שרשור שאלות לאמצע שבוע!

דינדש

New member
השתמשתי במספר לקים.

והניילון בדסקה כחול, אז לא יכולתי לפספס קילוף.
הבעיה שלי זה שהדוגמה עובדת במלואה לחותמת, אך כשאני מעבירה לציפורן יוצא רק מה שבמרכז...

LemonLimeLilach

New member
את צריכה לגלגל מצד מצד על כל הציפורן

יכול להיות שאת מחתימה בפעם אחת על מיקום אחד, אז זה יוצא רק באמצע. תנסי אולי לחפש טוטוריאלים ביו-טיוב ותראי בדיוק איך עושים את הגלגול

noash5

New member
את מגלגלת את החותמת על הציפורן?

נסי לעבוד יותר מהר, אולי זה מתייבש

trilliane

Well-known member
מנהל
נכתבו כאן תלונות על הדסקות של ביוטיקייר ו-WOW

לא פעם ולא פעמיים. בהנחה שלא כולן לא מוצדקות, אני מעריכה שמדובר בייצור באיכות נמוכה ולכן ייתכנו כאלה שלא עובדות טוב (לצד כאלה שעובדות בסדר). כבר קרה שקיבלתי דסקות דפוקות גם מאתרים שהזמנתי מהם. לגבי האתרים שהזמנתי מהם, ראי להלן:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2177&messageid=164458356

דינדש

New member
כנראה שלא הבנתן אותי נכון...

הבעיה שלי לא עם הדסקה, הדסקה שאני משתמשת בה היא הדסקה של נטלי NailzCraze Plushable... כך שהבעיה טמונה או בי או בחותמת. הדוגמא עוברת לי במלואה מהדסקה לחותמת, אבל כשאני מנסה להעביר לציפורן, עובר רק מה שבמרכז החותמת.

או שאני עושה משהו לא נכון, או שהחותמת על הפנים.

יש לי הרגשה שאת עושה את זה טיפה לאט

ושהלק מתייבש לך על החותמת ולכן לא עובר. יש מצב כזה?

דינדש

New member
יכול להיות...

אני עושה את זה הכי מהר שאני מצליחה, אבל כנראה שזה לא מספיק

תנסי סתם להחתים דף ותראי איך יוצא

אני בטוחה שבגלל שזה דף את תשקיעי פחות בלכוון וכאלה ותוכלי לקבל אינדיקציה טובה

trilliane

Well-known member
מנהל
דווקא חותמת לא אמורה להפריע, זה בסה"כ גומי

מה שכן, הדוגמאות של נטלי גדולות יחסית, ולמיטב הבנתי הן עשויות להיות גבוליות לחותמת סטנדרטית, אז אולי את לא מגלגלת את הדוגמה מצד לצד אלא מפעילה יותר לחץ באמצע?
נסי להתאמן על נייר לפני שאת מתאמנת על הציפורן, וגם לעבוד מהר ועם לקים שונים.

MyRun

New member
לדעתי-

יש 3 דברים בערכה: חותמת גומי, גורף, דסקה.
הדסקה צריכה להיות איכותית, עם הוואו לא ממש הלך לי טוב. הזמנתי מהאינטרנט כמה דיסקיות מחברות שונות, בעלות של 1-2 דולרים ומשלוח חינם, והולך לי מצוין איתן.
החותמת גומי יכולה להיות מערכה זולה, זה לא איזה מוצר יקר או שמסובך לייצר. אני משתמשת בחותמת גומי מהערכה של וואו.
בתור גורף אני משתמשת באשראי ישן כמו שהמליצו לי פה כשרק התחלתי להשתמש בחותמות, כי הגורפים בערכות הזולות לא עושים עבודה ממש טובה וגם שורטים את הדיסקיות.

חוץ מזה כמו שכתבו יכול להיות שהבעיה נעוצה בניילון שעל הדיסקית או לק לא מספיק סמיך ואטום לחותמות

למעלה