שאלות

cscan

New member
אני חושב שיצא לי לטעום מכל הענפים

נורא הקפדתי לראות לפחות חצי שעה מכל ענף, מה שבאולימפיאדות הקודמות לא התאפשר לי.
ראיתי הרבה סיף וחץ וקשת, בנוסף לענפים הקלאסיים של האולימפ' ואלה שבהם השתתפו ישראלים.

myaron

New member
ראיתי המון מהראשיים

שחיה ואתלטיקה כמעט הכל והרבה מאוד התעמלות.
יצא לי לראות הרבה ג'ודו יחסית (כמובן), ולא מעט שייט.
מה לא ראיתי בכלל? קרב 5 מודרני, איגרוף, סוסים (למרות שאני מחבב את זה), סייף טאקוונדו והיאבקות.

בסוף לא לקחתי חופש כמעט בכלל במהלך המשחקים, אבל עדיין היה לי הספק יפה.

RoieS316

New member
ראיתי לא מעט

ראיתי הרבה כדורסל, ג'ודו די הרבה וגם אתלטיקה,שחיה והתעמלות. אפילו יצא לי לראות מעט את הסלאלום קיאקים, דווקא מקצוע מעניין במיוחד.

JonJon9

New member
מה שצפיתי בו:

הכי הרבה- אתלטיקה והתעמלות מכשירים
בנוסף, השתדלתי לעקוב אחר כל תחרות שהיו בה ישראלים.
וענף חדש שגיליתי- חץ וקשת- נחמד בהחלט לצפייה וגם לא מסובך במיוחד. אשתדל לזכור אותו לאולימפיאדה הבאה, בתקווה שגם גיא מצקין יהיה שם.

trilliane

Well-known member
מנהל
שחייה, התעמלות, אתלטיקה

צפיתי קצת גם בקפיצות למים ואפילו מעט בשחייה צורנית (זה די משעמם); צפיתי בשיוט המדליות של לי ובעוד איזה אחד מתישהו; צפיתי בשניות של ישראלים מפה ומשם – הקרב של אריק זאבי
, קצת טניס... בכל השאר אפשר לומר שלא צפיתי.

fedele

New member
חתירה, אופניים, משקולות, משחקי כדור

בנוסף לשלושת הגדולים אתלטיקה, שחייה והתעמלות צפיתי גם לא מעט גם ב:

חתירה - אני אוהב לראות את החותרים בסוף המקצה, גמורים פיזית רק כמו שרוכבי אופניים או רצי מרתון גמורים. אני אוהב לראות אותם מקבלים מדליות יחפים וללא פודיום. ואני אוהב לראות אותם זורקים את ההגאי למים.

אופניים - בולודרום היו אחלה תחרויות, ספרינטים ומשחקים.

בשני אלו צפיתי גם בגלל ההצלחה הגדולה הבריטית, והאוירה המטורפת שעבר בשידור.

בנוסף: משקולות - היה נהדר

אגרוף - אגרוף נשים, שבו האירית שזכתה העיפה את הגג של האולם

קייקים וסלאלום קייאקים - עוד נצחון בריטי

משחקי הכדור בשלבים המכריעים הם בדרך כלל שקולים מאד ועם מתח מטורף. גם בגברים וגם בנשים. ככה בכדור מים, כדוריד, כדורעף ואפילו בהוקי. והרמה כמובן בשמיים...

RoieS316

New member
תחרויות עתידיות בענפים אולימפיים

כחלק מהניסיון שלי לעקוב יותר אחר הספורט האולימפי, האם כבר ידוע מתי יתקיימו תחרויות באתלטיקה, ג'ודו ואפילו התעמלות?

BentzWatchJudo

New member
נסיון לענות לגבי ג'ודו

יש סבב די קבוע של תחרויות כאשר כל שנה יש שינויים קלים.
אליפות עולם בשנה לא אולימפית מתקיימת בד"כ בסוף אוגוסט, אליפויות יבשתיות בד"כ בסוף אפריל, טורניר המאסטרס (16 הבכירים בכל משקל) בינואר וכך גם לטורנירי הגרנד סלאם, הגרנד פרי וגביעי העולם יש סבב די קבוע אבל נתון לשינויים קלים מדי שנה.
לעיתים במיוחד בסוף מחזור אולימפי מתרחשים שינויים גדולים יותר בסבב.
נראה לי שזה דומה גם בענפים אחרים.
בג'ודו אם לוקחים בחשבון גם תחרויות דרג ב' (גביעי אירופה) ותחרויות של צעירים (עד 17, עד 20, עד 23) אז יש תחרויות בינלאומיות ברוב המוחלט של סופי השבוע (בד"כ התחרויות בימי שבת וראשון).
לא מכל התחרויות יש שידור ובטח שלא שידור איכותי אבל מהתחרויות הגדולות כמעט תמיד יש שידור איכותי מכל המזרנים.
בדקתי עכשיו באתרים של איגוד הג'ודו האירופי והעולמי ובשניהם לוח התחריות מפורסם עד אמצע דצמבר 2012.
בכל מקרה לגבי ג'ודו אלה שני אתרים ששווה להכיר כדי להישאר מעודכנים, אני אישית מעדיף את האתר של האיגוד האירופאי (גם תמיד ניתן לשאול פה בפורום
).
הנה הלינקים:
לוח התחרויות באתר של האיגוד האירופאי.
לוח התחרויות באתר של האיגוד העולמי.
בשני המקרים כדאי ללחוץ על כפתור Home ולהכיר גם את הדף הראשי של האתרים.

JonJon9

New member
אתלטיקה-

אליפות העולם כל שנתיים, בשנה לא זוגית.
אליפות אירופה, כל ארבע שנים, בשנים זוגיות לא אולימפיות (2010, 2014 וכו'9.

nitsansh

New member
אליפות אירופה יש כל שנתיים (בשנים זוגיות)

כמו כן יש אליפויות עולם ואירופה באולם כל שנתיים (תמיד בשנה שאין אליפות באיצטדיון מאותו סוג), אליפויות בריצת שדה כל שנה, אליפויות עולם/אירופה לנוער ונערים, אליפות אירופה למדינות, לקבוצות ועוד ועוד...

nitsansh

New member
באתלטיקה יש תחרויות דיאמונד ליג וגרנד פרי

בערך עד אמצע ספטמבר.
התחרות הבאה תהיה בלוזאן ביום חמישי (שידור ישיר בספורט 1).

RoieS316

New member
וואו

לא ציפיתי לכ"כ הרבה תגובות ועזרה.
המון המון תודה חברים

ramoni

New member
מכירים את "?watts

של ערוץ היורוספורט?
אז אני מחפש קטעים שהם ערכו מאולימפיאדת לונדון שעברה אותנו בשבוע...
כמו הקטעים של אנדי רם והצלם, וכלה בהתלה שהמאמןשל המתאבק האירני עשה לחניכו לאחר שהאחרון לקח מדלית זהב,
קטעים שיביאו טעם של עוד, משהו יודע איפה אפשר למצוא קטעים כאלו?

למעלה