הצלחת לצייר איתם בשכבה אחת? או למרוח מייבש?
בעקבות המלצותייך מצאתי מוכר אמריקני באיביי שמוכר אותם די בזול וגם מחירי המשלוח סבבה לגמרי ($5 למוצר הראשון ו-$2 לשני ואילך, אבל קניתי חמישה וקיבלתי ממנו חשבונית עם $10 דמי משלוח בלבד, אז מגניב).
http://www.ebay.com/itm/320999615770
לא היו לו שחור, לבן וכסף (אלה צבעים מבוקשים...) אבל קניתי לבן פנינה, זהב, אדום, כחול ו-Periwinkle שזה (מסתבר) מין גוון ביניים בין לילך לכחול בהיר וקרוי ע"ש פרח.
תוך כדי עשיתי חיפושים לתמונות והכול נראה בסדר...
עד שקראתי מישהי שכתבה שהזהב יותר מדי ברונזה, האדום דומה מדי לזהב, והגעתי לעמוד של MakeupAlley שבו רוב הבנות קטלו להם ת'צורה...
(אם כי רובן קנו את הלבן, יש לציין, כדי לעשות פרנץ'). כתבו שזה לא באמת לק אלא על בסיס מים ולכן זה לא מחזיק וגם אי אפשר למרוח מעל זה מייבש או גימור כלשהו כי הכול נמרח... כתבו שזה ממש נוזלי וצריך להשתמש בהרבה שכבות ואז זה יוצא מבולגן...
אז נלחצתי וחיפשתי כאן ביקורות בפורום וגיליתי שלמעשה מישהי שאלה על זה פעם וכבר חיפשתי את הביקורות האלה וכבר הגעתי לקטילות באמזון וב-MuA וציטטתי אותן בפורום!
הזיכרון שלי על הפנים...
ובדרך כלל אני דווקא לא קונה ברגע אלא עורכת מחקר מקיף... אבל זכרתי שקראתי כאן בימים האחרונים שבחים עליהם אז לא חשבתי ללכת לרעות בשדות זרים.
בקיצור, אני סומכת עלייך ומקווה שההמלצות שלך שוות יותר
, שהעטים האלה יהיו אצלי הצלחה מסחררת
ושהבנות האמריקניות האלה סתם מפונקות שלא מבינות
(כי אחרת שפכתי על זה $31...
אופס).