תורי
הצ'יפס בצפון הקפוא:
מתי בתחרות היה מצב שמשובץ משחק של בפאלו והם אפילו פיבוריטים? לא להאמין, וזה עוד מול קנזס סיטי שהיו הפתעה מרעישה בפתיחת העונה הקודמת והבטחה מהדהדת גם לשנה הנוכחית... היכן ג'מאל צארלס ועוד כלי נשק דומים. מי היה מאמין (בין אם בשיקגו או בדנבר) שקייל אורטון שלאחר ההחלפה הידועה לשמצה עוד יזכה להוביל מישהו למאזן חיובי.......
אמנם בפאלו, אבל בזהירות (יעני רק על 3)
הדולפינס בעיר המכוניות:
למרות ההרכב הרעוע, הביתיות תכריע. במצב אחר לא הייתי שם את כל הקלפים, אבל לאור המשחקים האחרים, זה מה שנותר..
דטרויט עם קופה מלאה של 6
הניירס מתכוננים לוידוי באולם של הקדושים:
אוי אוי אוי.... כמה כואב... אם בשניות הסיום בשבעו שעבר לא ניתן להעביר את הכדור יארד אחד קדימה ולנצח, אז מה עושים כשמולך ניצב מוסר אימתני שזורק לאיזה ג'ימי גרהם מפחיד.... אז מה אם משחק הריצה של הסיינטס מסריח. הבית הוא מבצר וההגנה האוירית של סן פרנציסקו לא מהמשובחות... בקיצור, כמה שנהיה אופטימיים, יהיה כואב... שבריר האופטימיות מתבטא בניקוד:
ניו אורלינס 4.
הפאלקונס אצל השודדים מדרום:
אכן פח זבל של משחק. מי היה מאמין שזה יהיה המצב אצל קוצה מועמדת בטוחה להתמודדות ראויה בפליאוף... דרך אגב, השתלבות מדהימה יחד עם יתר קבוצות הבית, (למרות הרשום במשחק הקודם...). אין לי מושג מי יסריח יותר. מכיון שמוצדק שיהיה משחק אחד מין הארבעה שבו ינצחו האורחים – אז אני מתפרע. לראיה, אפילו משקל כבר מונח על כנפי העופות (או ירכתי הספינה..)
אטלנטה 5.
בונוס:
למרות ההגים המרשימים של שני המאושרים לככב בשאלה השבוע, נראה לי שהפרטמר העיקרי יהיה דווקא מי שיעמוד ממול. אני לא בונה שדאלאס יסייעו לקבל את הנקודות פה, ודווקא האיגלס יהיה יותר נשכניים ויזכו למתנות מהאורח.
מארק סנצ'ז (אבל לא בהרבה)