התפקדות חודש יולי 2013 / אב תשע"ג

turangaleela

New member
חודש יוני היה חם

ויולי יהיה עוד יותר, ואני אפילו לא רוצה להתחיל לחשוב על מה שיהיה באוגוסט

שם שהייתם נותנים לעצמכם לו יכולתם לבחור- תמיד אהבתי את השם דניאל. לא יודעת למה, תמיד הוא היה לי ממש מושך, לבנות אבל...

המציאות שהייתם זורקים את עצמכם לתוכה בזה הרגע לא הייתה האפשרות- אולי איזו מציאות של עולם מקביל. יש איזו סברה שכל בחירה שאנחנו עושים נפתח עולם מקביל בו בחרנו אחרת. הייתי רוצה לחיות בעולם המקביל שבו הייתי בוחרת לגור בטקסס ולעבוד שם באיזו חווה כמו שהוצע לי בעבר ובחרתי לא ללכת על זה. מעניין איך היו חיי...

התקופה בזמן, שהייתם חוזרים אליה לו הייתה בידינו דלוריאן מהונדסת שכזו- קודם כל אני מעדיפה את הטארדיס ולא דלוריאן.. והייתי רוצה לחזור אחורה בזמן ממש הרבה. לתקופה שכולם היו פגאניים, ועסקו בהערצת אלות, ועשו סקס כטקס מקודש. זמנים קדומים כאלה שבימינו בעצם אין לו ממש מושג מה הלך שם.

EdisonGirl

New member
מתפקדת (תרתי משמע בינתיים
)

השם שהייתם נותנים לעצמכם לו יכולתם לבחור:
אוקיי, אז אני מאוד מרוצה משלי כמובן, אבל בעבר יצא לי לחלום קצת על השם "פרח". זה עבר לי מתישהו...

המציאות שהייתם זורקים את עצמכם לתוכה בזה הרגע לו הייתה האפשרות:
טירה מרוחקת באי בודד (בלי ניתוק מהאינטרנט. הניתוק הפיזי מספיק בהחלט).

התקופה בזמן, שהייתם חוזרים אליה לו הייתה בידינו דלוריאן מהונדסת שכזו:
טרום המהפכה התעשייתית. הייתי עושה כמה שינויים בתכנון הלקוי ומורידה קצת את סף ההתלהבות הבלתי נשלט שהיה באותו תקופה לטובת חשיבה על העתיד

ותשובה לשאלה שלנו לחודש זה..

כשהייתי ילדה היה לי ברור איך העתיד שלי ייראה, אחרי שינויים ושיפוצים הגעתי למסקנה שאחיה במעבדה מתחת לאדמה עם חתול ואעסוק במחקרים.
התחלתי ללמוד מקצוע מתאים, בדיוק במסלול שתכננתי, ואז הכל השתנה לי מול העיניים.
התוכנית נדחתה, עבור תוכנית מס' 2 שהייתה לי עוד באותם ימים גם היא בראש (כן, עיצוב תעשייתי).
עוסקת בהגשמה, בהחלט! אם כי, מוכרחה להודות, יש חרדת ביצוע קלה כשעוסקים בהגשמה של מה שרוצים לעשות בחיים...

Blue Potion

New member
אני~

השם שהייתם נותנים לעצמכם לו יכולתם לבחור: השם שלי סבבה, תודה~
המציאות שהייתם זורקים את עצמכם לתוכה בזה הרגע לא הייתה האפשרות: טיול קראוונים באירופה בחורפית

התקופה בזמן, שהייתם חוזרים אליה לו הייתה בידינו דלוריאן מהונדסת שכזו: אני לא חושבת שהייתה לי איזו תקופת שיא מתישהו בחיים. אולי לפני הגיוס, שהכל היה זורם וקליל... לא יודעת. התבגרתי הרבה מאז, וקשה לי לדמיין את עצמי שוב במציאות כזאת, כי אני פשוט לא רוצה. אני בסדר עם מה שעכשיו.

האם ישבתם אי פעם ותכננתם את העתיד? אפשר להגיד שכן... כמו שאמרתי כבר בעבר, אני חולה על רשימות to do list
יש לי הרבה יעדים... אולי יותר מידי. חח.
מה תכננתם להיות "כשתהיו גדולים"? ניסיתם להגשים את זה או פשוט נטשתם אותה ביום בהיר? תמיד רציתי ללמוד אומנות או משהו שמתקשר לאומנות. אפשר להגיד שנטשתי את זה. בפועל, לא למדתי אומנות לא בילדות ולא אחר כך, אפילו לא בתור חוג או מגמה, או תואר כזה או אחר... ככל שעובר הזמן אני גם מפסיקה לעשות את זה בתור תחביב.
איפה אתם היום ביחס לאותה תוכנית? רחוק. אני לא חושבת שהייתי מסתדרת עם אומנות כמקצוע. בשבילי זה אישי מידי. כל מי שמכיר אותי אומר שחבל עליי.

