LADY GAGA
H Happy Goth New member 1/3/16 #39 אין ספק שזה מרשים מאד רק קצת מפחיד אותי הקו שיער שלה...היכן הקרקפת שלה?
S shmickey New member 1/3/16 #19 OLIVIA MUNN היחידה שהצליח לה בעיני מאוד אוהבת את השמלה הזו ואיך את שהיא יושבת עליה. מתה על הניקיון והשיער האסוף. רק את הגוון של האודם הייתי מחליפה.
OLIVIA MUNN היחידה שהצליח לה בעיני מאוד אוהבת את השמלה הזו ואיך את שהיא יושבת עליה. מתה על הניקיון והשיער האסוף. רק את הגוון של האודם הייתי מחליפה.
S shmickey New member 1/3/16 #50 לי יש שמלה כזאת?! את מתכוונת לסגולה שקיבלתי במתנה מהחברה הסינית? זו שתלויה לי בארון ולא נלבשה אפילו פעם אחת? זו שלא מועברת הלאה בשל החשש הלא הגיוני שהיא תגיע לביקור בארץ ותדרוש לראות את השמלה?
לי יש שמלה כזאת?! את מתכוונת לסגולה שקיבלתי במתנה מהחברה הסינית? זו שתלויה לי בארון ולא נלבשה אפילו פעם אחת? זו שלא מועברת הלאה בשל החשש הלא הגיוני שהיא תגיע לביקור בארץ ותדרוש לראות את השמלה?
S shmickey New member 1/3/16 #55 אהההה.. אני יודעת על מה את מדברת, דמיון מפותח יש לך! היא דוקא היתה יפה, לבשתי אותה פעם אחת או פעמיים נדמה לי ואז העברתי הלאה.. לא אליך במקרה?
אהההה.. אני יודעת על מה את מדברת, דמיון מפותח יש לך! היא דוקא היתה יפה, לבשתי אותה פעם אחת או פעמיים נדמה לי ואז העברתי הלאה.. לא אליך במקרה?