כאן ההפרש היה קטן. יורם הלך עם לאק ועם פוסטר, שהיו מסדרים לו ניצחון בטוח, אבל בחר לקחת את פיצג'רלד שתרם רק 7 נק' למאמץ המלחמתי.

מצ"ב הטבלה המרכזת את השבוע והפרס הגדול.
ברכות למנצח בפעם השניה ותודה לניק פולס שנפצע והביא לי רק 2.6 נק'. אני רוצה גם את אלה של סנצ'ז!
הודעה המרכזת את ניחושי המצטיינים לשבוע 10 תתפרסם בנפרד, ביחד עם החוקים מחדש. כולם מוזמנים להשתתף.

Yo-man

New member
באמת היה קרוב... דאמיט.

לא נורא. השבוע אני מוציא 14.

Yo-man

New member
בשבוע שעבר התקצמנו על חלוקת הנקודות

בעיקר בגלל מיאמי שהפתיעו - או לא - מול הצ'ארג'רס.
והרבה שהאמינו שדאלאס בבית יכולים לעשות משהו גם בלי רומו.

אז השבוע:
1. אני הולך על באפלו, בעיקר בזכות ההגנה החזקה שלהם והביתיות. 6 נקודות
2. מיאמי. השתכנעתי. למרות שרג'י בוש חוזר השבוע לדטרויט. 4 נקודות
3. ניו אורלינס. בבית עם טיפה מומנטום ואמונה, אני מסכן רק 3 נקודות
4. אטלנטה. נכון שהם במאזן קרוב, אבל היכולות של אטלנטה (על הנייר, לעזאזל) הרבה יותר מרשימות. 5 נקודות
5. בונוס: בורלס. הפאמבלס של קרולינה נחלקים ל-QB ורצים, אז זה פחות מסכן את סנצ'ז.
חוץ מזה אני צופה שפילדלפיה ירוצו הרבה עם הכדור השבוע.

תודה ליעל על ההודעה הממוקדת של השבוע.

Yo-man

New member
משנה בחירה אחת

דטרויט בבית אחרי שבוע מנוחה עם הגנת מסירות טובה... אז דטרויט על 4 במקום מיאמי.

Yo-man

New member
שכחתי את הסקר!!!

בשנתיים האחרונות - גיים פס.
לפני זה - מה שיש.
אני אוהב פוטבול יותר מכמה שאני אוהב את פילדלפיה.
אם יסגרו את הקבוצה אני אמשיך לראות פוטבול.
אם אני יכול אני גם רואה את כל המשחקים במבודדים (סאנדיי מאנדיי ומשחקי יום חמישי) בפורמט המלא שלהם.
למרות שחלק ממש משחקי-פח. אבל מה שמראים לי, אני שמח לראות. תמיד יש ממה להינות.

Shachar Manor

New member
שבוע 10 האגדי.

שנה שעברה בשבוע עשר ראינו הפסדים של גרין ביי, סן פראן, שיקגו ואינדי בבית!!
ראינו גם ניצחונות של הג'אגס, והבאקס!
שבוע שעבר היה לי שבוע מצויין בפנטזי עם 1-4. ובפיק'ם צדקתי בכל המשחקים המוקדמים, ואז הגיעו המשחקים המאוחרים... בהם טעיתי בשלושה, שניים מהם בתחרות הפורום
.
3-10 שבוע שעבר ו 49-85 במצטבר.

