נכון לא עלית על הנקודה.
אני חש ממה שכתבת, המון פחד לצד ייאוש אינסופי.
אני אמנם מתעניין ב"רוח", אך גם מכיר ומוקיר את הטיפול הקלאסי ואת החיים שמלמדים אותנו הכי טוב.
לצערי , במקום שאין בו תקווה, אין בו תזוזה. קיפאון משמים ומשתק. לא אוכל לקיים עימך על הפורום את הויכוח למציאת התקווה, אך היא תמיד תמיד קיימת.
במילותייך מובלע הפחד להיות ייחודית ומיוחדת, את כזו כמו כל אחד מאיתנו בני האנוש, אין יותר מיוחדים ואין פחות מיוחדים כולנו ניחנו בייחוד שונה וייחודי לנו. כולנו מיוחדים במשהו ובעצם קיומנו. ונכון שזו קלישאה, אבל עוד לא יצא לי להכיר אדם רגיל....
אני חושש שדברייך נכונים ואת בנתק מעצמך ולא מאחרים, עלייך להתחבר לכאן ועכשיו, לאדמה, לגוף. לפני שתצאי למסעות הלאה, עולה לי דימוי של ענן , לא בשמיים ולא באדמה, מרחפת, השתמשת בזה בהודעה הקודמת את מדברת המון על נתק וניתוק.התנערות, ניעור וכו'.
את מתארת פצע לצד פחד מהחלמה, מה יש בפצע הזה דבר חיובי שאת כה נאחזת בו?
בחיים בניגוד לעמדות רוחניקיות או אימוניות אין צורך בהתחייבות ארוכת טווח, יש משהו מתפילת ה-12 צעדים, שאומר "רק להיום" זה כה מפשט את החיים, המכור מתחייב בפני עצמו כל בוקר ליישם את "רק להיום" את הגמילה , לא מחר לא בעוד שבוע לא בעוד שנה רק היום. וכך הוא תופס כל יום בפני עצמו, הוא מתחייב לפי ספר לנהוג לפי מסר לפי כל יום תגלגלי "רק להיום" בגוגל ותביני את המסר שמתחלף כל יום בהתאם לתאריך בשנה.
האם כשאת מדברת על חוזה לחיים , למה את מתכוונת? תכניות או עצם החיים עצמם?
עזבי את מה שאמרו לך ועלייך, קחי רק את מה שטוב לך אל תתנצלי בפני העולם והיקום , תקבלי את מתנותיו... והגשימי את חייך !!! ותפסיקי לכתוב דברים שלילים על עצמך את יותר שווה ממה שאת כותבת.
תראי אם את חשה שאת זקוקה לעזרה כלשהי , אולי זאת תהיה הפנייה שלך לישויות האור והם יתנו לך את העזרה באופן לא מילולי? מה דעתך?