והאם יש לכם תוכנית היום לגבי העתיד? אפשר להגיד שכן, תוכנית אפלה כזאת, אבל כן. אני קנטרול פריק.
עוסקים ברגעים אלו בהגשמתה או חולמים בהקיץ? להגשים להגשים להגשים~~~

snappa

New member
well...

השם שהייתם נותנים לעצמכם לו יכולתם לבחור: אני מודה שכשהייתי ממש קטנה שנאתי את השם שלי, אבל היום אני מסתדרת איתו בסדר גמור. אז מה אם המורה להיסטוריה מהתיכון היה מעוות לי את השם והייתי מתקנת אותו כל הזמן? ;) (לפחות היו קצת קטעים בשיעור!)
המציאות שהייתם זורקים את עצמכם לתוכה בזה הרגע לא הייתה האפשרות: וואו.. כזו שיש עוד כמה שעות ביממה אבל לא יותר מדי-בעיקר בשביל להספיק ללמוד לכל המבחנים כמו שצריך ולישון!
התקופה בזמן, שהייתם חוזרים אליה לו הייתה בידינו דלוריאן מהונדסת שכזו: לא נראה לי שהייתי חוזרת בזמן.

האם ישבתם אי פעם ותכננתם את העתיד? "חלומות" של ילדים קטנים.
מה תכננתם להיות "כשתהיו גדולים"? ניסיתם להגשים את זה או פשוט נטשתם אותה ביום בהיר? תכננתי לעסוק במוזיקה או לרקוד, שתיים מהאהבות הגדולות שלי עד היום. בסופו של דבר זה נשאר בגדר תחביב ככה שלא נטשתי את זה לגמרי..
איפה אתם היום ביחס לאותה תוכנית? תחביב ולא יותר.
והאם יש לכם תוכנית היום לגבי העתיד? לסיים תואר ראשון, להמשיך לשני. להנות ממה שאני לומדת ומהתקופה הזו בכלל. אחר כך כבר נראה, קשה לי להסתכל כל כך רחוק..
עוסקים ברגעים אלו בהגשמתה או חולמים בהקיץ? לומדת למבחנים ושטויות אחרות של סטודנטים, אז כנראה שכן..

h a j b i

New member
אז ככה...

השם שהייתם נותנים לעצמכם לו יכולתם לבחור: נשאר עם שלי, אחלה שם

המציאות שהייתם זורקים את עצמכם לתוכה בזה הרגע לא הייתה האפשרות: אני צריך לחשוב על זה קצת...
התקופה בזמן, שהייתם חוזרים אליה לו הייתה בידינו דלוריאן מהונדסת שכזו: תחילת שנות ה - 80 או ה- 90 כדי לרכב על הגל תחילת עידין המיחשוב \ האינטרנט.

האם ישבתם אי פעם ותכננתם את העתיד? כן, אני עושה את זה הרבה
מה תכננתם להיות "כשתהיו גדולים"? תלוי באיזה שלב, כילד חלמתי להיות כדורדגלן, זה לא יצא לפועל

ניסיתם להגשים את זה או פשוט נטשתם אותה ביום בהיר? נטשתי, לא הייתי מספיק כישרוני.
איפה אתם היום ביחס לאותה תוכנית? במקום אחר לגמרי
והאם יש לכם תוכנית היום לגבי העתיד? כן
עוסקים ברגעים אלו בהגשמתה או חולמים בהקיץ? עוסק בהגשמתה מידי יום

Puskas

New member
בנט המלך!

השם שלי סבבה חח.

מציאות שבה אני מרוויח 30 אלף שקל בחודש, עובד 8 שעות ביום, גר בדירת גן עם 3 ילדים וכלב.

שנות ה-30 ומועדוני הג'ז בהם צמח קינג לואי.

spaysi8

New member
החלק האהוב בחודש..

השם שהייתם נותנים לעצמכם לו יכולתם לבחור:
אני אוהבת את השם שלי (אורי).

המציאות שהייתם זורקים את עצמכם לתוכה בזה הרגע לו הייתה האפשרות:
האמת שממש בא לי לגור עם חבר שלי אז הייתי "זורקת את עצמי" לעתיד (שמקווה שהוא די קרוב) איתו ביחד בדירה.

התקופה בזמן, שהייתם חוזרים אליה לו הייתה בידינו דלוריאן מהונדסת שכזו:
לא רוצה לחזור אחורה.

