שרשור שאלות לסופ"ש! 4.4.13

limor1113

New member
אני יעשה אותה לקלה יותר כדי שתוכלו לענות לי

שאתן קונות ממוכר יותר מלק אחד הרי ידוע שאם קונים יותר מלק אחד המשלוח יורד איך עושים את התשלום?
מקווה שאפשר להבין יותר
מצפה לתשובה
בתודה מראש
לי
נ.ב: תודה דנה על התשובה אבל שם לא יעזרו לי כמו פה....

denush

New member
אני אוספת את על הפריטים שאני רוצה

כשאני לוחצת על add to bag,
ואז כשאת אוספת כמה פריטים מאותו מוכר, כשאת בסל קניות, יש אפשרות ללחוץ על
request total sum from seller
או משהו כזה, כאילו שאת שולחת לו בקשה שישלח לך את הסכום המעודכן - כשבפריט השני למשל המשלוח יותר זול וכו....

לא זוכרת אם זה מחייב בהכרח לקנות או לא, אולי מישהי אחרת זוכרת?
אבל זה מה שזכור לי שעשיתי בעבר.

trilliane

Well-known member
מנהל
למיטב ידיעתי אם את מוסיפה *לעגלה* לא ניתן

פעם אכן הוספתי לעגלה והסתבכתי עם זה... אח"כ הבנתי שלא מוסיפים לעגלה אלא צריך להתחייב לקנות את כולם ורק אז אפשר לבקש חשבונית. מה שקורה הוא שבניגוד לכל חנות מקוונת מוכרת, באיביי לא צריך לשים בעגלה/בסל כדי לקנות אלא להתחייב לקנייה (וההתחייבות מחייבת, גם אם לא משלמים). זה די מבלבל...

limor1113

New member
תודה טרלין אולי את או מישהי יראה מה עכשיו כתב

כתבתי לדנה ויוכל לעזור לי יותר הלוואי!!!
בתודה מראש
לי

limor1113

New member
תודה דנה על התשובה אבל לא הבנת לגמרי את השאלה

שלי אני רוצה לקנות מאותו מוכר 2 בקבוקי לק והוא אמר לי וגם רשם שמהלק ה-2 מחיר המשלוח יהיה פחות עכשיו השאלה שלי איך אני עושה זאת אני לוחצת על קנייה ומה הלאה רשמת משהו על request total sum from seller ואת צודקת אבל איפה זה נמצא ליד מה? אחרי מה? פה זה הבעיה שלי שאני לא יעשה טעות... ופה השאלה שלי איך אני ממשיכה מרגע שאני לוחצת על קנייה?
מקווה שתוכלי לענות לי על השאלה בתודה מראש
לי

trilliane

Well-known member
מנהל
את מתחייבת לקנות את כל המוצרים

כלומר לוחצת על כפתור Buy it now (קנה עכשיו)
ובמסך הבא על commit to buy (התחייבות לקנייה)
ושם נעצרת, לא לוחצת על pay now (שלם עכשיו) אלא חוזרת למוצרים של המוכר ומבצעת את התהליך על כל המוצרים שאת רוצה לקנות.

במוצר האחרון אז ורק אז את לוחצת על pay now ויופיעו לך כל המוצרים יחד. תבדקי את מחיר המשלוח; אם הוא מעודכן נכון (יש מוכרים שאצלם זה מתעדכן אוטומטית כמו שצריך) פשוט שלמי; אם לא מעודכן מחיר המשלוח הנכון, תסתכלי שבראש הרשימה, מעל למחירי המוצרים, יש קישור request total (בקש סיכום). כשאת לוחצת עליו זה מאפשר לך לשלוח למוכר בקשה לחשבונית עדכנית. אם אין לך מה לכתוב למוכר אל תוסיפי מלל משלך, בהודעה שתשלחי יופיע מלל אוטומטי של איביי שמבקש חשבונית, זה בסדר.

אחרי זמן מה (לעתים דקות ספורות, לעתים גם יום יומיים, כל מוכר והקצב שלו) תקבלי לדואל חשבונית עדכנית. תבדקי שהכול בסדר מבחינת המחיר שאת אמורה לשלם (אם לא, פני למוכר; כבר קרה לי שמוכרים התבלבלו ולא הזינו סכום נכון) ולחצי על כפתור pay now. זהו.

אם מאיזושהי סיבה כשהגעת לקניית המוצר האחרון יצאת מהמסך ולא נכנסת ל-pay now, אל תילָחצי; בסרגל העליון לכי ל-Purchase history (היסטוריית קניות) ושם יופיעו לך כל המוצרים שקנית. בעמודה הימנית של אחד מהם תפתחי את החץ של האפשרויות, ויופיע לך שם request total, והשאר כפי שכבר הסברתי.

trilliane

Well-known member
מנהל
למה הכוונה ב"אי אפשר לבקש מחיר לפני"?

לימור כתבה שהיא קונה ממוכר שמצהיר מראש על מחיר זול יותר מהלק השני ואילך (מקובל מאוד) אז היא יודע מראש לפני שהיא מחליטה, היא רק צריכה לבקש מהמוכר חשבונית עדכנית, זה עניין טכני. המוכר מחויב למה שהצהיר בדף המוצר.

