שאלות 2

• פותח הנושא pcper
  • פורסם בתאריך

uma cuica

New member
האבקות

למה אומרים שזה חובבני ?
מה החוקים ?והאם זה מוטה איגרוף?

aaa123

Member
שחיה צורנית

אני לא מבין בשחיה צורנית ולא ראיתי את השחייניות שלנו באולימפיאדה אבל בדקתי באתר האולימפיאדה ומצאתי שאתמול היה תרגיל טכני והיום תרגיל חופשי.

הסתכלתי על הדירוג של הספורטאיות בתרגיל הטכני ובתרגיל החופשי ומצאתי שהמיקום היה כמעט אותו מיקום.

16 מתוך 24 זוגות דורגו בדיוק באותו מקום בתרגיל הטכני ובתרגיל החופשי
8 מתוך 24 זוגות דורגו בהבדל של מקום אחד שכל ההבדל היה חילופי מקומות בין זוג וזוג שהקדים אותו במקום אחד.

זה נראה לי מאוד מוזר במיוחד שמדובר בשני תרגילים שונים שאפילו אם מדובר באותו תרגיל בדיוק הייתי מצפה להבדלים גדולים יותר שהרי בכל ספורט אחר יש הפרשים קטנים בין המתחרים כך שההבדל בין יום טוב ויום רע של אדם יכול להיות הרבה יותר ממקום אחד,ואם למשל נבדוק מה המצב בהתעמלות אז ההבדל במוקדמות ובגמר באותו תרגיל יכול להיות יותר ממקום אחד.

אפשר להסביר לי איך זה יכול להיות שיש הבדלים כל כך גדולים בין הצמדים בשחייה צורנית?(ואני לא מדבר על פער בין המקום הראשון לשאר או פער בין המקום האחרון לשאר שזה סביר גם בענפי ספורט אחרים אלא על פער גדול בין זוגות שחייניות במרכז הטבלה שההפרש הוא יותר ממקום אחד).

pcper

New member
יש סיכוי שרץ המרתון שלנו יביא לנו מדליה?

או שהוא לא במצב כזה שהוא יכול להביא...

pcper

New member
טוב, זה גם משהו...

זה שאנחנו 20 בעולם בריצת מרתון, זה בהחלט דבר מרשים....

aaa123

Member
לא והסיכוי היחיד הוא בהתעמלות אמנותית

רץ המרתון שלנו הוא מבוגר כך שהוא לא בקו עליה, והשיא האישי שלו היה מספיק רק למקום 17 באולימפיאדה הקודמת

aaa123

Member
האם שחיה צורנית זה בכלל ספורט?

בדקתי ומצאתי שהדירוג בגמר והדירוג במוקדמות כמעט זהים ומלבד חילופי מקומות בין המקום השני לשלישי והמקום העשירי ל11 הסדר היה אותו דבר.

גם הסדר בסגנון חופשי ,והסדר בסגנון טכני במוקדמות היה כמעט זהה ולא היה הבדל של יותר ממקום אחד במיקום.
נראה כאילו 99 אחוז מהציון נקבע לפי המראה של המתמודדות ורק 1 אחוז מהציון נקבע לפי הביצועים שלהן כי אחרת לא סביר שהדירוג יהיה כמעט אותו דבר ,ובכל ספורט אחר אם תעשה מוקדמות וגמר יהיו ספורטאים שיגיעו בגמר במקום שהוא בהבדל של לפחות 2 מקומות מהדירוג במוקדמות.

למעלה