שאלות

גםצופה

Member
מנהל
גם אני תוהה אם לא רצו

אותן, אז למה ליהקו אותם.

בעיני דווקא הן יכלו ליצור לא מעט סיטואציות חמודות.
מאד יכול להיות גם שהמירוץ היה משתנה אם הן לא היו מגיעות אחרונות.
כלומר יכול להיות שהמשימות היו אחרות

פשוט מוזר שמהלג הראשון עד האחרון - לא כולל הגמר - כל פרק כלל משימה בעיתית מבחינת דתית או מבחינת צניעות (כמו בית המרחץ, דוגמנות הלבשה תחתונה, פרקי ברזיל ועוד...)

the red king

New member
מסכים איתך ההפקה התנהגה מוזר במקרה זה...

במשימה של השטיפת מכוניות שרומי התחילה לטפס על הטנדר שמה כבר לא יכולתי הסטתי מבט אפילו ואמרתי לעצמי די כמה אפשר לגרום לאלפי גברים בגיל העמידה בבית להזיל ריר על ילדה בת 18 מה נסגר איתם!

ובקשר למשימות אחרות - לפי מה שאחד ממתכנני המשימות הראשיים אמר בראיון בתוכנית "מדברים על זה" איזה שבוע לפני הגמר - הם מתכננים את המשימות די הרבה מראש.

אני בעד שיעשו עונה אחת של זוגות רק 40+. או אפילו יותר.

הן גם לא הופיעו בפרק האיחוד

אני חושבת שזו הייתה בחירה שלהן להתנתק, מאחר שהן לא באמת השתתפו במירוץ למליון. בעונה הקודמת גדי ובת הזוג שלו כן הופיעו בפרק האיחוד, וגם חיכו על השטיח

מישהו014

New member
האמת ביום שהם טסו והן נשארו בארץ הסתכלתי

בפרופיל של חירות והיא העלתה את הפוסט של עומרי חיון שעסק בעניין הזה מי טס ומי לא והיא כתבה משהו בסגנון של "יבוא יום וכולם ישמעו מה יש לי להגיד על ההפקה הזאת"
קרה שם משהו זה בטוח השאלה מה

גםצופה

Member
מנהל
מאד חבל שזה ככה...

לדעתי אם אתה הולך לתוכנית כזאת אתה אמור להבין שיש כללים וכיוצב'...

מישהו014

New member
את כבר ממהרת לשפוט אותן ?

אולי ההפקה בעניין הזה לשם שינוי באמת לא בסדר ?

אין לנו את הכלים לדעת מה הלך שם

גםצופה

Member
מנהל
אי אפשר לדעת...

אבל אם יש להן 'הרבה מה לומר על ההפקה...' אז כנראה שהן לא הפנימו מה זה 'ריאליטי'...

נכון, אבל כמה זמן הן כבר שיחקו?

הדבר היחיד שאני יכולה לחשוב עליו שהביא להם את הסעיף, שההפקה שמה להם רגליים ודאגה שהם ישארו בארץ, כי הם ידעו שאין מצב שהדתיות יוכלו להתמודד עם משימות הבגדים המינימלים, שהופיעו בכל כך הרבה משימות

מישהו014

New member
אממ ומה מעיין ובתאל בדיוק ?

כנראה קרה שם משהו בפרקים האילו אולי ההפקה שמה להם רגלים אבל לא מהסיבות שאנחנו חושבים אולי

מעיין ובתאל לא דוסיות

ויש הבדל. מעין ובתאל לובשות מכנסיים. נכון הן שמרו על צניעות ועל כשרות, אבל המחשבה שלהם יותר גמישה, וכן, ידעו למצוא את דרך האמצע בכל המשימות.

יופטוט וחירות הן דוסיות, משהו כמו ענאהל ועקיבא. כמו למשל: איסור נגיעה, לקבל ברכה מעובדת אלילים, לחזות את העתיד, אלה דברים שבדת בעיתיים, ואני מאמינה שאם הן היו טסות, היה להן הרבה יותר קשה מבתאל ומעיין

מישהו014

New member
ענאהל ועקיבא ממש לא דוסים

עקיבא היה נראה אחרת אם הם היו דוסים

הם היו דתיים לאומים

גםצופה

Member
מנהל
'דוסים' זה דבר נרחב...

וענהאל ועקיבא שמרו והקפידו על הלכות בדיוק כמו מה שאתה מגדיר 'דוסים'....

אני לא יודעת אם העונה הזאת הם היו מוכנים להתפשט בבית מרחץ, להיות בברזיל וכד'...
בעונה שעברה היו הרבה פחות סצינות שלא היו צנועות לעומת העונה האחרונה...

מישהו014

New member
בוחרים משימות על פי הזוגות הנבחרים

ככה שזה וזה לא היו נפגעים לעולם גם אם הם היו בעונה הזאת

גםצופה

Member
מנהל
אני לא יודעת...

אם זה כך - אז זה באמת התחושה של חירות נכונה מאד - בנו על עונה שלא מתאימה לדוסיים....

מישהו014

New member
מזה בנו ההפקה צריכה להכין את כל האופציות

את כאילו אומרת במילים אחרות הכשילו אותם בכוונה
אז למה מלכתכילה הם השתתפו ? איזה שטויות
זה רק אומר שיש פה התערבות של ההפקה ולא לצד הטוב עם כל המטרה שאולי יש

גםצופה

Member
מנהל
אני מניחה שההפקה

כן ידעה שיהיו העונה הרבה משימות בעתיות... (כמעט כל לג כלל משימות חובה שלא מתאימות לזוג דתי....אפילו הצומת של הטנגו מול המקרנה קצת בעייתי..) ולכן יכול להיות שהם די דאגו שחירות ויופטוט יודחו ראשונות...

מישהו014

New member
אם הם דאגו לדבר כזה , צר לי אבל זאת הפקה

חסרת אחריות
אז למה קיבלו אותם מלכתכילה ? כדי להתעלל שניהם ?
שיודעים כמעט בוודאות שהם המודחות הראשונות ?

גםצופה

Member
מנהל
זאת בדיוק היתה התהיה

של לא מעט אנשים...
העונה האמת שהיו כמה פרקים שלא הרשתי לבת שלי לראות - בגלל בעיות צניעות ועוד (גם הפרק של ליל כל הקדושים לא היה כ"כ סימפטי לצפיה...)

תלוי איך אתה מגדיר דוסים

דתי לאומי שמקפיד על איסור נגיעה, ולא נכנס לקבל ברכה מבודאיסטי, בעיניי מוגדר כדוס

למעלה