פארקה
R Rosie52 New member 5/12/16 #20 כמה קר מעלות אצל הימנית וכמה אצל השמאלית? מעדיפה את ה coolness שבפראקה של הימנית
H Happy Goth New member 5/12/16 #36 איזה כייף כשמגיע היום בשבוע שנוסעים לעיר לעשות סידורים? בטח כבר נמאס לך מהמשפחה שלך שאיתם את עובדת בעסק של החקלאות שאבא הקים. אני במקומך כל חודש הייתי מועלת קצת בכספים ואחרי כמה שנים עפההה משם ולא חוזרת לשמאלית על הפונפון
איזה כייף כשמגיע היום בשבוע שנוסעים לעיר לעשות סידורים? בטח כבר נמאס לך מהמשפחה שלך שאיתם את עובדת בעסק של החקלאות שאבא הקים. אני במקומך כל חודש הייתי מועלת קצת בכספים ואחרי כמה שנים עפההה משם ולא חוזרת לשמאלית על הפונפון
R Rosie52 New member 5/12/16 #21 הימנית עושה קצת יותר טוב ובאורך המדוייק השמאלית חייבת מידה אחת פחות (לפחות)
H Happy Goth New member 5/12/16 #38 לימנית יצא מראה שמסריח מהשתדלות, התאמצות, מחשבה ותכנון. כמה פריטים יש על הימנית וכמה על השמאלית, איזה הבדל.  
לימנית יצא מראה שמסריח מהשתדלות, התאמצות, מחשבה ותכנון. כמה פריטים יש על הימנית וכמה על השמאלית, איזה הבדל.  
R Rosie52 New member 5/12/16 #22 לא הצלחתי להחליט שתיהן נראות שעשו את חצאית העפרון בסדר ובכל זאת משהו מפריע לי בשני הלוקים - אולי הבחירה של הנעליים? אצל השמאלית והפוזה אצל הימנית?
לא הצלחתי להחליט שתיהן נראות שעשו את חצאית העפרון בסדר ובכל זאת משהו מפריע לי בשני הלוקים - אולי הבחירה של הנעליים? אצל השמאלית והפוזה אצל הימנית?
H Happy Goth New member 5/12/16 #41 איזה מלכה!   אם יש לך בית למכירה - תתקשר לקת'רין ג'וי, סוכנת התיווך שלך באינדיאנה! חייגו עכשיו *homesale      
איזה מלכה!   אם יש לך בית למכירה - תתקשר לקת'רין ג'וי, סוכנת התיווך שלך באינדיאנה! חייגו עכשיו *homesale      
R Rosie52 New member 5/12/16 #23 השמאלית לא ממש זקוקה לפפלום (אבל הקעקוע מגניב) שתיהן נראה לי עוברות את אתגר הפפלום
H Happy Goth New member 5/12/16 #43 אבל עם נעליים אחרות, חובה, דחוף! לא יכולה לראות נעליים כאלה!!! ולשמאלית, אודם בצבע אחר וטופ אחר. טי שרט לבן היה הכי סקסי
אבל עם נעליים אחרות, חובה, דחוף! לא יכולה לראות נעליים כאלה!!! ולשמאלית, אודם בצבע אחר וטופ אחר. טי שרט לבן היה הכי סקסי
H Happy Goth New member 5/12/16 #44 אה! הנה זאתי שעובדת באכסנייה! כנראה בגלל זווית הצילום יצא לך רגלי ביגפוט. הפקידה משמאל שעובדת בנמל אשדוד התלבשה יפה מאד להרמת הכוסית לרגל הפרידה משמעון אמויאל.
אה! הנה זאתי שעובדת באכסנייה! כנראה בגלל זווית הצילום יצא לך רגלי ביגפוט. הפקידה משמאל שעובדת בנמל אשדוד התלבשה יפה מאד להרמת הכוסית לרגל הפרידה משמעון אמויאל.