שרשור שאלות לשבוע חדש

בגלל שאני חסרת סבלנות...

אז החלטתי ללכת על זה בלי לחכות לתגובה, ועכשיו אני מוסיפה לעגלה דברים וכל דבר שאני שולחת בעצם מוסיף מחיר למשלוח?
כלומר אני רוצה 3 לקים הולוגרפיים של קולור קלאב, והמשלוח עולה 5$, אז זה יוצא 15$ רק לשלוח את שלושתם? לא שולחים את זה ביחד או משהו?

Bonushkie

New member
אם זה מאותו מוכר

יש איפהשהו שאת עושה CHECKOUT משהו שלוחצים עליו כדי לקבל הצעת מחיר על המשלוח כך שלא תשלמי 5 דולר משלוח על כל לק

הבעיה היא שכדי לקבל הצעה את חייבת להתחייב לקנות ואם את לא משלמת פותחים נגדך תיק בפייפאל אלא עם כן פונים למוכר והוא מסכים לוותר על העניין. אז זה רק עובד אם את ממילא היית קונה.

Name Of a User

New member
מחדדת

כשאת נמצאת על העגלה שלך (cart) ויש לך פירוט של הפריטים שהכנסת אליה.
בשורה שכתוב בה From: Beautyzone2007 צריך להיות לך בצד ימין Request total from seller.
ברגע שאת לוחצת על זה, תועברי לעמוד שם תצטרכי להתחייב לקנות את הפריטים.
אחרי שתתחייבי, איביי ישלחו למוכר הודעה וברגע שהוא יחזיר לך תשובה (למייל ולחשבון באיביי) תוכלי לרכוש את הפריטים יחד עם ההנחה במשלוח.

כל זאת בהנחה כמובן שיש לך כמה פריטים מהמוכר

ביוטיזון שולחים את הכל ביחד, אז אל תדאגי.
לאחרונה הזמנתי הרבה לקים של OPI וחילקתי לשתי הזמנות כדי לא לעבור את ה-50$, והם שלחו לי הודעה שהם ישלחו את שתי ההזמנות ביחד ויכתבו על החבילה פחות מ-50$ (כדי שלא תיתקע במכס ואצטרך לשלם כדי לשחרר אותה).

בהצלחה ואל תשכחי לשתף אותנו כשהחבילה תגיע

תודה בנות :]

עשיתי את מה שהצעתן, ואני מקווה שהכל יתוקתק כמו שצריך וחווית קניית הלקים הראשונה שלי מאיביי תהיה חיובית :]

עוד שאלה, והפעם יותר קשור לאיביי מאשר ללקים.
כשנרשמתי לאיביי הזנתי את כתובת המייל שלי, אבל אחרי כמה זמן נאלצתי למחוק את המשתמש ההוא ובעצם עכשיו יש להם כתובת של מייל שבכלל לא פעיל. ניסיתי לשנות לכתובת מייל אחרת שלי אבל מסתבר שפעם כבר ניסיתי להתעסק עם איביי ואת כתובת המייל הזאת כבר הזנתי אז, אז בעצם אי אפשר לעשות 2 משתמשים על אותו אימייל. אז מה לעשות? אני צריכה לפתוח מייל חדש במיוחד בשביל זה? :/
אבל נראה לי שהם ביקשו גם מייל לגיבוי כשנרשמים אליהם, והמייל של הגיבוי זה בלאו הכי המייל הנוכחי שלי... אז מה?... |קלולס||כאבראש||מבולבלת|

shili11

New member
אז תרשי לי לתקן אותך ולעודד שאת יכולה לקנות

יותר לקים עד 75$...

shili11

New member
200% אני תמיד מזמינה חבילות בעלות של 60+

עוד שמעתי על ההגבלה הזאת כאן בפורום...

yaelsn

New member
כן, 75$, אבל זה כולל דמי משלוח

בפועל יצא כבר שהזמנתי מוצר (לא לקים) ב78$ ולא קרה כלום, אבל בעיקרון אם במכס תופסים חבילה שהעלות הכוללת שלה (יחד עם המשלוח) היא מעל 75$, אפשר לגבות עליה מס

LemonLimeLilach

New member
רק לאירועים

שם אני יודעת מראש מה אני אלבש ורוצה להתאים. אבל ביום יום לא מפריעות לי התנגשויות בכלל.

GeneticTorture

New member
גם אצלי לא. ^_^

בגלל שאצלי שחור מהווה בערך 70% ממה שיש לי בארון, לקים זה התחום היחיד שבו אני מרשה לעצמי להתפרע מבחינת הצבעים.
ונגיד, יש אירוע, אני אבחר בגוון קצת יותר סולידי מהרגיל ולאו דווקא אתאים אותו למה שאני לובשת.

neurotica

New member
משתדלת שלא

בעיקר כי זה משעשע מדי את האנשים שאני עובדת איתם.

גם לארועים לא כ"כ, אבל מראש מנסה לדאוג שהלק יהיה כמה שיותר עדין אם אני מתלבשת אלגנטי (בניגוד ליום יום).

למעלה