שרשור שאלות לשבוע חדש 31.03

shili11

New member
אבל במקרה שלך הלק לא תקין

את בעצמך אמרת שהוא בהיר, לא רואים אותו והוא נמרח או משהו בסגנון !
תעשי מה שאת חושבת ואל תתלונני, אם זה היה קורה לי הייתי מתלוננת וזהו.

trilliane

Well-known member
מנהל
מי אמר שהוא לא תקין?

קניתי עד היום לקים בהירים של ג'ייד שהיו דלילים וכמו רבים מהצבעים הבהירים, דורשים כמה שכבות. זו עילה להחזיר אותם לסופרפארם?

לגבי נמרח, הבנות כתבו שהוא על בסיס מים ולכן מריחת מייבש עליו מורחת אותו. מייבש יכול לקלקל גם חותמות, לקים הולוגרפיים ועוד. גם כאן אין שום דבר חריג.

העובדה שמייבש מקלקל לא אומרת שהלק מקולקל...

כשאני קונה מוצר של חברה ידועה ואני לא מרוצה מביצועיו ובוחרת להתלונן, אני לא חוזרת לחנות ופונה למוכר אלא פונה ליצרן.

כשקניתי מ-beautyzone2007 את הלק Wild at heart של Color club והתאכזבתי ממנו (הוא ממש לא הולוגרפי, בניגוד למה שקראתי בבלוגים) לא פניתי למוכר כי הוא לא קשור לזה. הוא לא הבטיח לי שום הולוגרפיות, רק מכר את הלק כמות שהוא. אני יכולה לפנות לקולור קלאב ולכתוב להם שהלק מאכזב, אבל גם זה נראה לי מיותר... קורה.

shili11

New member
שיחזירו לי את הכסף אם הלק לא היה ברמה

שהוא אמור להיות ? כן, ברור

JoIIy Roger

New member
ממש לא

ברגע שאת קונה מוצר מדף ממותג, המוכר באיביי סיפק לך בדיוק מה שביקשת.
יש לך בעיה פני ליצרן.
אם מדובר במוצר OEM והאיכות לטעמך מתחת כל ביקורת כן מקובל לפנות למוכר.

oggi9

New member
מחפשת לק בצבע אפרסק אבל אטום

אשמח של קרליין גייד או שיק
תודה

denush

New member
לייף 304

וכמובן שיהיה גם את המקביל שלו של ג'ייד

Name Of a User

New member
אתר טוב/מוכר טוב באיביי לקנות בו Barry M?

אשמח להמלצות, אתרים או מוכרים באיביי אמינים ולא יקרים מדי... :)

denush

New member
מממ יש את ninja polish

לא יודעת אם הוא הכי זול אבל זה היחיד שמצאתי בכל אופן.

Goldfield

New member
מחפשת בסיס, טופ קוט, ומחזק ...

היי :)
אני מחפשת המלצות על:

1) לק בסיס, אשר ייעודו יהיה בעיקר לעמידות ולהחלקת הציפורן לפני מריחת הלק (הציפורן שלי נוטה לקילופים בקצוות)
[עד עכשיו השתמשתי בבסיס של רבלון. אבל אם אתן מכירות משהו שיותר טוב ממנו - אשמח לשמוע]

2) טופ קוט, לא חובה כזה שמתייבש מהר, אלא העיקר שיחזיק את הלק על הציפורן וימנע התקלפות.
[שמעתי מחברה המלצה על Seche vite. אבל לפני שאני מזמינה מחו"ל רציתי לשמוע ממכן, כי אתן המומחיות
]

3) מחזק ציפורניים - משהו טיפולי לשבוע כזה...
[ההמלצה שקיבלתי מאחת החברות שלי היא ה nail envy של opi. עדיין לא ניסיתי בעצמי... ושמעתי שזה גם מצהיב את הציפורניים. מישהי התנסתה בזה?]

בגדול, כפי שאתן רואות, יש לי כבר המלצות על הנ"ל, אבל אני בכל זאת רוצה לשמוע ממכן עוד המלצות, כדי להיות בטוחה לפני שאני רוכשת :)
התקציב שלי הוא ללא הגבלה, וגם רכישה מחו"ל היא אופציה.

תודה!

MyRun

New member
ממש יום המזל שלך

4-5 שרשורים מתחתייך נמצא שרשור גדול עם המלצות ואי-המלצות על כל הבסיסים והטופים והמייבשים. הרבה מידע שיכול לעזור לך. :)

youngG

New member
המלצות ללקים המיועדים להחתמות

לא משנה צבע/מחיר/אונליין או בארץ... תודה מראש!

denush

New member
קונאד ללבן ושחור

בארי M כסף וזהב (הקונאד לא יפים לדעתי...ובארי M מסדרת הFOIL מעולים להחתמות)

eBay?

משם מזמינים?
ובכלל יש דבר כזה החתמה בהירה על לק כהה? אצלי לא מצליח אלא אם זו חותמת לבנה, את כל שאר הצבעים שניסיתי להחתים איתם לא ראו פשוט

למעלה