תחרות הפורום – שבוע

תשובות

1. קנזס סיטי - 6 נקודות
2. פילי - 5 נקודות
3. סן דייגו - 4 נקודות
4. סן פרן - 3 נקודות
5. בקנזס סיטי - אינדי
6. שוויון

שבוע טוב,
אסף פנינגטון

amirbc

New member
שלי...

אינדי 3
פילי 4
סינסי 6
גרינבי 5
פילי- סיינטס 2
סינסי-סאן דייגו 2

mayhem1121

New member
שלי

אינדי
פילי
סאן דיאגו
סאן פרנסיסקו
פילדלפיה-ניו אורלינס
גרין ביי-סן פרנסיסקו

M jones

New member
WC

אינדי
סיינטס
סינסי
פאקרס
בונוס- KC vs IND
בונוס SD vs CIN

10nircohen

New member
ניחושים שבוע 18

קנזס סיטי - הקולטס גנבו להם ניצחון בארוהד, הצ'יפס יתפסו יום ויחזירו להם בלוקאס אויל סטדיום...
ניו אורלינס - קשה, קשה. אני הולך עם הסיינטס רק בגלל דרו בריס הפטיש. והגיע הזמן שינצחו משחק חשוב מחוץ לדום
סינסינטי - סן דייגו נכנסו עם המון מזל לפלייאוף. ההגנה של הבנגאלס חזקה - והם יעברו את הצ'ארג'רס.
גרין ביי - רוצה להאמין שהמומנטום משבוע שעבר יימשך - והפאקרס ידברו חזק בפלייאוף הנוכחי, בדיוק כמו לפני 3 שנים

קנזס סיטי באינדי - ג'מאל צארלס בייבי!
גרין ביי - סן פרנסיסקו - משום מה הולך נגד כולם פה... שיהיה

DS9

New member
הימורים חסרי משמעות

קנזס סיטי
ניו אורלינס בגלל הניסיון של הQB והמאמן
סינסנטי הם לא היו צריכים ערימה ענקית של מזל כדי להגיע למעמד הזה
סן פרנסיסקו לא יודע למה, באופן רגיל הייתי נותן למשחק הזה 3 נקודות
קנזס סיטי
סינסינטי

סקר
- פעם אחת ראיתי פרובול, המשחק חסר ערך ספורטיבי, אבל השטויות מסביב יחסית מעניינות.
אני לא אראה את זה במיוחד, אבל אם אני ער ואין שום דבר יותר טוב לראות, זו אפשרות נחמדה.

Yo-man

New member
בניסיון נואש להישאר במיקום גבוהה

מה שנורא מפתיע אותי, כשזה קורה פעם ב-5 שנים...

1. קנזס סיטי. סומך על אנדי ריד שלא סתם הוא הושיב חצי קבוצה במשחק שהוא יכול היה לקחת בהליכה.
2. פילדלפיה. סומך המון על מזג האוויר (יש היום סופה איומה ששיתקה הרבה מהחוף המזרחי, הסיינטס יסבלו במזג האויר ומק'קוי יחגוג), אבל גם חושש מחוסר הניסיון של פולס...
3. סינסינטי. הצ'ארג'רס בקושי ניצחו בשבוע שעבר נגד קבוצת מחליפים של קייסי... זה לא נספיק להם, וגם הם בחורף הקשה של החוף המערבי.
4. גרין ביי. רוג'רס חזר!
5. באינדיאנפוליס יהיו יותר ריצות.
6. שיוויון. סינסי הרבה יותר חזקים בהגנה מסן דיאגו ויצליחו יותר להגיע לריוורס, ומהצד של סנדיאגו לא יהיה איום כזה גדול. בזמן שרוג'רס משחרר כדורים מהר וקפרניק חומק מסאקס על הרגלים שלו. נראה לי ששיוויון הוא הימור טוב כמו כל הימור אחר.

פרובול - רואה כל שנה וכל שנה שואל מתעייף במחצית, אחרי שראיתי את הפותחים (היותר מעניינים) ושמעתי את הראיונות החשובים. המחצית השניה הרבה יותר מעייפת, אבל האינרציה סוחפת אותי גם לשם.

שלי

KC
פילדלפיה
סינסינטי
גרין ביי

קנזס סיטי-קולטס
סינסינטי-סאן דייגו

פרובול? - לא מעניין.

BOSTON 86

New member
שלי - ויילד קארד

1. קנזס סיטי באינדיאנפוליס: אם לא המנוחה ששחקני קייסי קיבלו הייתי מהמר על לאק אבל אני שם מבטחי באנדי ריד והנסיון שלו... קנזס סיטי.

2. ניו אורלינס בפילדלפיה: ניו אורלינס קבוצה יותר טובה מפילי אבל אם מוסיפים את תנאי מזג האוויר והמאזן של הסיינטס במשחקי חוץ אני מגיע למסקנה... פילדלפיה.

