שרשור שאלות לסופ"ש! 4.4.13

denush

New member
שרשור שאלות לסופ"ש! 4.4.13

סוף שבוע נעים לכולן!!

MyRun

New member
קצת חו"ל

1. ידיד שלי מגיע מארה"ב לארץ עוד חודש וחצי!!

יש לו כתובת קבועה (לומד בקולג') ככה שבהחלט חשבתי לשלוח אליו 5-6 לקים שיביא איתו לארץ :)
אני לא ממש מתמצאת במשלוחים לארה"ב ומשלוחים בכלל, אשמח אם מישהי תדע להגיד איפה יוצא הכי משתלם...

1. גליטר כחול- מתלבטת בין Water you waiting for של צ'יינה, לבין Dorothy who של צ'יינה, לבין Get your number החולי של OPI. רעיונות נוספים יתקבלו בברכה! מחפשת משהו מאוד כחול ומאוד נוצץ. (עזרה?
)
2. Beyond של קולור קלאב, ההולוגרפי השחור שנראה לי שלא צריך להציג
3. leading lady של אסי, כנ"ל
4. Matta about you, טופ מאט של אסי
5. פושה או שניים

הסתכלתי בסייל נייל והמשלוח שם בדיחה לעומת פה (5-15 לקים ב5 דולר משלוח!), אבל נראה לי שאין שם פושה? אולי עדיף להזמין אותו בנפרד מאיביי ואת כל הארבעה ממקום אחר? אין לי שמץ מאיפה להתחיל בכלל!

2. אני טסה לסלובקיה בקרוב, יש שם לקים מעניינים? הייתי שם גם שנה שעברה, ואני הולכת להיות במקום לא ממש מרכזי, אז זה צריך להיות משהו שנפוץ שם, (נוסעת לתחרות, לא יודעת אם יהיה לנו זמן לנסוע לטייל) או משהו שאפשר למצוא בדיוטי פרי בארץ או באוסטריה. מכירות?

מצטערת על החפירות פה על הבוקר

מניסיוני והכרותי האישיים-

אני הזמנתי מהאתר drugstore פעמיים לאנשים שבאו לארץ מארה"ב. זה אתר עם קוסמטיקה יחסית זולה (מבחינת פירמות) והוא בשיתוף פעולה עם עוד אחד שאני לא זוכרת את שמו, זה כאילו יש לך עגלה אחת משניהם. על הזמנה של 25$ ומעלה המשלוח חינם, וזה מה שאני עשיתי.
לגבי הקולור קלאב, למיטב ידיעתי http://enospring.com/ נותנים משלוח חינם בארה"ב.
last but not least - שווה לנסות לתפוס דברים באיביי במכירה פומבית. אם את אומרת שהוא מגיע עוד חודש וחצי אז את אולי קצת לחוצה בזמן, אבל בסכ"ה יש לכידות. אני אישית הזמנתי שניים מהחוליים של מריה קארי ככה באיזה 7$ (אני לא זוכרת בדיוק. אבל זה היה בערך הרף העליון שלי
)

בהצלחה, תעדכני!

אה ודבר אחרון - לגבי סלובקיה - אין לי מושג
חח
אבל מקום יפה, תהני

MyRun

New member
וואי הדראגסטור מסובך!

ולגבי המכירה פומבית לא חשבתי על זה, לגמרי רעיון טוב! אין איזה בזבוז לגור פה, בחיי....

חח אין ספק שבזבוז, והדראג סטור לא כזה מסובך!

הוא אפילו די נחמד כשמתרגלים

denush

New member
יש פושה בסיילנייל אבל הוא יקר שם יחסית

אולי מאיביי דווקא את פושה יוצא יותר משתלם...
לגבי הגליטר הכחול - חיפוש קצר בגוגל - https://www.google.co.il/search?q=b...SN4gTFlICQAw&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=1366&bih=667

הראה שיש לא מעט אפשרויות, שם שם אחד יפה של נובר, מילאני (שיש לי שהזמנתי מ- cherryculture) ואפילו רבלון שיצא לי לראות בארץ אפילו כמה פעמים
ממה שאת הראת לדעתי זה תלוי מה את רוצה לעשות איתו, כי יש כאלה שהם עם בסיס שקוף שאת יכולה לשים אותם על כל מיני צבעים, ולעשות גרדיאנט וכו' ויש כאלו עם בסיס כחול גם כן שאפשר לשים אותם רק בפני עצמם לבד או על לק כחול גם כן... תלוי מה את רוצה לעשות איתו!!

ומצטרפת לשאר ההמלצות של מיסיס בלק,
אולי שווה גם לבדוק ב-transdesign, אולי בתוך ארה"ב המשלוח לא יקר ברמות על!!
בהצלחה!!

yaelsn

New member
יש פושה בסיילנייל?

לא ידעתי, איזה קטע
עכשיו הסתכלתי ויש גם את הstickey של CND במחיר יותר זול ממה שקניתי אצל ביוטיזון... באסה

לפחות אני אדע לפעם הבאה

MyRun

New member
המטרה היא פחות הגרדיאנט, בעיקר בפני עצמם

יש 2 של נובאר, על סקרנג'י אני לא סומכת והשני קצת בהיר מדי.

האמת נראה לי שאלך על Get your number, כדי לחוות קצת את הטרנד (בתקווה שלא יזנח אחרי שימוש אחד כמו המגנטיים!)
תודה!

גם אני לא סומכת על סקרנג'י!

