פינת חדשה- פינת העבודה

שירהד1

Member
מנהל
לויקטור החתול- תודה על השיתוף-

ראשית, אני מבינה בפרפקציוניזם, כי אני כזו, והבינוניות לא נאה גם לי, ובגלל זה- אני משלמת הרבה פעמים מחירים, כמו: פחות פרנסה כי אינני מקבלת לטיפול כל אחד, וחשוב לי שההורים של המטופלים יהיו איתי באותו הראש, ויהיו רציניים וירצו להשקיע...לוקח לי מלא זמן לכתוב דוחות לעבודה, ומבחינת התשלום זה ממש ממש לא משתלם, כי אני משקיעה מלא שעות ומקבלת על מעט....ועוד היד נטויה בדוגמאות.
לא פשוט להיות פרפקציוניסטית. קשה לנו לוותר לעצמנו, קשה לנו להתמודד עם חוסר המושלמות שלנו. אבל עם הגיל ועם החיים לומדים.

את באמת מתמודדת עם דברים מורכבים, ובאיזשהו מקום צריך לוותר על משהו. אז ויתרת על להיות "הכי טובה", לדברייך. אינני יודעת במה זה בא לידי ביטוי, אבל אם את ממשיכה לעבוד, אני מתארת לעצמי שהאחראים עלייך חושבים דווקא שאת עושה עבודה טובה.

אשמח מאוד אם תהיי קצת יותר קלה עם עצמך, קצת יותר סלחנית כלפי עצמך. את עובדת, מפרנסת עיקרית בבית, מגדלת פעוט, מתחזקת זוגיות (כך אני מקווה, לפחות). וכל זה- נוסף על העול הפיזי והנפשי. זה המון. את עושה המון.
אז מכל הלב- אני ממש מקווה שתהיי קצת פחות מאוכזבת מעצמך, קצת יותר סלחנית כלפי עצמך. זה מגיע לך.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028

אני ממש מודה למזל הטוב על מקום העבודה שלי

אני אוהבת מאוד את מקום העבודה שלי. מאמינה מאוד במה שאני עושה. אולי בגלל שזה ארגון שמלווה אוכלוסיות חלשות מאוד, ונחשפים כל הזמן מצד אחד להתעללות של המדינה באנשים החלשים ומצד שני לכוחות העצומים שיש לאנשים האלה שהם ממש מעוררי השראה בעיניי - אולי בגלל זה, זה גם מקום מיוחד מאוד באנשים שנמצאים בו וביחס שלהם אחד לשני לאורך אירועי החיים. כי ממה שאני שומעת מסביב, מקום העבודה שלי הוא כנראה יוצא דופן מאוד. מהלידה לפני שנה ושלושה חודשים ועד היום כולם שם תומכים ועוזרים, לא שואלים שאלות מיותרות, כן שואלים את השאלות הנכונות. אחרי הלידה שלחו לי מתנה עם המון מחשבה וקלעו בול למה שהייתי צריכה. עם המתנה שלחו מכתב, שהיה כאילו שמישהו אמר להם מה חשוב לי לשמוע... אני שומרת אותו יחד עם כל הדברים מהתינוקת שלי. חבר מהעבודה, שגר בירושלים, אמר שהוא מבין שקשה לי לראות אנשים, אז הוא רק ינצל הזדמנות קטנה שהוא בתל אביב, בשביל לראות אותי רק לכמה דקות - והוא הגיע מהצד השני של העיר, החנה את האוטו לכמה דקות באדום לבן, רץ אליי לגינה איפה שהייתי עם הילדים, נתן לי חיבוק ונסע בחזרה לירושלים. מישהי אחרת הזיזה שתי פגישות שהיו לה כאן ונסעה בשני אוטובוסים כדי לבקר אותי לחצי שעה בין הפגישות האלה. עם מישהי אחרת דיברתי שיחה ארוכה בטלפון אחרי שלא דיברתי שם עם אף אחד איזה חודש - ישר אחרי השיחה איתה קיבלתי פתאום המון הודעות ששמעו שדיברתי איתה ושמחים לשמוע ממני ושואלים מה שלומי ודואגים לי מאוד... וככה כל הזמן איתותים של איכפתיות ודאגה. ביום שחזרתי לעבודה אחרי 14 שבועות, והיה יום קשה ובלתי נתפס, בכיתי באוטו כל הדרך מתל אביב לירושלים - הגעתי וחיכה לי זר פרחים על השולחן ושוקולד קטן עם פתק "מאחלים חזרה קלה לשגרה"... גם את הפתק הזה שמרתי שם במגירה לרגעים הקשים. ועד היום, אחרי שכל העולם כבר עבר הלאה מזמן, אנשים בעבודה שלי ככ רגישים ומתחשבים שאין לי מלים לתאר... מדלגים עליי כשאוספים כסף למתנות לידה - כשקלטתי שאספו כסף ופשוט לא ביקשו ממני התחשק לי לחבק אותם מרוב הכרת תודה. מוותרים על תיאורי תינוקות, בודקים מדי פעם מה שלומי... יש מישהי שנכנסת אליי לחדר ופשוט מתיישבת ושואלת איך אני מרגישה... ואני מספרת לה והיא מקשיבה ועונה לי, בלי לרחם ובלי להתנשא. המנהלת שלי אמרה לי לא לדאוג אם לוקח לי זמן לחזור לקצב הרגיל שלי (אני עבדתי ממש מסביב לשעון לפני כן) ושזה ממש בסדר לקחת יום מחלה מדי פעם... וככה כל הזמן גילויים של אנושיות, של ערבות הדדית ושל חברות אמת. וזה כל כך עוזר, כשכל העולם מתהפך עלייך ואותו עולם עצמו שוכח מזה כל כך מהר - ההרגשה שיש כאלה שלא שכחו מזה ועדיין זוכרים שקרה לך משהו קשה מאוד - זה פשוט עוזר לשרוד את היום, ואני ממש מודה למזל הטוב שלי שלפחות את זה יש לי.

שירהד1

Member
מנהל
קראתי בנשימה אחת את התיאורים המרגשים שלך-

תקשיבי, זה באמת יוצא דופן. כזו רגישות מצד אנשים, כזו התכווננות כלפייך, כזו תמיכה. ממש מדהים.
אם תבחרי, מעניין אותי לדעת מה המתנה ששלחו לך אחרי הלידה שענתה לך על הצרכים, אלא אם כן זה יותר מדי אישי ואת לא רוצה לכתוב. גם זה מקובל.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
ליווי ותמיכה לנשים לאחר אובדן הריון.
09-7749028

וואו

התיאור שלך מפעים.
אני כל כך שמחה עבורך שאת עובדת עם אנשים כל כך רגישים, כאלה שמבינים בלי שצריך להסביר להם, כאלה שרואים את כל נקודות ההשקה של חיי היומיום עם האבל שלך ומתמרנים מסביב כדי לא להכאיב לך יותר ממה שכבר כואב.

אמאלוסי

New member
כותבת על עצמי

אני עובדת בנק הדם במגן דוד אדום.
אם יש לכן שאלות, הקשורות לסוגי דם, Rh וכדומה - אשמח לנסות לענות.

למעלה