HEAVYWEIGHTS הגיעו לאגו טוטאל

חברים יקרים,

בימים אלו אנחנו מריצים פיילוט של התכנית שלנו לאגו טואטל.
אנחנו יודעים, עדיין יש על מה לעבוד ואת מה לשפר.
בינתיים אנחנו מזמינים אתכם לבקר בדף הפייסבוק של אגו טוטאל ולצפות בתכנית.
אם אהבתם, נודה לכם אם תפרגנו בלייק וכמה מילים חמות.

צפיה מהנה

בלטור תמונת מצב

הכנתי סקירה על תמונת המצב של ארגון בלטור עבור השנה החדשה שעשוייה להיות השנה שבה הארגון יעשה את פריצת הדרך שלו בעקבות תוכנית הריאליטי החדשה של הארגון.
קישור לסקירה בלטור 2013

למי שמעוניין לקבל רקע על הארגון עצמו מוזמן לקרוא את הסקירה של התפתחות הארגון
קישור לסקירה של התפתחות הארגון

בנוסף ניתן למצוא את הסקירה של התפתחות הארגון בגרסה שהתפרסמה בNRG
קישור לכתבה בNRG

אז נכון שכרגע הUFC שלוטים חזק בענף אבל בלטור נבנים לאט ובטוח ויש שם לוחמים וקרבות טובים מאוד.
אם אתם לא נותנים להם צ'אנס ולא ניסיתם לצפות בכמה אירועים אז איך אתם יכולים להתלונן על הבזיונות של דיינה וויט ועל קרבות אליפות סטייל סונן-ג'ונס?..

BeniTaz

New member

חייב לומר שאני מאוד מעריך את הדרך של קוסטה פיליפו שהגיע משום מקום.

BT24

New member
אני רק בדקה הראשונה, אבל כבר מגיע לכם

על העובדה שהשגתם קטע קטן עם אריאל הלוואני!

אגב, הבחור יודע באמת עברית או שהוא פשוט הקריא בצורה פונטית?

הקרדיט מגיע לאלון פדות

אלון צילם ושלח לנו את הקטע ומשום מה שמו הושמט בכתוביות הסיום.
לפי הביוגרפיה של הלוואני היהודי הוא למד בבתי ספר יהודיים אז סביר שהוא יודע עברית ברמה זו או אחרת.

זקס11

New member
קצת ביקורת

קודם כל, אני מאד אוהב את התוכנית שלכם. אני חושב שראיתי את רוב הפרקים. אתם כמעט תמיד עושים קצר וקולע. גם הפעם מאד אהבתי את הדיון שלכם על איך כדאי לנצח.

אבל מצד שני, יש משהו שממש צרם לי. הפעם לא דיברתם על ארועי ה UFC. הארוע הקודם היה עוד נצחון של GSP, ומחר יש ארוע עם קרב השנה. ואתם- נאדה. במקום, סיפרתם כל מיני סיפורים משמימים על בלטור. ואולי זו הבעיה האמיתית בתוכנית באגו טוטאל, כי זה זעק לשמים שהם התערבו בתכנים שלכם.

הם פשוט שכנעו אותכם לדבר על הליגה שהם משדרים, ולא על האקשן האמיתי. אז אם עד עכשיו דיברתם על ברצלונה מול מילאן, עכשיו עברתם לסקר את קרבות התחתית של ליגה ב'. מצטער, אבל זה לא מעניין.

ועוד משהו מביך- האולפן והסאונד היו פשוט מזעזעים. השידורים הקודמים שלכם היו באיכות יותר טובה.
לסיכום- השידורים שלכם כגוף עצמאי מנצחים ב KTFO

תודה רבה

קודם כל תודה רבה!
אנחנו מעריכים את את האהבה

לא רק שדיברנו על ה-UFC, דיברנו באריכות על UFC PN FOX 5 וכמובן שעל UFC 155
אך הדבר ירד בעריכה בעקבות זכויות שידור. הדבר יסתדר בקרוב ואנחנו מבטיחים תוכן עשיר בהרבה.

