iAsaf1

New member
חופש לתקופה בלתי מוגבלת...

לא ברור באמת האם זה ייזום או שבאמת הראו לו יפה את הדרך החוצה אני דווקא מאוד אהבתי אותו. תשמע לגבי פרשנים זה אינדבידואלי כמו שיש כאלה שלא סובלים את מלובני שלנו. מקווה שאניק ייתן בראש אני יותר אוהב לשמוע את קנפלו ובונר. חלוואני לא יכול לעשות התקדמות ממראיין צד/עיתונאי/מגיש לשדרן לצד רוגן למה לא נותנים לו לנסות הוא משלנו... חחח

BeniTaz

New member
גם גולדברג משלנו והוא מעפן!

רגע.. יש כאלה שכן אוהבים את מלובני?

את קנפלו לא יצמידו לרוגן כי שניהם מבינים יותר

מידי וינסו להתחרות אחד בשני.

cat food

New member
אני בעד השחרור של גולדברג

העניין הוא שאני גם לא אוהב את ג'ון אניק. בעבר הייתי צופה בתוכנית שלו בESPN. התוכנית הייתה די טובה, אבל אותו לא אהבתי.
מבחינתי הוא גם סוג של רובוט (לא כמו גולדברג שהפך כבר ממש לקלישאה), השידור שלו נגוע בדעות פופוליסטיות ואמרות שפר שנכתבו מראש בבית.

אני ממש מסכים שפרנק מיר הוא פרשן מצויין. גם רהוט,גם אנטליגנט וגם מצליח לעניין את הצופה.
באשר לרוגן, אני עדיין נהנה מהשידור שלו. נכון הוא מחזיק בדמות הזאת של איש UFC שצריך להגיד דברים מסויימים, אבל הוא גם לפעמים יודע לצאת ממנה, ובסופו של יום אני לא מרגיש שג'ו רוגן צבוע. גולדברג ואניק הם פשוט צבועים שישמרו על הכסא שלהם בכל הכוח.

Vizmo

New member
שונא את אניק !!!

הוא מעצבן אותי ברמות על. אני אפילו לא יודע להצביע על זה אבל משהו בו מרגיז אותי פצצות. דווקא אני בסדר עם גולדי. קצת חופר אבל זה עדיף על אניק.

אני לא מכיר עוד ארגון ספורט שמעסיק שדרנים

לא בכדורגל, כדורסל או פוטבול...
היואפסי זה פשוט ארגון רקוב וזה מה שהופך את השידורים לשבלוניים כל כך.

אגב, אני ממש לא אוהב את גולדברג אבל סתם תובנה שהגעתי אליה בגלל הפיטורין שלו...

מי אתה קיין וולסקז?

רגע לפני UFC 155 וההזדמנות שלו להשבת חגורת האליפות למותניו
בואו לקרוא מי הוא אותו לוחם מקסיקני עם סיבולת של אצן בגוף של טרקטור.

קריאה מהנה

moriarty

New member
סיבולת של אצן זו מטאפורה שבורה

לאצן לא אמורה להיות סיבולת. התכוונת לרץ למרחקים ארוכים?

למעלה