סכמ"ש

AS00AS

New member
מסכמ"ש שבוע עמוס

1. מה שלומכם היום?
עייף לגמרי (שעתיים שינה בכל לילה לא בריא)
2. איפה אתם נמצאים בזה הרגע?
בחדר,
3. מה אתם לובשים?
פיגמה
4. איך עבר השבוע?
מאתגר, עבודה בשלוש מקומות עבודה שונים זה מזה
5. מה היה ההיי לייט של השבוע?
יציאה עם חברים על אבסנט וסושי
6. האם עשיתם משהו שאתם יכולים להמליץ לנו עליו השבוע? (אכלתם במסעדה ממש מגניבה, עשיתם סדנא כיפית וכו)
לכו לטייל! יש לנו ארץ מדהימה!

bnayahu

New member
כל השבוע מחכה לסופ"ש...

1) מעולה (יחסית).... אומרים שאחרי תקופת המבחנים מרגישים יותר טוב
2) בחדר שלי
3) מדים של העבודה
4) מתיששש אחרי הכל סוף סמסטר חח
5) פגשתי ידידה מהצבא אחרי שנה (!) שלא התראינו
6) ראיתי את הסרט ג'ק ריצ'ר מומלץ!!

מסכמת

מה שלומכם היום? מצויין! הגיע הסופ"ש!!
2. איפה אתם נמצאים בזה הרגע? בבית. בחדר שלי.
3. מה אתם לובשים? לובשת שמלה שקניתי בתאילנד ונעליים שקניתי אתמול מרנואר. בדיוק חזרתי מארוע משפחתי.
4. איך עבר השבוע? בסדר..
5. מה היה ההיי לייט של השבוע?אמממ.... הארוע המשפחתי היום או הקניות שעשיתי עם חברה מאד טובה
6. האם עשיתם משהו שאתם יכולים להמליץ לנו עליו השבוע? (אכלתם במסעדה ממש מגניבה, עשיתם סדנא כיפית וכו) הסושה בראשל"צ (יש שם אחלה סושי),
רנואר- המחירים יחסית ממש נמוכים! הייתי בהלם.. בד"כ זה פשיטת רגל להכנס לשם אבל השבוע מבצעים מטורפים- מכנסיים מחויטים, מכנסי סקינים, ג'קטים אלגנטים ב100 שקלים... מגפיים מהממים ב150 שקלים (לא קניתי כי אין לי צורך..באסוש. אבל קניתי נעליים אחרות משם)..

שיהיה סופ"ש נפלא ושבת שלום!

Cade Foster

New member
שלי

1. מה שלומכם היום? טוב תודה
2. איפה אתם נמצאים בזה הרגע? בחדר שלי
3. מה אתם לובשים? בגדים של קיץ
4. איך עבר השבוע? מתיש ומעניין בו זמנית
5. מה היה ההיי לייט של השבוע? בפוקס פגשתי בטיילת בת גלים כמה חבר'ה אמריקאים שהכרתי בתגלית ועדיין נשארו בארץ ובאותו ערב יצאנו לראות סרט בפלאנט. היה גם טקס סיום בה"ד1 של חבר, יום הולדת של האחות הקטנה.
6. האם עשיתם משהו שאתם יכולים להמליץ לנו עליו השבוע? (אכלתם במסעדה ממש מגניבה, עשיתם סדנא כיפית וכו) לחיילים שביניכם - אם קמתם בבוקר והגב כואב - זה שווה לא מעט גימלים.

lolly87

New member
סכמ"ש

1. מה שלומכם היום? עייפה אך מרוצה.
2. איפה אתם נמצאים בזה הרגע? בבית.
3. מה אתם לובשים? ג'ינס וחולצה.
4. איך עבר השבוע? מהר מדי, חבל שיום הבחירות היה רק יום אחד ולא יותר, עוד ימי מנוחה היו מתאימים לי.
5. מה היה ההיי לייט של השבוע? בחירות, קניות, שבוע אחרון לסמסטר, נרשמתי לחוג ציור ופיסול.
6. האם עשיתם משהו שאתם יכולים להמליץ לנו עליו השבוע? (אכלתם במסעדה ממש מגניבה, עשיתם סדנא כיפית וכו) חוג ציור ופיסול, היה כיף לחזור לפיסול אחרי שנים.

