הודעה מנהלתית מרגשת וסכמ"ח

וואי זה ממש לא נכון!

שאנון דוהרטי(פרו) רבה עם אליסה מילאנו(פיבי) ודרשה שיעיפו אותה מהסדרה, אמרה ש״זו או היא או אני״. הם לא נכנעו לדרישות הדרמה קווין ונפרדו ממנה לשלום. זה ממש לא באשמת אליסה מילאנו, היא מבחינתה הייתה ממשיכה לשחק איתה יחד. ואני הייתי מאוהההבת בפיבי ובאליסה, עד היום.

ממש לא נכון!

וזה היה ההפך.. אליסה דרשה שיעיפו אותה.. ועוד אחרי זה היא לכלכה על שאנון והולי ואמרה שזה הרגיש כמו בתיכון..

זה לא מה שאני שמעתי וקראתי

וזה גם לא נשמע הגיוני בהתחשב בזה שהעיפו את שאנון גם מבוורלי הילס, ועצרו אותה כמה פעמים על כל מיני עברות על החוק שהיא עברה.. אליסה והולי ממש מסתדרות עד היום והן חברות טובות, אז לא נראה לי שהיא לכלכה עליה. גם כל כלי התקשורת פרסמו את הסכסוך ואפילו ההפקה של התוכנית אמרה בזמנו ששאנון היא זו שהציבה אולטימטום.. ידוע ששאנון היא דרמה קווין ומסתכסכת עם קולגות, זה מה שקרה בבוורלי הילס- היא רבה עם הבנות ובגלל זה היא הועפה.

את מודעת לזה שהיוצר של מכושפות

זה אותו היוצר של בבוורלי הילס?! והוא בעצמו אמר שאם הוא העיף אותה אז למה שהוא יקבל אותה לסדרה אחרת..

וברור שכולם יאשימו את שאנון, את בעצמך הכנסת כמה דברים לא קשורים כמו ״כל מיני עברות״ שלמי באמת אכפת מהם?! העיקר להוציא אותה אשמה/כלבה/אנא ערף..

http://www.usmagazine.com/celebrity...combs-on-charmed-was-like-high-school-2013117

אבל גם אני ראיתי את זה פעם ב E

הייתה תוכנית על אהרון ספלינג וכל הסדרות שהוא עשה והוא אמר שהיא הייתה מפונקת ובלתי נסבלת בבווורלי הילס ואז עברו שנים והוא לקח אותה שוב ונתן לה צ'אנס שני ואז שוב היא התחילה להתנהג כמו דיווה והוא העיף אותה שוב.

אני ראיתי גם בE

בסיפורי הוליווד: בבוורלי הילס, ושם הוא דיבר על העזיבה שלה ואמר שהיא באה ודיברה איתו על זה שהיא רוצה לעזוב.. והוסיף שאם היא הייתה כלבה כמו שאמרו שהיא, הוא לא היה מקבל אותה למכושפות..

ואגב, היה בE גם את מצעד ה

100 סודות הגדולים של הוליווד והעזיבה של שאנון שם, ואומרים שם שזה בגלל אליסה מילאנו..

וואי זה ממש לא נכון!

שאנון דוהרטי(פרו) רבה עם אליסה מילאנו(פיבי) ודרשה שיעיפו אותה מהסדרה, אמרה ש״זו או היא או אני״. הם לא נכנעו לדרישות הדרמה קווין ונפרדו ממנה לשלום. זה ממש לא באשמת אליסה מילאנו, היא מבחינתה הייתה ממשיכה לשחק איתה יחד. ואני הייתי מאוהההבת בפיבי ובאליסה, עד היום.

דווקא לא ממש אהבתי את פרו

אולי בגלל ששאנון דוהרטי הייתה ידועה מאז ומתמיד כדיווה מעצבנת וגם בתור ברנדה בבוורלי הילס היא הייתה מעצבנת. אוכ, איך לא סבלתי את פייג׳ ועדיין לא סובלת את רוז..

אף אחת לא העדיפה את פיבי?

איזה מוזר! אני ממש אהבתי את הדמות, מהשנייה הראשונה, ואני מאוהבת מאז ומתמיד באליסה מילאנו, עוד מימי ׳מי הבוס׳ התמימים. אולי זה קשור לאהבה שלי לבת הים הקטנה, הרי הדמות מבוססת על אליסה.

אני מאוד אוהבת אותה!

אהבתי את כולן, את פרו קצת פחות בגלל השם שיצא לה והדרמה קוויניות שלה. ואת פיבי קצת יותר, גם בגלל שהיא מהממת וגם בגלל מי הבוס.
וגם כמו כולם שנאתי שנאתי את פייג', גם כדמות וגם כשחקנית.

הנה, אחת שמסכימה איתי

לגבי זה ששאנון דרמה קווין.. אכן פיבי הייתה מהממת ורוז פשוט נוראית! אבל מסתבר שלא כולם שנאו אותה, מישהי פה כתבה שהיא הייתה האהובה עליה.

אני! כלכך אהבתי אותה

שאפילו אימצתי את תספרות הפיקסי שלה. חוץ מזה שבזכותה הכרתי את מק'סטימי המדהים (הוא היה החבר שלה ובעל העיתון)
היא הייתה המכושפת האהובה עלי ביותר, ואחריה פרו.
את פייפר לא אהבתי, למרות שהיא ידעה לטפל בהכל בצורה מאוד עיניינית ומחושבת.

את פייג' גם לא אהבתי למרות שהיא השתפרה בעונה האחרונה מאוד מאוד

יסמין@

New member
אני אהבתי

את כולן, הן בשילוש הראשון והן בשילוש השני
הן פשוט השלימו זו את זו, לכל אחת היו היתרונות שלה, המראה שלה, האישיות שלה וכו'. זה היה מגוון. ומעניין יותר. אף אחת לא הייתה מיותרת עבורי.

Shiri from the block

Active member
לא היה לי בעיה עם פיבי פשוט העדפתי את פייפר.
אני דווקא ממש אהבתי את פיבי וקול

איך הדמות של בת הים הקטנה מבוססת על אליסה בדיוק?

Macphista

New member
פם פם פם!

שם/כינוי: מק

עיסוק:
דמות אהובה מהסדרה: רמפל/גולד
דמות שנואה מהסדרה: הנרי
דמות אהובה מכל סדרה אחרת: טיריון ממשחקי הכס כאילו דה. וגם סאנסה. הם מושי מושלמים ביחד

מה הייתם מעדיפים: מצעד הזוגות הטובים/שנואים/מעצבנים/הזויים בסדרה או מצעד קטעים אהובים/שנואים/מרגשים/מצחיקים בסדרה? גם וגם.
מי אתם חושבים מצטרף לניהול? הנאצים?

Macphista

New member
אוי, שכחתי לענות על עיסוק

ודווקא יש לי חדשות בתחום.
ניתן להגיד שחזרתי לאקדמיה, אמנם לא במתכונת בה הייתי בה קודם, אלא קצת/הרבה אחרת, וגם לא באותו המקום שהייתי בו קודם, אלא אחר ופלצני במידה זהה, אבל בכל זאת, שבתי לחיקה החמים והביקורתי של האקדמיה.

Macphista

New member
מממ

מתרגלת כבר הייתי, אין ממש חידוש אם הייתי חוזרת לזה.

למעלה