שרשור שאלות לשבוע חדש 31.03

Name Of a User

New member
Sally Hansen Nail Art Pens

לאלו שיש להן ומשתמשות - מדובר בעט שבמקום דיו יש בו לק? איך בדיוק זה עובד?

denush

New member
זה יותר כמו טוש

וכן יש בו לק, מתייבש מהר כאילו סביר ממש שראיתי.
הוא ממש נוח לשימוש! למי שבקטע, אני ממליצה בחום.

Name Of a User

New member
אני ממש בהתלבטות פה..

מצד אחד אני ממש עקומה, כלומר ברמה של אפילו לצייר פרח עם מנקד אני לא ממש מצליחה.
אז אני תוהה כמה העט הזה יעזור לי.

denush

New member
לדעתי

זה ממש כמו טוב, אם היית יכולה למשל לצייר טוב עם טוש, נגיד דברים פשוטים כמו פרח או לב או זיגזג או דברים פשוטים שרוצים לצייר עם ציפורניים, תצליחי גם עם זה.

trilliane

Well-known member
מנהל
הצלחת לצייר איתם בשכבה אחת? או למרוח מייבש?

בעקבות המלצותייך מצאתי מוכר אמריקני באיביי שמוכר אותם די בזול וגם מחירי המשלוח סבבה לגמרי ($5 למוצר הראשון ו-$2 לשני ואילך, אבל קניתי חמישה וקיבלתי ממנו חשבונית עם $10 דמי משלוח בלבד, אז מגניב).
http://www.ebay.com/itm/320999615770
לא היו לו שחור, לבן וכסף (אלה צבעים מבוקשים...) אבל קניתי לבן פנינה, זהב, אדום, כחול ו-Periwinkle שזה (מסתבר) מין גוון ביניים בין לילך לכחול בהיר וקרוי ע"ש פרח.

תוך כדי עשיתי חיפושים לתמונות והכול נראה בסדר...
עד שקראתי מישהי שכתבה שהזהב יותר מדי ברונזה, האדום דומה מדי לזהב, והגעתי לעמוד של MakeupAlley שבו רוב הבנות קטלו להם ת'צורה...
(אם כי רובן קנו את הלבן, יש לציין, כדי לעשות פרנץ'). כתבו שזה לא באמת לק אלא על בסיס מים ולכן זה לא מחזיק וגם אי אפשר למרוח מעל זה מייבש או גימור כלשהו כי הכול נמרח... כתבו שזה ממש נוזלי וצריך להשתמש בהרבה שכבות ואז זה יוצא מבולגן...

אז נלחצתי וחיפשתי כאן ביקורות בפורום וגיליתי שלמעשה מישהי שאלה על זה פעם וכבר חיפשתי את הביקורות האלה וכבר הגעתי לקטילות באמזון וב-MuA וציטטתי אותן בפורום!
הזיכרון שלי על הפנים...
ובדרך כלל אני דווקא לא קונה ברגע אלא עורכת מחקר מקיף... אבל זכרתי שקראתי כאן בימים האחרונים שבחים עליהם אז לא חשבתי ללכת לרעות בשדות זרים.

בקיצור, אני סומכת עלייך ומקווה שההמלצות שלך שוות יותר
, שהעטים האלה יהיו אצלי הצלחה מסחררת
ושהבנות האמריקניות האלה סתם מפונקות שלא מבינות
(כי אחרת שפכתי על זה $31...
אופס).

denush

New member
אני אצרף לך שוב תמונות לנייל ארט שעשיתי איתם

http://justforfunnailblog.blogspot.co.il/2013/03/spring-themed-nail-art.html

וכמו שכתבתי, עם הלבן לעשות את הפרחים לקח לי באמת 2 שניות על כל ציפורן, ואחרי זה שמתי את הגליטרים, זה לקח איזה 10 דקות ורק אחרי זה שמתי את המייבש, והיה מצוין, שום דבר לא נמרח.

אחרי כל השאלות בפורום זה עשה לי חשק לנסות אותם שוב... אשתף בתוצאה בימים הקרובים.

denush

New member
מעדכנת שניסיתי לצייר על לק הולוגרפי של פופה..

והיה ממש מוזר! כאילו זה לא תפס על הלק! כאילו צף מעל זה, בכך מקרה, אעשה סקרוב בדיקה יותר מעמיקה של העטים על לקים שונים :) ואעדכן.

shili11

New member
אם העטים לא טובים בשבילך את יכולה לדווח על כך

למוכר שממנו קנית ולהתעקש שיחזיר לך את הכסף (אחרת יהיה לו פידבק שלילי, והם מפחדים מזה)... ואל תתפשרי על מחצית אלא אם הוא ממש מתעקש ולא מוכן לוותר, כי הם בדרך כלל מחזירים את הכסף תמידדדדדד !!! :)

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה, אני בקיאה בהלכות איביי, זה בסדר

אבל בכל מקרה אין לי כוונה להאשים את המוכר בטיב המוצר, כי זה לא שהוא לא תקין או לא לפי התיאור. הרי גם לו הייתי קונה לק (מקורי, של חברה בעלת שם) ומתאכזבת לא הייתי פונה אליו, בדיוק שלא הייתי חוזרת לסופרפארם ומחזירה, כן?

אם המוצר לא תקין או לא כמתואר, יש סיבה לפנות למוכר; אם טיב המוצר לא מי-יודע-מה, זו לא אשמתו. הוא לא אחראי לקו הייצור של סאלי הנסן...

shili11

New member
זה לא משנה.. כל עוד הוא מוכר דבר שהוא מודע

לבעיות שיש לאותו מוצר וגם אם לא, יש לו את האחריות על כך שהוא משווק לך אותו.

trilliane

Well-known member
מנהל
השאלה אם הן בחזקת "בעיות ידועות" או דעה אישית

כי הנה, יש כאן דעה של משתמשת שדווקא מרוצה מאוד מהמוצר...

shili11

New member
זה לא משנה אם הבעיה היא ידועה או אישית..

כל עוד ללקוחה שלך יש בעיה כלשהי צריך לטפל בזה גם אם הבעיה הזויה ביותר !

trilliane

Well-known member
מנהל
אני חושבת שזה כן משנה

לשם השוואה אם קנית לק בסופרפארם ואת לא מרוצה ממנו (הלק תקין לחלוטין), את פונה לשירות לקוחות סופרפארם להתלונן?

למעלה