h a j b i

New member
אז ככה

1. מה שלומכם היום? סבבה
2. איפה אתם נמצאים בזה הרגע? בבית בסלון
3. מה אתם לובשים? בוקסר

4. איך עבר השבוע? היה מעניין
5. מה היה ההיי לייט של השבוע? אני מניח שתוצאות הבחירות, בהחלט יצא יותר טוב ממה שחשבתי שיהיה.
6. האם עשיתם משהו שאתם יכולים להמליץ לנו עליו השבוע? (אכלתם במסעדה ממש מגניבה, עשיתם סדנא כיפית וכו) לא נראה לי

מסכמת!

1. מה שלומכם היום? הייתי יחסית נמרצת בבוקר, עבר לי עם השנ"צ...
2. איפה אתם נמצאים בזה הרגע? בחדרי הקט
3. מה אתם לובשים? אממ... לא הרבה

4. איך עבר השבוע? בלחץ על הסוף סמסטר אבל היה כיף יום חופש מלימודים בשלישי, אפילו שעבדתי
5. מה היה ההיי לייט של השבוע? שהלכתי היום לרופא בבוקר, הייתי ממש צריכה את זה ודחיתי (כן כן, היי לייט של זקנים. ככה גם נשמע השיעול שלי! חחח)
6. האם עשיתם משהו שאתם יכולים להמליץ לנו עליו השבוע? לקנות ממתקים כל יום! זה יאמי בפה!

פארלין

New member
למרות שעוד מעט הסופ"ש נגמר...

בא לי להתאוורר קלות מהלמידה (מה שאני עושה בערך כל שניה וחצי P:)

1. מה שלומכם היום? בסדר נחמד...
2. איפה אתם נמצאים בזה הרגע? בחדר לומדת...
3. מה אתם לובשים? פיג'מה..
4. איך עבר השבוע? תסכולים מאיזו מטלה מעצבנת ללימודים אבל חוץ מזה ממש טוב כי זה היה שבוע אחרון של הסמסטר וכ"כ שמחה שהוא נגמר!! (למרות המבחנים שבאים....)
5. מה היה ההיי לייט של השבוע? אממ... נפגשתי עם חברות מהבית אחרי הרבה זמן שלא נפגשנו והיה ממש נחמד ומוזר בו זמנית...
6. האם עשיתם משהו שאתם יכולים להמליץ לנו עליו השבוע? (אכלתם במסעדה ממש מגניבה, עשיתם סדנא כיפית וכו) לצאת לריצה/הליכה...מזג אויר מצויין!

שיהיה שבוע טוב והצלחה לכל הנבחנים ביניינו!

רק עכשיו התחשק לי לענות אז .......... 1. לא משהו מנקרת לי התחושה שאני רוצה\צריך משהו אבל התת מודע שלי ברוגז איתי ולא מגלה לי מה זה ..
2. מול המחשב (כאילו דאאאאא) בבית
3. פיג'מה שמורכבת ממכנס טריניג וחולצת פרסומת של אורנג'

4. כמו בכל שבוע עבר וטוב שכך

5. רגעי השיא של השבוע היו הרגעים שהילד שיתף פעולה ונתן לצלם אותו ויצאו לי כמה תמונות חמודות

6. אין לי שומדבר טוב בשבילכם .. צ'טערת!

spaysi8

New member
עונה בדילאיי :p

1. מה שלומכם היום?
נ-ה-ד-ר

2. איפה אתם נמצאים בזה הרגע?
בחדר מחשב בבית שלי

3. מה אתם לובשים?
פיג'מה :p

4. איך עבר השבוע?
היה אחלה שבוע והסופ"ש היה מדהים :)

5. מה היה ההיי לייט של השבוע?
כל הסופ"ש (שמבחינתי עומד להגמר רק ביום רביעי בבוקר :p)

6. האם עשיתם משהו שאתם יכולים להמליץ לנו עליו השבוע? (אכלתם במסעדה ממש מגניבה, עשיתם סדנא כיפית וכו)
כן, ראיתי את החדש של טרנטינו (ג'אנגו)- סרט מעולה, ארוך אבל שווה כל רגע!

יום טוב חברים :)

למעלה