נתחיל עם התחרות, יעל בניגוד לפעם שעברה, בחרה משחקים קשים
.
1. צ'יפים בבאפולו. 50-50 אמיתי, אני הולך עם הביתיות ושבוע הביי, סקור נמוך לדעתי. באפולו על 3.
2. דולפינים בדטרויט. שתיים מההגנות הטובות בליגה בעיניי. אותו הסבר כמו למעלה, רק בואו נוסיף למשוואה את מגטרון שמגיע לכבוש את כדור הארץ. דטרויט על 6.
3. ניינרז בניו אורלינס. אז סן פראן לא יהיו בפלייאוף העונה.... כמה חבל... NOT. הם לדעתי צריכים 6 ניצחונות מתוך ה8 שנשארו להם. אך אבוי- נשאר להם לפגוש את סיאטל פעמיים, סן דייגו, אריזונה וניו אורלינס... אפשר לפתוח שאלה בתחרות היכן יאמן ג'ים הארבו שנה הבאה? (אטלנטה? סינסי? ניו יורק?) בבית של ניו אורלינס אני איתם, למרות שהשופטים לקחו את זה מהניננרז שנה שעברה. בריז על 4.
4. בזים בטמפה. טמפה הקבוצה הגרועה בליגה, בעוד עונה פיננסית, מקקאון חוזר, האם זה טוב? לא. צפו מהם לבחור ק"ב בבחירה הראשונה שלהם בדראפט (מריוטה?) אטלנטה באים לפצפץ, סקור גבוה. אטלנטה על 5.

בונוס. אני אגיד בורטלז, אני מחבב את מארק.

המשך המשחקים אחרי האוכל.

ESPN

New member
תכלס

גם על הבחירת משחקים וגם שקוראים לו בורטלז ולא איך שאני כתבתי שוב ושוב.

Shachar Manor

New member
המשך

חמישי- שתי הגנות ריצה שנראות כמו מסננות. היל בעוד משחק טוב. אני מקווה שטייט יחזור לתת מספרים שיתרמו לפנטזי שלי. בעוד AJ חוזר ויקבל את היידן שלוהט, מהצד השני סאנו הראה שאפשר לסמוך עליו והCB2 של קליבלנד אכלו שני ט"ד ממייק אוואנס שבוע שעבר. קליבלנד עד עכשיו פגשו את הקבוצות עם המאזן המצטבר הכי גרוע בליגה (טמפה, גקסונביל, אוקלנד וטנסי), זה אולי מסביר את המאזן הטוב שלהם, אבל ללא קמרון וגורדון ועם הוקינס חבול הם לא יכולים לנצח בסינסי, הוייר לא טוב בשלושה שבועות האחרונים, ומתישהו בשבועיים הקרובים אנחנו נראה את מנזיל על המגרש, זה לפחות ההימור שלי, קליבלנד יסיימו 6-10 ואחרונים בבית :(. בנגלז Win.

בוקרים בלונדון מול ג'קסוביל. השבוע דאלאס השיקו האשטאג חדש לכבוד הנסיעה לאנגליה:
#CowboysUK
בטח פיטרו שם מישהו כי האינסטגרם וטוויטר התפוצצו בהודעות על זה... (CowboySuck).
מדגדג לי להמר על בורטלז, אבל אני אמנע מכך הפעם, דז בראיינט חגג יומהולדת השבוע והוא הולך לחגוג ובגדול.דאלאס Win.

סטילרז בניו יורק. מתישהוא ויק ינצח משחק (גם תרנגול עיוור ידה ידה) אבל לא השבוע, לא מול בן בפורמה הזו. פיט Win.

טיטנים בבולטימור. משחק כיף, הרבה נקודות על הלוח לשתי הקבוצות, בולטימור תנצח ב10 נקודות ככה. בולטימור Win.

ברונקוס באוקלנד. כן בטח... ברונקוז Win.

ראמז באריזונה. בלי ששמנו לב, סנט לואיז עם חצי קבוצה פצועה, הפכה לחברה הכי טובה של אריזונה עם נצחונות על שתיים מלביאות הליגה - סיאטל וסן פראן. איך שאני רואה את זה יש בבית הזה שתי קבוצות שמסתמכות על הריצה, אחת על מסירה, ואחת בתהליך מעבר מריצה למסירה. איפה שהתקפות הריצה נפלו, התקפת המסירה תצליח- ובגדול. אריזונה עם משחק גדול של קארסון. אריזונה Win.

ענקים בסיאטל. ההגנה של ניו יורק לא מצליחה לעצור כלום כרגע. ראסל במשחק קאמבק אחרי תצוגת הנפל שלו מול אוקלנד. סיאטל Win.

