אנחנו מאוד שונות בדעותינו אומנם לא משהו שהייתי בוחרת לעצמי, אבל יפה לטעמי ומחמיא לה
S shmickey New member 16/2/16 #56 אנחנו מאוד שונות בדעותינו אומנם לא משהו שהייתי בוחרת לעצמי, אבל יפה לטעמי ומחמיא לה
R Rosie52 New member 16/2/16 #59 לפעמים זה כל הכיף בכלל אני לא טיפוס של שטיח אדום [כאילו שאי פעם קיבלתי הזמנה] ולא אוהבת תלבושות שכאלו. משום כך הדעה שלי מאוד אנטי [סורי] רוזי
לפעמים זה כל הכיף בכלל אני לא טיפוס של שטיח אדום [כאילו שאי פעם קיבלתי הזמנה] ולא אוהבת תלבושות שכאלו. משום כך הדעה שלי מאוד אנטי [סורי] רוזי
S shmickey New member 16/2/16 #61 ברור שזה כל הכיף אם היינו מסכימות על הכל זה היה משעמם סביר להניח שאני אגב, הייתי מגיעה לשטיח האדום בוואנזי משהו סטייל Denica
ברור שזה כל הכיף אם היינו מסכימות על הכל זה היה משעמם סביר להניח שאני אגב, הייתי מגיעה לשטיח האדום בוואנזי משהו סטייל Denica
S shmickey New member 16/2/16 #63 בשישי האחרון התארחנו אצל חברים טובים ומכיוון שהתעצלתי להתלבש הגעתי לבושה בוואנזי שלי. כשחזרנו הביתה התקשנו למצוא חניה ליד הבית ולכן הייתי צריכה לפסוע ככה על שיינקין מזל שזה היה ב3 בלילה וגם ככה לא היה שם אף אחד (כמעט)
בשישי האחרון התארחנו אצל חברים טובים ומכיוון שהתעצלתי להתלבש הגעתי לבושה בוואנזי שלי. כשחזרנו הביתה התקשנו למצוא חניה ליד הבית ולכן הייתי צריכה לפסוע ככה על שיינקין מזל שזה היה ב3 בלילה וגם ככה לא היה שם אף אחד (כמעט)
H Happy Goth New member 16/2/16 #83 יוו איזה טבעת! שמלה שמאד מחמיאה לה והיא נראית נוחה ונינוחה וזה הכי יפה
H Happy Goth New member 16/2/16 #84 שילוב צבעים מטריף הולך עם הקרייזי הייר רק היה עדיף אורך מתחת לברך בסגנון עיפרון
H Happy Goth New member 17/2/16 #92 למד למד קול ג'יי רק אצלי זה נראה שזה לא באמת חליפה והחלק העליון לא תואם למכנסיים בול בצבע?
S shmickey New member 17/2/16 #93 זה נראה לי סתם עניין של תאורה הוא מקפל את הרגל ויש השתקפות קלה של האור מלמעלה, או ככה נראה לי לפחות..
זה נראה לי סתם עניין של תאורה הוא מקפל את הרגל ויש השתקפות קלה של האור מלמעלה, או ככה נראה לי לפחות..