הוא הראשון שקפץ לי לראש
J jess r New member 3/9/14 #11 קת'רין על אותו עיקרון - את קרלי כבר ראיתי. למרות שקרלי עפה יחסית מוקדם וקת'רין הגיעה למקום השני
B Bleed for Me New member 4/9/14 #27 קשההההה אני אלך על קרלי רק כי קת'רין דיי מצליחה, אמנם בקולנוע\טלווזיה אבל עדין...בא לי לראות גם את קרלי
קשההההה אני אלך על קרלי רק כי קת'רין דיי מצליחה, אמנם בקולנוע\טלווזיה אבל עדין...בא לי לראות גם את קרלי
S SHTRUDIDI New member 4/9/14 #38 קרלי היא עפה בדיוק כשהיא התחילה להשתפר ולא קיבלה מספיק הזדמנות להוכיח את עצמה.
H Hadar07 New member 5/9/14 #48 קרלי כי כמו שכולם אמרו קת'רין מופיעה ומשחקת ושומעים עליה ועל קרלי לא שמעתי מזמן ומגיע לה.
J jess r New member 3/9/14 #12 מתמודד מהעבר ורצוי כאלו שלאו דווקא מפורסמים כמו קלי או קרי, אלא דווקא אנשים שצריכים את הבמה הזאת.
S SHTRUDIDI New member 3/9/14 #7 ערב נושא מועדף נושא כללי שיש ממנו הרבה סגנונות מוסיקה (כמו מצעדי בילבורד או שירים מסרטים) VS נושא ספציפי וממוקד (כמו מוטאון או שירי סטיבי וונדר)
ערב נושא מועדף נושא כללי שיש ממנו הרבה סגנונות מוסיקה (כמו מצעדי בילבורד או שירים מסרטים) VS נושא ספציפי וממוקד (כמו מוטאון או שירי סטיבי וונדר)
J jess r New member 3/9/14 #13 זה ממש תלוי נניח "ערב בריטני" זה חלום, מצד שני "ערב סטיבי וונדר" זה כדור בראש. מצד שלישי גם "ערב בילבורד" יכול להיות מעאפן. בקיצור: נושא ספציפי אבל שיהיה מגוון מספיק ומעניין.
זה ממש תלוי נניח "ערב בריטני" זה חלום, מצד שני "ערב סטיבי וונדר" זה כדור בראש. מצד שלישי גם "ערב בילבורד" יכול להיות מעאפן. בקיצור: נושא ספציפי אבל שיהיה מגוון מספיק ומעניין.
O Oukami Kun New member 4/9/14 #22 ספציפי, אבל שיהיה מגניב כי כמה מוטאון אפשר לשמוע? שיעשו ערב הבי מטאל, מה קרה?
S SHTRUDIDI New member 4/9/14 #40 נושא ספציפי נכון שלפעמים הם ליים לגמרי, אבל אם יבחרו נושאים ספציפיים חדשים וקצת יותר עדכניים, יכולים לצאת כמה רגעים מוסיקליים ממש טובים. בנושא כללי אני גם מתעצבנת יותר כשבוחרים שיר לא מוצלח, בספציפי זה עוד איכשהו נסלח.
נושא ספציפי נכון שלפעמים הם ליים לגמרי, אבל אם יבחרו נושאים ספציפיים חדשים וקצת יותר עדכניים, יכולים לצאת כמה רגעים מוסיקליים ממש טובים. בנושא כללי אני גם מתעצבנת יותר כשבוחרים שיר לא מוצלח, בספציפי זה עוד איכשהו נסלח.