שרשור שאלות לשבוע חדש

Blue Potion

New member
אתן מנסות להתאים לק לבגדים?

יצא לי כמה פעמים לשים לק (ולא בגוון ניטרלי), ואח"כ ללבוש בגדים - שממש לא קשורים אליו... להתבאס - ואז להחליף בגדים/להוריד את הלק.

אתן יודעות על מה נאי מדברת? מצליחות להזדהות איתי?

מה דעתכן בנושא?

אני בדיוק ההפך

אני שונאת כשהלק שלי תואם לבגדים, אוהבת שזה כמה שיותר מתנגש, אבל עוד לא ממש יצא לי לכוון לאף אחד מהמצבים.
לרוב אני גם ככה עם יותר מצבע אחד, אז משהו תואם, משהו מתנגש.. לא ממש מקפידה על זה.

lilo4

New member
לא!

פעם היה לי קצת אכפת, אבל היום זה ממש לא משנה לי. באופן עקרוני המלתחה שלי בצבעים דיי סולידיים- בעיקר שחור-אפור-כחול-ירוק, פה ושם יש איזה גופייה ורודה אבל לא מעבר. ואין לי שום בעיה להיות עם לק ורוד וחולצה ירוקה, להיפך.
בכלל, אין לי כוח לעשות התאמות. בשבוע שעבר הייתי עם לק ורוד ברגליים ולק ירוק בידיים.

daimond1

New member
לא, רק אם יש אירוע

או משהו בעבודה שמחייב לק "רגוע" כמו פרנץ' או ורדרד/שקוף.

Bonushkie

New member
לק להחתמה?

הגיעו לי דיסקיות מBORNPRETTYSTORE (הם אשכרה שלחו חינם חחח) וניסיתי להחתים עם הלקים שיש לי ואף אחד לא הצליח למרות שהשתמשתי רק בלקים שאטומים בשכבה אחת.
יש לקים שאתן ממליצות עליהם בשביל החתמות? אני יודעת שקונאד הכי טוב אבל אם המחתים של קונאד עולה בין 60-120 שקל בארץ אז בטח גם הלקים שלהם יקרים בטירוף?
וחוץ מקונאד מה כדאי? אמרו כאן כמה פעמים וואו ולמרות שאני לא אוהבת אותם במיוחד בשביל המחיר אני מניחה שזה יהיה בסדר רק בשביל חותמות. בכל מקרה אין לי מושג איפה משיגים אותם(באזור השרון רצוי)

denush

New member
יש קונאד בסנטר ב-29

בחנות ניילס קולג', והוא מעולה, ולהזמין מהיבואן הרשמי שלהם בארץ - all4woman באתר שלהם עולה בערך אותו דבר עם המשלוח
חנויות של וואו יש בהמון קניונים, באתר שלהם יש רשימת סניפים ויש לא מעט באזור השרון,
אם את מחפשת שחור ולבן אז לכי על ההמלצות האלו,
אם את מחפשת צבעים נוספים, מטאליים וכאלה של לצ'יינה גלייז, לאסי, לבארי אם שאפשר להזמין אונליין :)
בהצלחה!

צונית

New member
לקים שווים בנתניה

היי בנות,

ראיתי שרשור למטה שבנות מחפשות לקים שווים אז רציתי לעדכן שבנתניה יש חנות שנקראת ZOKA,
יש פה כמה בנות שכבר מכירות נראה לי... היא ברחוב רזיאל, ממש קרוב לקניון השרון.
זו חנות שמוכרת מוצרי טיפוח לשיער ולציפורניים והם מחזיקים OPI, COLOR CLUB ועכשיו גם CHINA GLAZE!

הקולור קלאב עולים 20
הצ'יינה גלייז 25
והOPI - בסביבות ה50

גולדן רוז אפשר למצוא בעיר - בפרפומריה חביבה ברחוב שער הגיא (יש שם רק אחת אז קשה לפספס). מחזיקים שם שני סטנדים - עם כל הצבעים וכל המרקמים. ממליצה בחום על המאטים שלהם! נדירים!

Blue Potion

New member
זקוקה לרעיונות

היי כולם,

יש לי לק כחול כהה, ממש כהה.
כאני שמה אותו אני ניראית כמו איזו פריקית.
יש לכן רעיון לאיזה ציור חמוד שאני יכולה לעשות עליו כדי שיראה קצת יותר נשי ופחות מכוער?

denush

New member
החתמה\פרנץ' כסוף לדעתי יכול להיות טאץ' אלגנטי

או אפילו אצבע מורדת עם פסים דקים שיוצרים עם סטרייפינג טייפ.
אווו.... כוכבים כסופים! גם יכול להיות נחמד.
חח מקווה שזה עזר! לא לשכוח לשתף בתוצאות! :)

Bonushkie

New member
ראיתי חנות שלהם בכפ"ס

בקניון ערים. זאת חברה ישראלית, לק אחד עולה 28 ו3 עולים 56(יוצא כאילו 2+1 מתנה) אבל עוד לא יצא לי לבדוק מה האיכות של הלקים שלהם.

Bonushkie

New member
לא ממש בטוחה

הייתי שם סה"כ כמה דקות ולא שמתי לב במיוחד.

אבל זה אותם בקבוקים. הם גם עושים שם מניקור ופדיקור.

Name Of a User

New member
אם אני לא טועה

על הבקבוק כתוב Lak (זה בכתב מחובר אז יכול להיות שאני טועה
)

yaelsn

New member
לא מכירה אבל הצבעים מקסימים!

בפעם הבאה שאהיה בקניון ערים אני אחפש אותם

נמש164

New member
I Lak זה כמו לאקה, יש להם סניפים

של מניקור-פדיקור כאלה.
אני מכירה את של כפר סבא, שמו לי על הרגליים לק בהיר יחסית ונישאר המון זמן. אבל לא מכירה מחירים כי לא קניתי לקים...

עזרה בבקשה, פעם ראשונה שאני מזמינה

מאיביי לקים....
אממ אתן רואות בפרטים על המשלוח משהו מיוחד שאני צריכה לשים אליו לב? אני לא בטוחה שהבנתי בדיוק :/
בסך הכל כתוב כאן שזה לוקח עד 30 ימים, וזהו נכון?

http://www.ebay.com/itm/Spring-2013-Color-Club-Halo-Hues-Holographic-Nail-Polish-Lacquer-15mL-0-5floz-/190785241486?pt=US_Nail_Care&var=490128173469&hash=item2c6bafc18e

יש משהו שאני צריכה לדעת לפני שאני מבצעת את הרכישה?

למעלה