חסר לה אף אדום להשלמת האקססוריז  
Y yaelal1 New member 3/6/16 #69 הפריטים האלו מתחרים ביניהם מי יותר מזעזע אבל בעיני המעיל לוקח - זה לוק של הומלסים (כניראה במחיר של בית )
הפריטים האלו מתחרים ביניהם מי יותר מזעזע אבל בעיני המעיל לוקח - זה לוק של הומלסים (כניראה במחיר של בית )
Y yaelal1 New member 3/6/16 #70 כשאת דוגמנית - הכל הולך לא ברור לי מי תרצה ללבוש שמלה דקיקה מסטן ביום שהיא תרצה ללבוש סוודר דובון של החוג הארקטי. בכל מקרה, עליה זה יפה... לא על בני תמותה שכמותנו.
כשאת דוגמנית - הכל הולך לא ברור לי מי תרצה ללבוש שמלה דקיקה מסטן ביום שהיא תרצה ללבוש סוודר דובון של החוג הארקטי. בכל מקרה, עליה זה יפה... לא על בני תמותה שכמותנו.
H Happy Goth New member 6/6/16 #90 כולם עם מעילים וכובעים ואת עם חצאית ממשי דק....פסדר, שמת סוודר אבל עדין...  
ל לי וולף New member 2/6/16 #43 לוק חמוד בסה"כ. כל כך לא לגילי שאני מתקשה להזדהות אבל מחבבת. מעדיפה בלי הגרביונים או לחילופין, שהחולצה לא תהיה CROPPED
לוק חמוד בסה"כ. כל כך לא לגילי שאני מתקשה להזדהות אבל מחבבת. מעדיפה בלי הגרביונים או לחילופין, שהחולצה לא תהיה CROPPED
Y yaelal1 New member 3/6/16 #71 לא מתה על השילוב... מסכימה עם לי שאולי חולצה מכופתרת לבנה במקום היתה נותנת שילוב טוב יותר... אולי טייטס בהירים ונעליים אחרות. את המעיל אהבתי מאוד! וגם את החצאית.
לא מתה על השילוב... מסכימה עם לי שאולי חולצה מכופתרת לבנה במקום היתה נותנת שילוב טוב יותר... אולי טייטס בהירים ונעליים אחרות. את המעיל אהבתי מאוד! וגם את החצאית.