לגבי העריכה, אנחנו אמנם רצים כבר כמעט שנה אך זה הניסיון הראשון שלהם. מבטיחים שזה יסתדר.

תודה על הפרגון והתמיכה.

iAsaf1

New member
חדשות מבאסות.... למה לא בערוץ 5?!?!?!?

אני לא מתכוון להתחבר לערוץ שמשודר באיכות הכי גרועה בכבלים

UFCtoIsrael

New member
הידיעה הראשונה על UFC שמגיעה לראשי של ערוץ 5

שלום קוראים לי עופר, חובב MMA נלהב
זאת כתבה שכתבתי לערוץ הספורט. שימו לב שהיא מיועדת לקהל הרחב ולא למעריצים הכבדים
מה שכן היא תפסה את הראשי, שזה גם היסטוריה קטנה
אשמח לשמוע את דעתכם בשביל הכתבה הבאה

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.2795.134826.html

למי שמעוניין זאת קבוצת הפייסבוק שלי
https://www.facebook.com/BRINGEUFCTOISRAEL

BeniTaz

New member
לא קראתי.. מבטיח שאקרא

אבל היו בעבר הרבה כתבות שהגיעו לראשי.. שספורט 5 נתנו במה ל-UFC בשנים האחרונות, וזה נפסק אחרי תום השידורים באגו טוטאל. האמת שההתנהלות של האתר היתה דיי חובבנית בכל הקשור לעריכה ואני מקווה שהפעם הם יהיו יותר רציניים.

בכל מקרה החשיפה עכשיו הולכת להיות הרבה יותר גדולה כמובן.. אתמול היתה כתבה מכובדת בחדשות הספורט.. כל הפרסומות, אני מקווה שהענף יפרוץ כאן חזק.

moriarty

New member
תגובה

לא ידעתי על קרמוש. חידשת לי.
הייתי מוסיף משהו על TUF שהתרחב לברזיל, אנגליה ואוסטרליה, ועל האירועים שהיו השנה מחוץ לארה"ב, כמו בשבדיה ברזיל ואוסטרליה. זו שנת התרחבות בינלאומית ל-UFC.
חוץ מזה, כתבה טובה.

BeniTaz

New member
ה-UFC מדיחים את מייק גולדברג

ובמקומו ישדר ג'ון אניק לעת עתה יחד עם ג'ו רוגן
http://www.mmajunkie.com/news/2012/...m-ufc-155-broadcast-anik-joins-rogan-in-booth

מצער לשמוע על אדם שמאבד את משרתו אבל הצעד הזה סופסוף קורה.. רובוט גולדברג היה בלתי נסבל, תוכי שחוזר על עצמו, ממחזר סיסמאות, לא הראה שום הבנה ב-MMA והיה שם רק בגלל הקול ובגלל שהפך למותג שצמח עם ה-UFC. כשעוד רוגן (שסובל מחוסר אובייקטיביות לעומת פרשנים כמו מיר, קוטור וקנפלו) עוד נסבל בגלל הכריזמה והשנינות גולדברג אף פעם לא היה נסבל. השידור עם אניק יותר זורם ויש יותר רצף, פחות סיסמאות, יותר הבנה והגשה של שידור מאשר קריינות כמו גולדברג. צעד מבורך.

מקווה שנהנה מצוות השידור החדש של אניק ורוגן שיתחיל כבר מהיום.

אני חושב שזו אנטישמיות!!

סתם...הוא באמת רובוט אבל הכתבה לא מציגה את זה שהוא פוטר אלא לקח חופש לזמן לא ידוע מרצונו

BT24

New member
אף פעם לא צפיתי באירועי WEC שמיר פירשן בהם,

אבל שמעתי שהוא באמת פרשן מוצלח וזה לא הפתיע אותי - מיר נראה בן-אדם מאוד אינטיליגנטי ורהוט.
אם הוא יצליח לא לעורר על עצמו את חמתו של דיינה, אנחנו עשויים להרוויח פרשן מצוין כשמיר יפרוש.

למעלה