דובים בגרין ביי. לפני תחילת הליגה אמרו שסיאטל ודנבר הכי טובות, אח"כ אמרו פילדלפיה, אח"כ הבנגלז היו בפיסגת הדירוגים, אח"כ הגיע תורם של הצ'רג'רז, אח"כ בולטימור, אח"כ דאלאס ועכשיו הפטריוטס והסטילרז. הבאים בתור יהיו גרין ביי ואינדי. אני מצפה מגרין ביי סוויפ על הAFC מזרח, ולסיים את החצי השני של העונה 0-8 או 1-7. זה יתחיל השבוע. הדובים בלימבו, הם יכולים לסיים את העונה עם 10 הפסדים! זה כשלון לא נורמלי, מה שכן ההגנה שלהם שנה הבאה תהיה טופ 5 עם רקס ראיין מתאם. גרין ביי Win.

פנתרים בפילדלפיה. זה משחק מעניין, סנצ'ז עלול לפשל. אני לא חושב שזה יקרה, סנצ'ז לטעמי טופ 12 ק"ב מעכשיו עד סוף העונה. קאם ניוטון הולך לתת סוף עונה פיצוץ אבל לא יגיע לפלייאוף, עד שהקבוצה הזו לא תיפטר מחבורת הזבל שלה בעמדת הRB, הם לא יגיעו רחוק. פילי Win.

שבוע עם אפס הפתעות? אין דבר כזה, קרולינה, מיאמי, 49 וסנט לואיס אחת מהן תשבור את התיקרה.

RZnum5

New member
10 של שבוע - בתקווה שהניקוד יותר מזה

1. צ'יפס (5) - אין לי מושג איך הן במאזן זהה, אבל לדעתי הצ'יפס פשוט טובים יותר.
2. דולפינס (3) - יהיה משחק צמוד, אבל לדעתי הפינס יסיימו עם יותר נקודות ואז זה אומר שהם ינצחו.

3. סיינטס (4) - הביתיות בדום הולכת לשחק כאן תפקיד. הסיינטס בעונה לא להיט, חייבים לשמור על הבית.
4. פאלקונס (6) - כשיורם זרק לתחרות משחק שנראה כ"כ ברור וניסה לזרוק מילים כדי לשכנע לטובת הקבוצה השניה, לא האמנתי לאף מילה שלו. גם עכשיו לא מאמין. אני לא אהמר על טמפה.
סקר - למי אצביע, לזה שאני רוצה לראות במו עיני מאבד מלא כדורים שיעזרו לדאלאס השבוע או בזה שאיבודי כדורים שלו יכולים לעזור לדאלאס בבית? החלטה קשה.. לכן (שותה לגימה של מיץ אומץ) אלך על בדיוק אותו מספר (בתקווה לכמה שיותר).

סקר - כמו שאני עושה כשהקבוצה שלי לא משחקת באותה שעה - רואה את ה-redzone. לא צריך לפנות את יום ראשון לדברים אחרים. יום ראשון מפנה הוא דברים אחרים..

regevs1

New member
שלי

קנזס סיטי - 5
דטרויט - 6
ניו אורלינס - 3
אטלנטה - 4
בונוס - כאוהד ג'טס אני חייב להגיד סנצ'ז...

clevelandrocks

New member
יותר גרוע משבוע שעבר לא יכול להיות

1. בפאלו על 3 נק'
2. דטרויט על 6 נק'
3. ניו אורלינס על 5 נק'
4. אטלנטה על 4 נק'
5. בורטלס יאבד יותר

LADodger

New member
איך מצטרפים?

אחרי היעלמות של כמה שנים

אני מבין שאני צריך להמר וכו' רק לא הבנתי מה זה 3,4,5,6 (משקל שאפשר לשים על ההימור?)

ESPN

New member
כמה נקודות אתה מהמר על כל משחק

אפשר לצבור בשבוע נתון 20 נקודות, כשעל כל משחק אתה בוחר כמה נקודות להמר (שאלת הבונוס שווה תמיד 2 נקודות).
מוזמן להצטרף :)

למעלה