3. סן דיאגו בסינסינטי: אני אעודד את סן דיאגו כי אני חושב שיש להם סיכוי טוב מול הברונקוס ובגלל שסינסנטי כבר ניצחה את הפטס העונה אבל בתחרות הולכים על בטוח...סינסנטי.

4. סן פרנסיסקו בגרין ביי: רודג'רס חזר ובכל זאת בקושי ניצח את ההגנה החלשה העונה של שיקאגו. תוסיפו למשוואה את התקפת הריצה המעולה של הניינרס ואת מזג האוויר הבעייתי... סן פרנסיסקו.

5. בונוס ראשון - פילדלפיה, NFC

6. בונוס שני - סינסינטי, AFC

אבי1985

New member
ניחושים

אינדיאנה
פילדלפיה
סן דייגו
סן פרנסיסקו
אינדיאנה - קנזס סיטי
סן פרנסיסקו - גרין ביי

eran113

New member
Wild Card

אין לי מושג איך אני רואה את שני המשחקים. חשבתי שאני אצליח לנוח בשבת אבל היו לי יותר מדיי דברים לעשות. טוב מה אני משגע אותכם... קדימה לניחושים.

1. קנזס 4
2. פילדלפיה 3
3. סינסינטי 6
4. סאן פרנסיסקו 5
בונוס 1 - אינדי נגד קנזס
בונוס 2 - סינסינט נגד סאן דייגו

לא נראה לי שאני אראה את המשחק. גם בגלל חוסר עניין וגם בגלל שאני צפוי לחזור מחו"ל ערך באותו זמן.

pavelger

New member
הימורים

קולטס
פילי
צ'רג'רס
סאן פראן

פילי - סיינטס
סאן פראן - גרין ביי

b i g t o m

New member
ניחושלי!

אז עכשיו אחרי ש"זכיתי" במקום ה18 המכובד לעונה הסדירה ואני באמת דיי מבסוט עליו יחסית לכך שזאת השנה הראשונה שאני משתתף הגיע הזמן להשמיך להיות עיקבי עם ההצלחה הממוצעת ולהמשיך הלאה לפלייאוף.... אז ככה:
1. אינדיאנפוליס. קשה קשה... ומאוד רציתי להגיד צ'יפס אבל משהו עוצר בעדי...
2. פילדלפיה. קשה קשה קשה!! אבל הלא אומר עיטמים, אני מאוד מאמין בניק פולס ומאוד מאמין שהסיינטס יתקשו במזג האוויר הזה.
3. סינסנטי.
4. גרין ביי.
5. קנזס - אינדי.
6. סינסי - סן דייגו.

סקר - לא מניד עפעפף לכיוון הפרובול.... משחק מאוד מיותר לטעמי...

שבוע טוב לכולם!

שלי

1) KC
2) פילי 5
3) סינסי 4
4) GB 6
5) ניו אורלינס בפילדלפיה
6) סן דיאגו בסינסינטי

REDSKINS

New member
ווילד קארד

קנזס סיטי
ניו אורלינס
סינסינטי
סן פרנסיסקו

קנזס סיטי-אינדי
סן פרסיסקו-גרין ביי

y63s

New member
שלי

אינדי
ניו אורלינס
סינסי
גרין ביי
בונוס 1 - קנזס-אינדי
בונוס 2 - שוויון

סקר - רואה אבל עוד לא החלטתי איך. תלוי בעיקר באיזה שעה זה ישודר ואם לא מתנגש במשהו אחר עם חשיבות אמיתית.

y63s

New member
משנה תשובות - שכחתי שהמשחק בפילדלפיה

משנה לפילדלפיה וגם את הבונוס הראשון לפילי-סיינטס.

erezc11

New member
ניחושים ווילד קארד

1. קנזס סיטי - הניסיון של אנדי ריד בפלייאוף ידבר
2.פילדלפיה - הסיינטס לא כל כך טובים בחוץ
3.סינסינטי - לסן-דייגו יש סיכוי, אבל נלך עם הבייתיות
4. סן-פרנסיסקו - היו קבוצה הרבה יותר טובה השנה

בונוס 1: בפילדלפיה
בונוס 2: בסינסינטי

philadelphia76

New member
wild card

1. קנזס
2. פילדלפיה
3. סינסינטי
4. גרין ביי
5. פילדלפיה-ניו אורלינס יותר ריצה
6. גרין ביי-סן פרנסיסקו יותר סאקס

סקר - המסורת של השנים האחרונות היא להקליט את המשחק ובסוף לא לראות אותו... ספק אם אראה חי, כרגיל אקליט ואולי אראה מאוחר יותר. הקונספט של משחק פרו בול לפני הסופרבול בעייתי בעיני. במקום חגיגה אמיתית שדל סוף עונה, ייעדרו ממנו לא מעט שחקנים שמשחקים בסופרבול עצמו וחבל.

לא לשכוח להתלבש חם לקראת הצפיה במשחקים. לשחקנים זה לא יעזור, אבל לכם להרגשה הטובה כן.

למעלה