האם ישבתם אי פעם ותכננתם את העתיד?
כן כל העתיד שלי היה מתוכנן ודברים השתבשו קצת אבל מהר מאוד תכננתי תוכניות שוב. אני ממש מנסה להפסיק עם זה כי זה לא עושה לי טוב, אבל אני לא מצליחה!

מה תכננתם להיות "כשתהיו גדולים"? ניסיתם להגשים את זה או פשוט נטשתם אותה ביום בהיר?
בערך מכיתה ח' אני יודעת שאני רוצה להיות אדריכלית ומעצבת פנים ואני עכשיו במיונים לתואר באדריכלות.

איפה אתם היום ביחס לאותה תוכנית?
די רחוקה למען האמת כי גם אם אתקבל ללימודים- יש עוד תואר מפרך של 5 שנים ואז עוד השלמת לימודים לעיצוב פנים, ואז עוד 3 שנים סטאז' ואז עוד 20 שנה עד שיכירו בקיומי בכלל :p

והאם יש לכם תוכנית היום לגבי העתיד?
כן, לגמרי, וכמו שאמרתי זה די הורס אותי (מלבד המקצוע לחיים שזה מן הסתם הכרח שתהיה לי תוכנית כלשהיא אבל לגבי שאר הדברים בחיי זה ממש לא טוב שאני מתכננת הכל כי דברים תמיד משתבשים!)

עוסקים ברגעים אלו בהגשמתה או חולמים בהקיץ?
אז לגבי התואר- עוסקת,
לגבי השאר אני מפנטזת ברמה כזו שלא נרדמת בלילה,
כל הזמן חושבת על זה ומה יקרה עם זה והאם זה באמת יקרה..
זה ממש מטריד אותי ביום-יום למען האמת וזה די מתסכל..

TheSecretWithin

New member
פעם ראשונה שאני מתפקדת פה

השם שהייתם נותנים לעצמכם לו יכולתם לבחור: מיכל זה היה אמור להיות השם שלי.אבל אבא נורא רצה לקרוא לי עם השם של אמא שלו, אז אמא שלי התפשרה ויש לי שם של סבתא.
המציאות שהייתם זורקים את עצמכם לתוכה בזה הרגע לא הייתה האפשרות: זוכרים את התוכנית של אייל פלד? אז היו מפיקים אותה מחדש ואני מחליפה אותו.
התקופה בזמן, שהייתם חוזרים אליה לו הייתה בידינו דלוריאן מהונדסת שכזו:אמ... תיכון כיתה י' כי הכל הרגיש נורא חדש, עדיין לא הייתי צינית ובאמת שעשיתי מלא מלא דברים בתקופה ההיא.

וזהו, נראה לי שחשבתם מספיק בשביל הודעה אחת, נשאיר משהו ל.. שאלה שלנו לחודש זה

האם ישבתם אי פעם ותכננתם את העתיד? יש איזה תיכנון מעורפל אבל אף פעם לא ישבתי לתכנן...
מה תכננתם להיות "כשתהיו גדולים"? ניסיתם להגשים את זה או פשוט נטשתם אותה ביום בהיר?תיכננתי להיות עשירה. עדיין עובדת על זה אבל אפשר להגיד שהולך לי לא רע בשביל בחורה בגילי.משום בא עכשיו אני כבר לא רוצה להיות עשירה ורוצה לטייל בכל העולם ולנצל את החיים עד תום. אבל אין לי אומץ.
איפה אתם היום ביחס לאותה תוכנית?אמ.. עובדת בעבודת היי טק משעממת ומרוויחה משכורת יפה, לומדת תואר כדי שאוכל לעבוד בעבודת היי טק משעממת אחרת עם משכורת יותר יפה..
והאם יש לכם תוכנית היום לגבי העתיד?פשוט לחיות טוב..
עוסקים ברגעים אלו בהגשמתה או חולמים בהקיץ?אף פעם לא חלמתי בהקיץ, אני מהטיפוסים שתמיד דוחפים קדימה, גם אם אני לא בטוחה לאן אני רוצה להמשיך אני ממשיכה לדחוף לכיוון הכללי.

השם שהייתם נותנים לעצמכם לו יכולתם לבחור: כמו רובנו, קשה לי לחשוב על תשובה שהיא לא "שקד". אני יודעת שהייתה התלבטות עם רימון, אבל אני לא רואה את עצמי בשם הזה... הייתי זורמת גם עם תמר, נגיד.
המציאות שהייתם זורקים את עצמכם לתוכה בזה הרגע לו הייתה האפשרות: ממש טוב לי איך שאני כרגע, באופן כללי. ספציפית להיום, הייתי מוכנה להיות עכשיו בחופשה קטנה.
התקופה בזמן, שהייתם חוזרים אליה לו הייתה בידינו דלוריאן מהונדסת שכזו: התשובה הקבועה שלי היא למכינה שעשיתי לפני הצבא, אבל רק לזמן קצר.