תמיד הסווטשים שלה נראים כל כך, כל כך הרבה יותר שווים מהלייב!!!

trilliane

Well-known member
מנהל
המשלוחים בתוך ארה"ב נמוכים, פעמים רבות חינם

אז אם אין לך בעיה לפצל ושיגיעו כמה חבילות, אפשר פשוט להזמין כל מוצר במקום הזול ביותר, או לנסות לעשות איזשהו ממוצע... אי אפשר לדעת מה המקום המשתלם ביותר בלי לעשות שיעורי בית, כלומר לבדוק ולהשוות... זה מייגע אבל זה מה יש. את יכולה להיעזר בחיפוש Shopping שקיים בגוגל COM.

הייתי ממליצה לחפש באיביי ובאמזון, זה נוח מאוד והמבחר גדול וסביר שתמצאי שם הכול (גם אם לא מאותו מוכר). אפשר למיין את התוצאות לפי מחיר. באמזון הן כבר ממוינות כך אוטומטית, לפי מחיר המשלוח לארה"ב, באיביי תצטרכי להגדיר שהמשלוח הוא לארה"ב (אם זה לא נותן לך תזיני כתובת אמריקנית בחשבון).

yaelsn

New member
בסיילנייל המשלוח ממש זול, והלקים מתחת למחיר

המחירון. מחיר המחירון של אסי וזויה הוא 8$, ובסיילנייל מוכרים אותם בהרבה פחות מזה
אבל לדעתי הם עוד לא קיבלו את הקולקציה ההולוגרפית של קולור קלאב כי חיפשתי שם לפני כמה ימים ולא מצאתי

youngG

New member
?

עשיתי עכשיו קצת ווינדואו שופינג באתר של סיילנייל ומשלוח על 6 בקבוקים יצא 24$

MyRun

New member
לארץ כן

בעמודה השמאלית אפשר לראות מחירי משלוח לארה"ב, שלהם זה זול פי כמה...

MyRun

New member
כנראה שבסוף נלך על אמאזון.

יוצא שם ל5 לקים (הוחלט על פושה אחד:) ) 33.5 דולר כולל משלוח. שווה ביותר!

עכשיו רציתי לשאול, איך זה עובד שם? כמו איביי? אני מזמינה מכמה מוכרים שונים, כל אחד שולח חבילה בנפרד או שמגיע ביחד? (סליחה על הבורות
).
ואם 2 מהלקים נשלחים מאותו מוכר, יש שם אופציה לאיחוד משלוח? למרות שדמי המשלוח גם ככה נמוכים, 1.5-2 דולר ללק, אז אם זה יותר מדי פרוצדורה אני כנראה אוותר...

trilliane

Well-known member
מנהל
אמזון מסודרת מאוד, הכול כתוב

תסתכלי מי שולח לך, אם כתוב שאמזון מספקת אז אמזון, אם אלה מוכרים שונים שלא משתמשים בשירותי האחסון של אמזון, אז כל אחד שולח בנפרד.

איחוד משלוחים הוא אוטומטי; המוכר מגדיר מראש את מחירי המשלוח למוצר ראשון, שני וכו' וברגע שתקני תראי את מחיר המשלוח המעודכן.

TomisaMonster

New member
קרם קיוטיקלס

אז אחרי שעד עכשיו הייתי סמוייה פה... הגיע הזמן לצאת בשאלה חגיגית.
שמעתי אינספור המלצות (פה, באינטרנט) על הקרם קיוטיקלס של בארט'ס ביז (Burts Bees Lemon Butter Cuticle Cream). הזמנתי לעצמי אחד לא מזמן, כי מאז שהתגייסתי המצב הכללי של הציפורניים שלי פשוט הגיע לנקודת שפל חדשה שכמותה עוד לא ראיתי.
אז מה שרציתי לשאול, בסופו של דבר, זה עד כמה המוצר הנ"ל באמת עוזר? ואיך משתמשים בו? פשוט מורחים על הקיוטיקלס כמו קרם ידיים רגיל?

באמת עוזר!

הכי טוב שתמרחי לפני השינה קצת על הקיוטיקלז, ולכי לישון עם זה. לא בדיוק כמו קרם ידיים רגיל, כי איתו את מכסה את כל היד גם, זה יותר ממוקד לאזור שדורש טיפול.
בהצלחה!

lital303

New member
אני משתמשת בזה

לדעתי זה כן עוזר, זה נותן מראה בריא ולא יבש לקיוטיקלס, זה מרכך את העור ולא משאיר שומן על הידיים. וגם הריח שלו מעולה :)

limor1113

New member
שאלה חשובה שקשורה לאיביי בבקשה תענו אז ככה

אני רוצה להזמין מאיביי ממוכר 3 לקים הבעיה היא הקטע כמו שאתן יודעות שהמהלק השני המשלוח יורד השאלה שלי איך אתן עושות את זה(משלמות) כי ניסיתי פעם אחת ונכשלתי צריך ללחוץ על "buy it now" ושם את רואה את מחיר המשלוח הרגיל המלא והמוכר אמר לי שלפני שאני משלמת צריך להופיע לי לי משהו של מוכר לא זוכרת מה כי לא מצאתי את זה... והם רושמים לי ש We will send a combine invoice after your purchased למה הם מתכוונים האנגלית שלי לא הכי טובה? בבקשה תסבירו לי איך אתם קונים כמה לקים מאותו מוכר אני מתה... לעשות את זה ולא יודעת וצריכה לשלם כפול...
בבקשה תסבירו לי בפירוט כדי שאני יבין טוב תודה ממש כמו ילדה בכיתה א' חחחחחח....
מצפה לתשובה
בתודה מראש
לי

למעלה