איך הוא\היא הגיעה עד לאן שהגיע דני גוקי VS הולי קאבנה
J jess r New member 19/7/14 #40 בתכלס הולי כי גוקי זה לא באמת "איך הוא הגיע?" כי ברור לי איך. הולי לעומתו - באמת אין לי מושג איך. לא היה לה סאב סטורי. היא לא היתה נוצריה מובהקת. הכי WTF.
בתכלס הולי כי גוקי זה לא באמת "איך הוא הגיע?" כי ברור לי איך. הולי לעומתו - באמת אין לי מושג איך. לא היה לה סאב סטורי. היא לא היתה נוצריה מובהקת. הכי WTF.
S SHTRUDIDI New member 20/7/14 #59 הולי כי דני הגיע עם סיפור והיה ברור שיש לו קהל מעריצים, אבל איך הולי הגיע עד שם?!
S SHTRUDIDI New member 19/7/14 #8 איך הוא\היא לא היה\תה אפילו בטופ 3?! קולטון דיקסון VS אליסון איריהטה
S SHTRUDIDI New member 20/7/14 #60 קולטון ידוע שאליסון נדפקה כי היו לגוקי מעריצים, גאד נואוז ווי, אבל קולטון הודח ממש מוקדם מדי...
LeAnnDylan Well-known member 19/7/14 #17 פיה ג'סיקה מעניינת לי את האצבע הפיליפינית שתלשתי מעוזרת הבית המנוחה שנעלמו עקבותיה לפני 3 שנים.
J jess r New member 19/7/14 #42 ג'סיקה בהסתמך על המוזיקה הפוסט איידולית שלה לא באמת, אבל גם מפיה לא שמעתי משהו טוב ואת ג'סיקה לפחות אהבתי באיידול.
ג'סיקה בהסתמך על המוזיקה הפוסט איידולית שלה לא באמת, אבל גם מפיה לא שמעתי משהו טוב ואת ג'סיקה לפחות אהבתי באיידול.
H Hadar07 New member 19/7/14 #50 אמממ מצד אחד הן לא כאלה מעניינות אותי מצד שני יש מצב שאם שתיהן יוציאו משהו ויתנו לי לינק אני אשמע אז לא כזה משנה לי.
אמממ מצד אחד הן לא כאלה מעניינות אותי מצד שני יש מצב שאם שתיהן יוציאו משהו ויתנו לי לינק אני אשמע אז לא כזה משנה לי.