ואו.! מאוד יצירתי. יולי 2013.מתפקד!
אני לא יודע אם אני בחור. כן חור, לא חור. מתפקד. בשעה מאוד לא שגרתית. (מקווה שלא אתחרט על זה מחר אחר הצהריים\ערב)
השם שהייתם נותנים לעצמכם לו יכולתם לבחור: טוב לי עם אלון. אני חושב. התרגלתי גם. ומצאתי שנה שעברה משמעות חדשה לשם, בשילוב הגיל שלי בשנת הדרקון האחרונה. במסגרת תרגיל זן עם גיל אלון.
(כתבתי על זה בזמנו בבלוג שלי).
המציאות שהייתם זורקים את עצמכם לתוכה בזה הרגע לא הייתה האפשרות: להתחלף עם המציאות של אח שלי, אבל לא בבת אחת, אלא בתהליך של עבודה, ותחילת זוגיות, עד נשוי פלוס ילד או ילדה. זה יכול לקרות גם בעשר שנים הבאות. אני אופטימי !. (וגם ספייסי חיזקה אותי באיחולים האלו, פעם. מורכב, לא פשוט , ולא קל. ).
התקופה בזמן, שהייתם חוזרים אליה לו הייתה בידינו דלוריאן מהונדסת שכזו: דלוריאן
.
כבר כתבתי בפורום פעם, שאני בונה מכונה כזאת, ורוצה לחזור לתאריך ,יום חמישי אחד, 22:00 בלילה, בן יהודה 22, תל אביב, ל 27.11.2003. הייתי בנהריה, וישנתי אצל ידידה שלי, "אוהבת את החיים1" בוילה של ההורים שלה בנהריה.
אושיית הפורום בעבר.
אבל עכשיו, אחרי כמעט 10 שנים, יותר מ9 וחצי שנים. אני רוצה לחיות בהווה. אחרי בניית הבלוג שלי, וכל מה שהשגתי בחיים.
בעצם, אם לנסות לחזור אחורה, בהגדש של ההווה המתמשך, והסבל שלי בדירה. (למרות שאומרים לי שהמצב לא כ"כ רע):
הייתי רוצה לחזור אחורה בזמן, לסוף שנת 2011, או לתחילת שנת 2012, תחילה או סוף ינואר 2012. לא לבחור לגור בכפר שלם בעבור חופן דולרים, (קצת יותר מ800 ש"ח שכירות, פחות מ900 ש"ח שכירות).
ולנסות למצוא דירה אחרת, עם שותפים שאני מכיר. (ניסיתי עם 2 חברים שלי במרכז תל אביב, וזה לא הלך, וחבל מאוד. אני עדיין מנסה עם חבר שלי אלדד, אולי שנה הבאה, אולי ברמת גן, במחיר זהה לכפר שלם?).
למי שזוכר שדיברתי איתו על הנושא, במפגש הפורום בסוף ינואר 2012.
האם ישבתם אי פעם ותכננתם את העתיד? כן. כתבתי על זה ביומן שלי, בגיל 18 וחצי פלוס, לפני הגיוס. היו לי תוכניות כלליות ,לגבי כל חיי הבוגרים. הצבא הפריע בדרך
.
מה תכננתם להיות "כשתהיו גדולים"? ניסיתם להגשים את זה או פשוט נטשתם אותה ביום בהיר? רואה חשבון. כנראה נטשתי ביום בהיר, גם הייתי יכול לעבוד בהיי טק, וגם זה נפסק.
בינתיים אח שלי, ובן דוד שלי. (היי טקיסט ורואה חשבון), מגשימים לי את החלום , בלעדי.
איפה אתם היום ביחס לאותה תוכנית?רחוקים מאוד. אבל הגשתי חלומות אחרים.
והאם יש לכם תוכנית היום לגבי העתיד? כן. יש לי תוכניות, נראה לי כתבתי אותם בהודעה זו, וגם בהודעות אחרות בפורום.
עוסקים ברגעים אלו בהגשמתה או חולמים בהקיץ? גם וגם. עובד על זה. וגם כמו בעבר, אני אופטומ... שכחתי איך קוראים לזה באנגלית.
אני מנצל הזדמנויות. כמו שע', בקופרטיב בבן יהודה בשנת 2011, אמר לי פעם, באמצע דיון סוער במרפסת.
אני די עושה, ועשיתי חיים למען האמת. ודי מאושר.
אופטימי לגבי העתיד, אופטימי כמעט תמיד
א.א.
=]