זה או זה לשבת
O Oukami Kun New member 19/7/14 #19 עוד פעם עונה 8? אבל תאכלס נראה לי שאעדיף אותו. למרות שקרי היא סופרסטאר ברמה אחרת... לא יודע בקיצור.
S SHTRUDIDI New member 19/7/14 #23 רק שתדע, קוטר ממש התחשבתי בך ונמנעתי מלעשות לך ספוילרים חדשים או לשאול כל הזמן על עונה 8. במילים אחרות, אתה מעכב אותנו - לך תראה עונה 8
רק שתדע, קוטר ממש התחשבתי בך ונמנעתי מלעשות לך ספוילרים חדשים או לשאול כל הזמן על עונה 8. במילים אחרות, אתה מעכב אותנו - לך תראה עונה 8
O Oukami Kun New member 19/7/14 #26 תודה באמת כמה ספוילרים עוד נשארו? אני יודע את הטופ 4 וסדר הדחתם, כמו שידעתי שבכמעט כל העונות עד עכשיו. היחידה שידעתי רק את הטופ 2 הייתה עונה 2 וזה גם היה מזמן. אבל את צודקת, אתחיל לראות בקרוב. אחרי BB האמריקאי.
תודה באמת כמה ספוילרים עוד נשארו? אני יודע את הטופ 4 וסדר הדחתם, כמו שידעתי שבכמעט כל העונות עד עכשיו. היחידה שידעתי רק את הטופ 2 הייתה עונה 2 וזה גם היה מזמן. אבל את צודקת, אתחיל לראות בקרוב. אחרי BB האמריקאי.
H Hadar07 New member 19/7/14 #44 קריס כי ההופעות שלו הן לא רק הופעה של שירים אלא גם הרבה צחוקים עם הקהל. אבל גם לא אתנגד ללכת להופעה של קרי.
קריס כי ההופעות שלו הן לא רק הופעה של שירים אלא גם הרבה צחוקים עם הקהל. אבל גם לא אתנגד ללכת להופעה של קרי.