מוכרים רבים מצהירים שהם מאחדים הזמנות במשלוח (combine shipping) אך לא מפרטים את העלות מראש, ואז אפשר ואף רצוי לפנות אליהם ולברר את המחיר על המוצרים שרוצים. יש כאלה שלא כותבים גם את זה, ועדיין (מניסיוני) משתלם לפנות ולשאול. לא עולה כסף לשאול ומעטים המוכרים שלא מאחדים הזמנות במשלוח.

limor1113

New member
תודה טרלין אבל הסרת משהו עיקרי והוא שזה לא קנ

קנייה רגילה מה שאת כותבת זה קנייה רגילה ומה שאני רוצה זה קנייה אחרת כן לקנות מאותו מוכר 2 מוצרים אבל המשלוח יהיה שונה כי מחיר המשלוח נהיה קטן יותר מהמוצר השני ופה השאלה שלי איך אני עושה צעד צעד כמו שרשמת לי מקודם דבר ראשון אני לוחצת על buy it now ואז מה הלאה יש גם משהו שצריכים ללחוץ שדנה רשמה request total sum from seller איפה זה נמצא ליד מה? זה כפתור חשוב שאני צריכה להגיע אליו ואני לא יודעת איפה הוא ליד מה הוא אחר מה? אשמח עם הידע שלך תוכלי לרשום ולעזור לי בכל הדברים האלה,תודה.....
רשמת לי " אם לא מעודכן מחיר המשלוח הנכון, תסתכלי שבראש הרשימה, מעל למחירי המוצרים, יש קישור request total (בקש סיכום). כשאת לוחצת עליו זה מאפשר לך לשלוח למוכר בקשה לחשבונית עדכנית." איפה נמצא ה request total? לפני מה הוא בא? הוא בא ביחד עם העמוד pay now? הבנתי שהוא נמצא מעל למחיר של המוצרים,נכון?
מצפה לתשובה מהירה
בתודה מראש
לי

trilliane

Well-known member
מנהל
עניתי בדיוק לשאלתך, הסברתי צעד צעד מה לעשות

אני לא יכולה להראות לך צילום המסך כי צריך לקנות בשביל זה...
אבל תאמיני לי שכתבתי בדיוק למה ששאלת, עשיתי זאת אין ספור פעמים בעבר.

limor1113

New member
אני מצטערת אם הבנת אותי לא נכון

אם תוכלי בבקשה לחזור רק על הפעולות שאני צריכה לעשות 1 2 3 ו-4 מההתחלה ועד הסוף?
ואם את זוכרת היכן נמצאים כל לחצן בערך.... את לא יודעת כמה אני יודה לך.....
את אומרת שאם קבעתי עם המוכר שמהמוצר השני המשלוח יורד בלחצן request total אני צריכה לראות את הפרטים האלו? זאת ההגנה שלי? זה מאוד...חשוב לי התשובה,תודה....
מצפה לתשובה מהירה
בתודה מראש
לי

trilliane

Well-known member
מנהל
אבל כתבתי... אני לא רואה טעם להעתיק אותן

trilliane

Well-known member
מנהל
סליחה, נלחץ לי בטעות קודם בלי תוכן

אם קבעת עם המוכר סביר להניח שהסכום לא יתעדכן אוטומטית, לכן את צריכה לבקש ממנו חשבונית ואז לחכות שהוא ישלח אותה עם הסכום העדכני. זה כל הסיפור וזה בדיוק מה שהסברתי לך לעשות.

כתבתי לך שלב אחרי שלב בדיוק מה לעשות ועל מה ללחוץ. אני מצטערת, אני לא יודעת להסביר את זה יותר טוב מכפי שכתבתי. כתבתי לך גם איפה נמצא request total. אני מבטיחה לך שתמצאי אותו כי לא קשה לזהות אותו שם, זה לא עמוד עמוס. בבקשה תקראי מה שכתבתי שורה שורה ופשוט תעשי את הפעולות בדיוק לפי הסדר שכתבתי ואני מבטיחה לך שתצליחי.

limor1113

New member
אוקיי תודה אני ינסה בצורה שרשמת לי תודה גדולה

גדולה.............
תודה תודה
בתודה מראש
לי

youngG

New member
מריחת לק עם גליטרים

איך אתן עושות את זה?
אני מתכוונת, איך מורחים באופן שווה וגם כיצד נמנעים מ"דריסה" של נצנץ אחד את חברו?

denush

New member
מממממ

עם הכוונה היא למריחה רגילה, על כל הציפורן ולא לגרדיאנט,
אז פשוט לשים כמה שכבות עד לאטימות, לי אין שיטה מיוחדת. כמו בתמונה הזאת -
http://imaginationincolour.co.uk/wp...agonal-multi-sizes-topcoat-review-UK-blog.jpg

גרדיאנט נצנצים, או פשוט שכבה דקה של נצנצים מעל הלק,
העניין הוא לדעתי לא לשים יותר מדי בהתחלה על המברשת, ואז מקסימום מורחים עוד עד לתוצאה הרצויה...
מקווה שעניתי על השאלה? חח אם לא אז תשאלי.

אממ אני פשוט חושבת שצריך הרבה סבלנות

יד מאוד עדינה וכמה שכבות.

לי לפחות אין איזו נוסחת קסמים.

trilliane

Well-known member
מנהל
אין שיטה, פשוט מורחים... אם צריך אז כמה שכבות

lital303

New member
מחפשת לק

היי בנות,
אני מחפשת דיופ ללק של butter london בצבע שבתמונה. יש הצעות?

למעלה