האם ישבתם אי פעם ותכננתם את העתיד? לא תכננתי, יותר חלמתי תוך ידיעה ברורה שחלק מהחלומות פשוט לא יקרו.
מה תכננתם להיות "כשתהיו גדולים"? ניסיתם להגשים את זה או פשוט נטשתם אותה ביום בהיר? אני לא זוכרת מה אמרתי כשהייתי ממש קטנה, אבל הייתה לי איזה תקופה של "אדריכלית", למרות שהיום (ולדעתי גם אז) זה ממש משעמם אותי. מגיל קטן אני גדלה עם המשפט של "את לא נכנסת למערכת החינוך" שאמא אומרת, אז זה היה לי מאוד ברור שלא אלך להיות מורה... למרות שהיום גם זה לא בטוח.
איפה אתם היום ביחס לאותה תוכנית? לא משווה את היום למה שחלמתי עליו פעם. אני נמצאת במקום שטוב לי בו, לא רואה טעם לחשוב אם זה מה שרציתי או לא.
והאם יש לכם תוכנית היום לגבי העתיד? לא לעתיד הרחוק, אבל כן מושג לגבי איפה אני רוצה להיות עוד שנתיים מהיום+-.
עוסקים ברגעים אלו בהגשמתה או חולמים בהקיץ? מנסה להתרכז בהווה ופוזלת לעתיד.

מתפקדת

השם שהייתם נותנים לעצמכם לו יכולתם לבחור: דנה או מישל
המציאות שהייתם זורקים את עצמכם לתוכה בזה הרגע לן הייתה האפשרות: בחופשה חלומית בחו"ל
התקופה בזמן, שהייתם חוזרים אליה לו הייתה בידינו דלוריאן מהונדסת שכזו: זה תלוי... אם המכונה היתה מאפשרת לי גם לשנות דברים הייתי רוצה לחזור לגיל בית ספר. אם לא-אז כבר טוב לי בנקודה שהגעתי אליה...

האם ישבתם אי פעם ותכננתם את העתיד? כן.. אחרי הצבא תיכננתי מה ללמוד..
מה תכננתם להיות "כשתהיו גדולים"? ניסיתם להגשים את זה או פשוט נטשתם אותה ביום בהיר? רציתי להיות וטרינרית וסופרת. את הפנטזיה על העבודה הראשונה נטשתי כאשר כבר הבנתי שזה לא מקצוע חלומי כמו שחשבתי ואת הפנטזיה על העבודה השניה נטשתי עם הזמן כשהפסקתי לכתוב (והלוואי שאחזור..)
איפה אתם היום ביחס לאותה תוכנית? בחרתי מקצוע אחר למרי
והאם יש לכם תוכנית היום לגבי העתיד? בטח..הרבה חלומות
עוסקים ברגעים אלו בהגשמתה או חולמים בהקיץ? משתדלת כמה שאפשר להגשים..

vjytugubau1

New member
משעמם שכמותי...

השם שהייתם נותנים לעצמכם לו יכולתם לבחור: עומר, נשאר עם השם שלי-הרכב מנצח לא מחליפים!!
המציאות שהייתם זורקים את עצמכם לתוכה בזה הרגע לו הייתה האפשרות: אולי עולם קצת יותר אוטופי...שלום ודברים בנאליים כאלה.
התקופה בזמן, שהייתם חוזרים אליה לו הייתה בידינו דלוריאן מהונדסת שכזו: החיים אולי לא בדיוק התפתחו כמו שחלמתי ונכון שמאוד קשה לי כרגע, אבל לא הייתי רוצה להגיע לשום תקופה אחרת בזמן.

האם ישבתם אי פעם ותכננתם את העתיד? משתדל תמיד לעשות את זה, אולי לא יותר מידי קדימה, אבל לפחות צעד או שניים.
מה תכננתם להיות "כשתהיו גדולים"? ניסיתם להגשים את זה או פשוט נטשתם אותה ביום בהיר? רציתי להיות כדורגלן, כן, מאוד טיפוסי לילד. לא נטשתי ביום בהיר, אלא תהליך ארוך כואב ומייגע.
איפה אתם היום ביחס לאותה תוכנית? מרחק שנות אור!!
והאם יש לכם תוכנית היום לגבי העתיד? תוכניות וחלומות תמיד יש, כרגע זה עומד על לסיים את התואר, למצוא עבודה ולהקים משפחה-לאו דווקא בסדר הזה כמובן

עוסקים ברגעים אלו בהגשמתה או חולמים בהקיץ? הלימודים בתהליך ויחד עם זה אני מאמין שתגיע העבודה, לגבי משפחה זה יותר בעייתי-צריך קודם למצוא מישהי....

למעלה